Dobro ovo izgleda, micel se stvorio, samo stavi 2 grama silikata umjesto 5, a i možda na 50 grama snižit hubey gold, poslije je lako topdresat ako bude trebalo, da ne bi spalili biljku u startu jer ćeš skroz mladu presađivat, a za cvatnju pripremi si kakvu saksiju od 18-20 litara, pa presadiš biljku par dana prije flipa u akvitiran susptrat Dobar izbor strejna nećeš se sigurno pokajati, Malsana Cookies je više nego potentan strejn, budeš vidjeo o čemu pričam ;D
Super izgleda biljka, zalijevaj sa 250ml na početku svako 3, max 4 dana i max 500ml svako 2. dana kada izraste malo (zavisi koje su temp i koliko brzo isparuje), i kada zalijevaš, zalijevaj u krug oko biljke tako da je po površini sa svih strana vlažno, da se korijen može širiti na sve strane, ja često sadim u SOG tehniki, 8,5l saksije, tako da iz iskustva znam da biljkama ne treba previše vode, cirka 250ml do 4. node svako 3 max 4 dana dok su male, čak i u cvatnji im je 500ml svako 2 dana limit u tim saksijama, inače sve ostalo je na pointu, ovo će biti melem za oči
Zaljeval sam do sad sa 100-150ml tak svaka 2 dana ,dok sam presadil sam zalijal sa malo više i sad par dana nebude ništa dobila,a i dalje isto nebude više od 250ml dobivala do kad malo ne naraste
… pričekaš da izrastu na svakoj grani 3 node, pa cutaš nazad na 2. nodu, tako da dole imaš strukturu od 4 glavne grane koje vode na 8 glavnih kola, perfektno stane u tvoj prostor
Za 7 dana nećeš biljku moći prepoznati, nadam se samo da ti taj automat isto što brže uleti u cvatnju inače će biti zeznuto što se tiče prostora, keep it up
Hubey za sad kolko vidim joj paše,lepo raste…isto ko i flux
nit toping jučer ju nije usporil…leti ko da ništ nije bilo
Al moram se najviše zahvalit majstoru @Flo-u koji mi je sastavil cijeli recept za supstrat,predložil i flux,hubeya,strain i koji je tu kad zagusti i imam pitanja (ko da je njegov grow )
…naravno hvala i vama @Green420@ZEN-CBD-farm isto ste tu kad zagusti