Biljke marihuane i policija

Svakom “uzgajivaču” trave je došlo pitanje u glavu, šta ako se policija uplete u moj grow? Što ako nađu moje biljke? Kakva kazna me čeka?
Iz iskustva i priče sa policijom sam saznao slijedeće:

  • Ne smijete imati više od 9 biljaka (što vas odmah svrstava u dilere)
  • Biljke ne smiju biti izložene javnim “pogledima”
  • Cijeli grow mora biti unutar vašeg privatnog prostora
  • Ako vam nađu biljke, odmah su posjećene i može vas očekivati nekakva novčana kazna za remećenje javnog reda i mira, ali u slučaju pronalaska više od 9 biljaka može vas očekivat ili teška novčana kazna ili u najgorem slučaju zatvor

Nadam se da vam je donekle razjašnjena situacija oko posjedovanja biljaka i zakona. Ovo je sve priča iz iskustva mog prijatelja kog su uhvatili sa 5 biljaka. Čuvajte sebe i svoje biljke! Želim vam sretan grow :smile: :biljka: :vutra: :peace:

2 Likes

Ok. Sve mi je jasno. Ali ovo 9 biljka??? Brate, 1 biljku da ti nađu več si za njih lerdi. Ja mogu 1 biljku stavit na 15m² i drzat je u vegi dok ne popuni prostor… Dok groweri koji upotrebljavaju SOG tehniku stave 20 biljaka u 1m².

3 Likes

Treba dokazati na sudu da si uzgajao samo za sebe, a razvukao si jednu biljku na 150x150 prostoru u scrogu gdje urod imaš pristupačno blizo ka 6 ili više biljaka, kao što @Mr.smokeallot spomenu, u SOG tehniki…

3 Likes

@Mr.smokeallot e znam. Moguće da ovisi od policajca do policajca.

@Flo kako god da bilo nebi se petljao sa zakonom

1 Like