Autoflower Afghan Mass

Pozdrav! Ovo je moj prvi uzgoj i grow report. Čekao sam moj povratak s mora da mogu nešto objavit. Ovdje su slike od danas i prije mjesec dana. Strain je od 00 seeds. Dok sam bio na moru čuvao ju je moj dobar prijatelj koj ima više iskustva nego ja. Odlučio sam napredak biljke objavljat svakih tjedan dana.

5 Likes

Dobrodošao/la na forum, probal sam Chocolate Skunk od 00Seeds, ok sorta, inače kakvo gnojivo koristiš?

3 Likes

Floramix tekuće gnojivo za zelene biljke. Ovo mi je prvi grow pa nisam puno ulagao u gnojiva i te nutriense jer još učim :slight_smile: Gnojivo je čisto ok. Prvi put kad sam joj dao je “ekspolodirala” od rasta.

2 Likes

To je gnojivo odlično, barem njihova linija za citruse, i jedno vrijeme sam koristio “kloroza stop”, i isto dobar produkt imaju za uzgoj paprika kojeg sam koristio kod svog čili uzgoja, tako da si na sigurnoj strani

Ako koristiš ovaj produkt “Bujno zelenilo”, onda si pripremi za cvatnju gnojivo, po ovoj sliki gore bi bilo pravilno izabrati produkt “Lijepo cvijeće”, no pošto u cvatnji nam nije potrebno puno dušika, a tu imaš 5,5/5/5 NPK, ja bi onda prije izabrao njihovo gnojivo za rajčice, slično sam koristio od composane sa extra kalijem, i vrlo dobro je funkcionisalo, njihovo izgleda ovako:

rajcica

Dobivaš 3,5/4/7.5 (nPK) sastav hranjivih tvari, koji je potreban u cvatnji (više fosfata/kalijuma, manje dušika).

Ljep pozdrav, i keep it up…

3 Likes

Može i hvala. Slijedeći tjedan dajem update kako ide :grin:

3 Likes

Ide to tebi. Samo opušteno
Jel češ mu bacit kakav LST? Nekako mi malo izgleda za mjesec dana starosti. Bit če, da je malo sunca… Hočeš li slagat neki boxič za njega ili če bit vani do kraja?
Sretno u nastavku :420: :peace: :legalize: :bud:

3 Likes

Hi, dobrodošel​:green_heart::muscle::+1:, želim ti debelo, masno cviče. :vutra:

Koja je zemlja u pitanju?
Samo polako, tu smo ako zapne :wink:
Imam iskustva sa 00Seed bankom grow-al autose i fem biljoze, sve su im stonerski mostly indika strejnovi NJAM NJAM :ok_hand:i​:pray:samo pohvale​:green_heart::seedling:

2 Likes

3 posts were split to a new topic: Poteebna mi je pomoč

@Mr.smokeallot Vjerojatno budem. Je, mala je jer prijateljev stan nije najsunčanije mjesto, ali ostatak svog rasta provodi u sunčanom dvorištu :grin: :sun_with_face: Ostat će do kraja vani jer nemam novaca za neke poštenije LED-ice

@Green420 Iskreno ne znam kakva je zemlja u pitanju. Susjeda mi je uletila sa zemljom i znam da je dobra čim joj rajčice predivno cvatu :tomato: :tomato: Sad znam kome se obratit za pomoć :heart:

@Debeli Može. Uvijek slušam one s više iskustva :slight_smile:

5 Likes

Može se složit i jeftinija varijanta ledica za indoor. Možeš i neki HPS ubacit… ili neka druga svjetla
Pasalo bi tom automatu da ima 18h svjetla. Ali ti si “gazda”, pa nek bude kako si zamislio…
A za zemlju češ vidit u nastavku dal je dobra. Cannabis je uvjek dobro sadit u provjerene zemlje

2 Likes

@Mr.smokeallot Nisam mislio ništa posebno radit pošto mi je prvi grow, čisto da se ufuram u svijet uzgajanja. Nešto sa boxom i Led-icama sam mislio tokom zime da se više uvježbam za slijedeću sezonu

2 Likes

Pozdrav! Javljam se jer sam primjetio nešto neobično. Pojavile su se bijele točke na listovima…
Pogledao sam na netu za riješenje, ali nisam zadovoljan odgovorima. Sad ne znam jel problem u gljivicama ili kukcima ili bakterijama. Evo što sam uspio slikat

Ako netko zna što je i kako se riješit toga puno bi pomoglo! Hvala :peace:

2 Likes

Mislim da su pauci došli. Rješenje za tu gamad pročitaj ovdje:


Provjeri donju stranu lišča. Ako imaš povečalo bilo bi super, a da imaš microscop bilo bi još bolje jer vidiš sve. Ja često imam problem s paucima. Mrzim ih al šta je tu je. Borim se protiv njih.
Pogledaj kaj oni rade ispod lišča


Preporučam da reagiraš odmah kad pročitaš temu sa linka

2 Likes

Pozdrav svima! Nisam davao nikakav report na moj grow jer mi se mobitel razbio i s njim sve slike. Radim na tome da ih prebacim na kompjuter.
Lp :slight_smile:

2 Likes

Oj @jetra, pozzdrav.
Ja si mislim di nam je jetra zapeo, čekamo slikice :420:

1 Like

Pozdrav svima! Nije me dugo bilo zbog događaja u mom privatnom životu. Nadam se da svima sve super ide i da nema drotova :eyes::eyes:. Kako mi se mobitel razbio tako su sve slike uzgoja otisle, ali imam sliku finalnog produkta! Biljku sam pri cvjetanju hranio Floramixom. Na kraju krajeva mi je biljka dala poštenih 30 komada bez LST-a. Za prvi grow sam više nego sretan. Novi grow tek na proljeće :confused:

3 Likes

@jetra Pozdrav , a gledaj murije vjerovatno ima i tu i na svim forumima takve vrste , ne otkrivaj svoje podatke i siguran si.
Znači završil si Afghan Mass-a, jelda kak je slasno, kad je plod djelo tvojih ruku. Nema slađeg.Kolko vidim svima ide super brz velikih greški. Veliš tek na proljeće, znaći ništa od zime i ledica?
Uživaj :seedling::seedling::green_heart::green_heart::pray:

3 Likes

Nisam pri parama i trenutno štedim za auto i vozački tako da na proljeće neki Guerrilla grow. Nikad ne dam podatke, mene zna samo pod jetra :sunglasses: :420:

1 Like