Automatsko navodnjavanje za biljke

Navodnjavanje biljaka zna biti ponekad vrlo stresna stvar, pogotovo ako se radi o većem broju biljaka ili ako ste primorani na putovanje na nekoliko dana, koje metode navodnjavanja vi koristite, ja ću preporučiti nekoliko stvari sa moje strane koje su provjerene:

3 m Start-Set

10 m Start-Set

blumatshop_blumat_automatisierte_bewaesserungsanlage_2

Srce Blumata proizvoda je glineni stožac. U izravnom je kontaktu s tlom i korijenjem i mjeri vlagu točno tamo gdje je to važno. Svaki glineni stožac je neovisni senzor koji za sebe regulira ispuštanje vode. To znači da svaka pojedinačna biljka sama kontrolira svoje zalijevanje, pojedinačno i prema svojim potrebama. Štedite vrijeme i vodu, a i dobivate zdrave i lijepe biljke.

Gdje nabaviti kompletne artikle:

Ostali djelovi:

Ja sam ove godine u svom vrtu vani koristio blumat za krastavce, temperature su znale biti nekada preko dana preko 41 stupnjeva, opet je oko korijena bio vlažan prilog zemlje iako su cijevčice bile samo ubačene u kanticu od 20l vode koja je stojala na podu bez bilo kakvog pritiska su biljke opet sebi dovoljno vode “dovlačile” kroz mikro rupice glinenog stožca, probao sam više vrsta navodnjavanja, ali ovo je sigurno do sada jedno od najboljih…

3 Likes