Auto super hash

Auto super hash od seedsmafia. Od klijanja do sad 50 dana točno. Biljka mi većinu vremena bude vani gdje ima direktnog sunca većinu dana. Međutim kako se zna zaredati nekoliko dana lošeg vremena prebacim ju u grow ormar pod neku rasvjetu sa wisha cca 250kn… ventilacija i to reflektirajuća folija… topirano, biljka se raširila tako da imam sad 8 grana sve djeluje dobro, listovi zdravi. Zemlja planetella mješana s domaćim kompostom perlitom i chiken kakicom. Dodavao sam jedino guano s vodom. Ovo mi je recimo prvi grow tako da ono, eto može savjeti za dalje

4 Likes

Sad pripremi gnojivo za cvat, ima guano fosfora (P), ali ti treba i Kalij (K), čiken kakica extra al pokriva više vege fazu hranjenja.Kolko L je ta tegla? ako je neka manja meni izgleda tako , presadi u veću. Izgleda sasvim OK, okini koju fotku sa ugašeni panelom.

2 Likes

To je tegla nekih 10-12 litara ( ograničen sam zbog veličine ormara) A što se tiče kalija, kako ga mogu dodati na najjeftiniji način?

1 Like

Jeftinije neces proci a da ti bude dovoljno za citav uzgoj:

Ima dobar npk ratio:

  • N-P-K: 3-1-4 + MgO

… u kombinaciji sa:

4 Likes

E hvala za savjete i @Flo svaka čast za one recepte organskog gnojiva. Btw slučajno sam ostao u anonimnom jer sam gledao nešto postavke. S obzirom na to da mi je prva biljka bila uzgajana na prozoru u litrenoj tegli, ovo je odlično ispalo haha

4 Likes

Prijatelju dosta toga možeš ovdje pročitati, nemoj čekati da ti neko od nas puni dnevnik informacijama i savjetima, mnogo toga se nalazi u temama, naravno pomoći ćemo tako da ubacimo ponešto u dnevnik, ali puno informacija čini dnevnik nepreglednim, samo u mom “Offtopic corneru” imaš svašta, imaš more drugih tema, ako te zanima struja ili nešto vezano za to imaš u mojoj temi o struji, imaš more tema o organskom uzgoju na ovaj ili onaj način, stvarno punimo forum sadržajem, molim te odvoji vremena i pročitaj taj sadržaj, bit će ti lakše vjeruj mi, možemo napunit dnevnik svim i svačim, ali na šta to onda sliči, razumiješ, kad jednom skontaš koliko je lijepše imati pregledan dnevnik, tad ćeš čitati teme na dnevnoj bazi kao ja npr, a uzgajam 10+ godina, svi mi učimo kroz život, zato nemoj da ti nikad bude dosta čitanja i učenja, živio brate :v:

3 Likes