Auto Lemon & Auto NL - Seedsman

Evo prvi moj run sa automatima i sa air potovima. Bice veselo :grinning_face_with_smiling_eyes:
Vec sam primjetio da dosta pusta vodu ovaj air pot pa me zanima kako ce se dalje ponasat, ocekujem da ce trebati vise vode ali vidjecemo.

Sjeme: Auto Lemon i Auto Northern Lights, Seedsman
Air pot 9l
Box: 80*80
Rasvjeta: Mars TS 3000
Klima: 25 stepeni
Supstrat: Zemlja (All Mix BioBizz)
Gnojivo: Bio Bizz
Voda (pH): RO, 6.3-6.6

Dan 5 od klijanja.

3 Likes

Sretno s damama kolega, nek se cjedi mast. :green_heart::deciduous_tree:

1 Like

Ojla kolega, kak napreduju curke?

Ne znam sta da mislim. Usao u cetvrtu sedmicu. Donji listovi zuti, sporo rastu, air potovi pustaju jako puno vode, bojim se da zalijem vise jer mi nekad izgledaju kao da imaju previse vode… Probacu malo vise zaliti, dodati root juice, pokvasiti komplet zemlju pa cemo vidjeti.


1 Like

Ej kolega moj, tako se ne vodi dnevnik, daš updejt nakon 4 tjedna. Treba jednom tjedno stavit updejt, ili ako nešto zapne odma stavljaj slike. kolko često daješ vodu i koliko? mislim da si ju opet prezalijo.

Posteno, puno ljudi i obaveza, putovanja u zadnje vrijeme… U ovim potovima voda baš curi na sve strane, ali i ja mislim da je previše vode samo nije mi jasno kako. Ne mogu to nikako da provalim, mjerim saksije, povrsina mi bude bas bas suva, bukvalno pjesak i opet prezalijem, ma ne znam, moram neki sistem drugi. Ne znam kako da razlijem 100ml vode da zalije sve, stvarno mi nije jasno ali moracu nesto probati. OStavicu da se suhnu pa novi update uskoro.