Dnevnik Cinderella Auto (Fast Buds)

Seeds:

Cinderella Auto Fast buds

Setup:

Lokacija/prostor:

60x60x160

Rasvjeta:

Klima:

Intake pasivni,ispuh 187m3/h
Clip on ventić

Supstrat:

BioBizz Allmix,Light mix

Gnojivo:

Sve od Hubeya worm manure,horse manure,bat guano,kalk od algi i njihov MT mix (mycorrhiza trichoderma)

Terra Aquatica Sillicate

Voda (pH):

Poz ekipa idemo a autosom lagano,ista sorta ko zadnji puta,minimalno 100 mora biti ovog puta​:joy:…čekam od RQS još uvijek…
Naručil sam i od Exotic seeds-Malasana cookies
(To budu posebni dnevnici)

Sjeme sam klijal direkt u zemlji ( Light mixu )
Kroz 4-5 dana je vani bila

Išla bude poslje u All mix u koji budem dodal
25g Worm manure
5 g Silicate
5g Seaweed powder
I nakon 6 tjedana top dressal sa
25g Worm manure
20g Horse manure
5g Seaweed powder
5g Batguano

Panel je na 60cm

Temp.25 kad je upaljeno svijetlo
18 noć
Vlaga varira noću do 67%
Kad je svijetlo upaljeno 47 %

Danas joj je 8. Dan

3 Likes

Ovo ce bit dobar run tebra, samo polako sa vodom :wink: i vidjet ces biljotine ;D

2 Likes

Mora da bude :wink: da da pazim :v:

2 Likes

Sretno u novoj avanturi. Hubey gnojiva baš me zanima rezultat. I ja ću u outdooru s njim krenut.A di ti je ICE nestal?

3 Likes

Napisal sam gore…čekam još uvijek pošiljku od RQS,ovo je treći tjedan sad,pisal sam im i vele da je paket vani…nadam se da nisu na Zoll otišile :sweat_smile:…Nadam se da budu do kraja tjedna stigle jer mi isto kasni još dosta paketa kaj je već moralo biti…tak da brijem da je u liferantima problem

Moin ekipa :v: Pomoć!!!

13.Dan nez kaj joj je…pigaju joj se listovi…krenulo je po prvim zubastim listovima(do sad sam imal na svakoj tak),pa tak i drugi kat i kolko vidim 3. Isto

Panel je na 60 cm radi na rekli bumo 75%,čekam još šteker za output nez kolko W hićem…

Vlaga je na 47% temp 26

Zalijal sam ju zadnji put prije 4 dana sa 30ml destilirane vode i prije toga isto prije 4 dana (prije ukupno 8 dana sa 10 ml vode

Jel moguće da je genetski ??jer su mi do sad sve od fast buds bile bolesne nekak,prosla cinderella je imala list jedan izoblićeni, koji sam mislil da je TMV al na kraju nije bio.,c4 jedva izgural do 7.og dana i uvenul samo i njgovi prvi listovi su bili manji nego drugi kat…

…Dok sam ju presadil posipal sam malo, po rupi u koju je išla, mikorize od hubeya


Žedna je ko graba zalij to dobro, sad malo previše štediš na vodi. A i panel frljiš malo previše, ja mislim da sad u toj fazi može na manje od 50 posto radit.

1 Like

Jeste genetski, fast buds ima najgoru genetiku koju sam do sada imao “cast” probati, imao sam automata od njih koji se revegetiraju sami od sebe u pola cvatnje, ili kod biljaka se dese genetske anomalije gdje nove grane pocnu rasti ka podu, skroz ludo, uvijek automate uzimaj od dutch passiona ili mephisto seedsa, sve ostalo mozes zaboraviti…

1 Like

Budem ju zalijal pa pratil dal se bude oporavila​:v:

1 Like

Ocito jedino kod njih je dobro to kaj procvatu oko 17. Do 21. Dana :sweat_smile::joy:
Nikakvi automati više!! :v:

Pozdrav forumaši :v:
16.Dan

Počela se popravljati zalijal sam ju prije 2dana sa 150 -200ml destilirane vode i smanjil sam panel da radi na 50-60% i dalje je na 60 cm…


1 Like

Dobro izgleda, ali nemoj zalijevati sa destiliranom vodom, destilirana voda ima učinak da fluša zemlju, tj ispira ju, najbolje ju je koristiti zanja 2 tjedna zajedno sa medom, kao zadnji “fluš”, mada u organskom uzgoju nemaš baš neke učinka od fluša, ali et… Mixaj destiliranu vodu sa kučnom vodom, 50-50, da tako smanjiš si EC od kućne vode.

1 Like

Ok budem onda od sad 50-50 mixal

Ako si zadnjeg automata samo sa destiliranom vodom zalijevao, + u nako velikim količinama, onda si sebi lockout zbog destilirane vode izazvao, jer ona ispira sve živo :wink:

1 Like

Da da jesam,jer nisam htel sa vodom iz pipe jer ima dosta kamenca tu kod mene

Ovo onda sebi podhitno uzmes, vrlo dobro radi posao:

Vrlo se lako spaja:

Znaci crijevo za vodu u vrtu, i uzms u obiju adapter za česmu/pipu, ne košta par eura, i miran si, a što je najbolje kod ovog filtera, očisti vodu vrlo dobro od klora koji uništava svu mikrofloru u zemlji, i veoma je ekološkog dizajna ovaj filter, jer dole odvrneš ove “boce” i samo zamjeniš filtere nakon 6-8 mjeseci za 20-30 eura, ne moraš stalno kupovati novu spravu…

Aloha :grinning::v:

20.dan je danas( sutra 3 tjedna brojimo

Rastemo lagano
Panel je na 47 cm,radi na 60% negde
Dobiva samo vodu,po 200-250ml


Jedino me brineju malo ove fleke po listovima
Imal sam i na prošloj isto tak al samo na prvim true listovima,a na ovoj je na 1. I 2. Noodu(katu)



…i ak se nevaram više je indica feno nego sativa :v:

Poz ekipa :v:

Danas 27.dan ,sutra brojim točno 4 tjedna od kad je vani

Panel na 45cm radi na 65%
Vlaga 50% noc do 60%
Temp od 22 do 27 dan,noc18- 20
Dobiva 250-300ml vode svaka 2-3 dana

25.dan sam napravil LST lagani ( za j… sam dva lista slučajno :pensive:prignječil sam jednog a drugi mi je pukel dok sam ga makival na stranu )

Raste nekak čudno,ko salata izgleda :sweat_smile::joy:(mislim da je do genetike )


2 Likes

Došli smo do 28.dana il ti ga 4 tjedna još nema pistilsa (prošla je bacila 17.dan) nije da se bunim cim duze vegge to bolje

Peace (A):v:

Poz ekipa evo nas na 35. Danu il ti ga 5om tjednu

Od pistilsa još ništa…
Jucer sam pisal fast budsu oni vele da je do all mixa :sweat_smile::joy:( kao da all mix usporuje neke strainove )pa sam pital tipa kak to da je onda prosla u 17.om danu procvala i isto bila u all mixu pa na to nema odgovor,nego mi je samo napisal da njemu izgleda kao da bude procvala unutar tjedan dana (meni tak zgleda vec 2 tjedna pa ništa od pistila još uvijek )

Budemo vidli…kak sam napisal, kazna = balkon :grin:

2 Likes