Čitate li knjige? 📕

Slab sam sa knjigama, ali nešto tipa ovo nisam mogel odoljeti,našel na netu cjelu kolekciji pa naručil.Odličan pisac, bar meni.
Pročital dosta knjiga David Icke-a.
Neke knjigice o teorijama zavjere, masonima, iluminatima to pročital, autore neznam.,Al jedne se sjećam i vrh je, vezana na masone i simbole sve do egipta i natrag, tajna društva nalik masonima…, zove se HIRAMOV KLJUĆ. Bacite oko vrijedi. :closed_book:

Sigurno Vas zanima ko je Kastaneda ovak.

Kao mladi antropolog Castaneda je želio istražiti ljekovite biljke koje upotrebljavaju Indijanci Jugozapada.
Odlazi u Arizonu kako bi na licu mjesta prikupio podatke potrebne za istraživanje. Namjeravao je napisati članak o tom istraživanju, diplomirati i postati profesionalac u svojoj struci, no nije mogao pretpostaviti da će slijedećih 6 godina (1960-1966) provesti kao učenik jednog indijanskog vrača (Don Juan je, inače, bio na glasu kao brujo, što na španskom znači čarobnjak, iscjelitelj, vrač, šaman).
Castanedu je s don Juanom je upoznao kolega antropolog koji mu je pomagao u istraživanju, dogodilo se to sasvim slučajno u Nogalesu u Arizoni dok su čekali autobus, Castaneda i don Juan razmijenili su tek nekoliko riječi, i ovaj je pozvao Castanedu da ga jednom posjeti kako bi u miru porazgovarali o biljkama koje su Castanedu zanimale (posebno o peyoteu).

Krenite, zvuči jako zamimljivo ja sam pre zadovoljan kao nečitać Ove knjige vas vuku još, još, čitaj, čitaj.:closed_book:
:closed_book::ledger:

5 Likes

Aldous Huxley se najvise čita :slight_smile:

A i zna se zalomit nekaj ovakvog​:blush::blush:

3 Likes

Da da to je od istog tipa i film i knjiga

1 Like

Ja u zadnje vrijeme Eckharta citam i vise manje knjige o duhovnosti i energetskim tehnikama… drago mi je vidjet kakve knjige citate :grin:

3 Likes

Castaneda je majstor!

Ne čitam, slušam Kain und Abel na audible, prije toga Occupation :call_me_hand:

3 Likes

Imam dokumentarac DMT isto se zove. :exploding_head:

1 Like