Dnevnik Malasana Cookies🍪 // Exotic Seeds

Seeds:
Malasana cookies

Setup:

Lokacija/prostor:
60x60x160

Rasvjeta:

Klima:

Intake passivno
Ispuh 187m3/h
19 cm clip on ventilator

Supstrat:
Biobizz light mix

Gnojivo:

Hubey linija,veggie gold,worm manure,horse manure,batguano,algenkalk,MT mix (mycorrhiza trichoderma)

T.A. Sillicate

Pozdrav ekipa :v:

Evo i mene prvi put sa photoperiodnim sjemenom :v::v:
Odlučil sam se ipak prvo za Malasana cookies pa poslje onda ICE

Nadam se da budem opet puno naučil kroz grow i nadam se da bude išlo bez večih problema,pa krenimo :v::green_heart:

Stavil sam u light mix šaku zobene kaše,20 g worm humusa i čajnu žličicu MT mixa,dobro izmixal i zalijal sa 0.5L vode,poklopil i stavil na toplo

Vegge faza bude išla u 7L potu

U aktivirani supstrat dodal budem još
80g hubey veggie golda
40g hubey worm manure
2 g hubey algen kalk
5g sillicata

Sjeme sam sam klijal u 0.69L tegli koju sam ispunil sa 2/3 light mixa

  1. Dan provirili smo iz zemlje :green_heart:
5 Likes

Dobro ovo izgleda, micel se stvorio, samo stavi 2 grama silikata umjesto 5, a i možda na 50 grama snižit hubey gold, poslije je lako topdresat ako bude trebalo, da ne bi spalili biljku u startu jer ćeš skroz mladu presađivat, a za cvatnju pripremi si kakvu saksiju od 18-20 litara, pa presadiš biljku par dana prije flipa u akvitiran susptrat :wink: Dobar izbor strejna :wink: nećeš se sigurno pokajati, Malsana Cookies je više nego potentan strejn, budeš vidjeo o čemu pričam ;D

Freak Out Wtf GIF by Searchlight Pictures

4 Likes

Za flowering sam pripremil 25L pot :v:
Ok budem onda smanjil doze dok budem umixaval sve to

2 Likes

Bravo za strain, sad ima da rasturiš:ok_hand::clap:
Gnojiva imaš vrhunska sad samo gledaj kako raste

Sretno

4 Likes

Sretno s uzgojem kolega :green_heart::deciduous_tree:

2 Likes

Pozdrav forumaši :v::green_heart:

Dan 7.

Evo nas tjedan dana smo stari razvijamo se dobro bez ikakvih problema

Panel je od nje 62cm ,na 60% radi
Temp je sad malo viša 27 ( pošto je sunce počelo kurit žestoko kod mene )
Vlaga je na 57%

Još par dana i ide u 7L pot

Do sljedećeg updatea budite mi nadimljeni :v:
Peace :green_heart::v:

Poz ekipa :v:

Kratki update samo, presadil sam ju 9.dan u 7L top

U aktivirani supstrat umiksal sam još

  • 50g hubey veggie gold
  • 2g silikata
  • 2 g hubey algen kalka
  • 40g hubey worm manure

5 Likes

Super izgleda biljka, zalijevaj sa 250ml na početku svako 3, max 4 dana i max 500ml svako 2. dana kada izraste malo (zavisi koje su temp i koliko brzo isparuje), i kada zalijevaš, zalijevaj u krug oko biljke tako da je po površini sa svih strana vlažno, da se korijen može širiti na sve strane, ja često sadim u SOG tehniki, 8,5l saksije, tako da iz iskustva znam da biljkama ne treba previše vode, cirka 250ml do 4. node svako 3 max 4 dana dok su male, čak i u cvatnji im je 500ml svako 2 dana limit u tim saksijama, inače sve ostalo je na pointu, ovo će biti melem za oči :slight_smile:

5 Likes

Zaljeval sam do sad sa 100-150ml tak svaka 2 dana ,dok sam presadil sam zalijal sa malo više i sad par dana nebude ništa dobila,a i dalje isto nebude više od 250ml dobivala do kad malo ne naraste

Nadam se da bude i ostalo na pointu :wink::v:

1 Like

@Flo mislil sam ju 2 puta topirat ,dok bude vrijeme,tak da imam 4 grane glavne

1 Like

Slobodno, sa 4. na 3. nodu topiraš, i bočne grane sa prve isto odrezeš, dobiješ:

… pričekaš da izrastu na svakoj grani 3 node, pa cutaš nazad na 2. nodu, tako da dole imaš strukturu od 4 glavne grane koje vode na 8 glavnih kola, perfektno stane u tvoj prostor :peace:

6 Likes

Oi! forumaši :v:

14.dan (2 tjedna ) od kad je vani,raste ko gljiva :crazy_face:
Lepi smo,zdravi smo hubey klopa i flux shield kao sunčeko nam pašeju…uživamo :grin::v:

Panel je na 55 cm od nje(radi na 65% )
Vlaga trenutno 54% temp 23
Dobiva 250 ml vode svakih 2-3 dana


2 Likes

Super napreduje, kako listna masa raste tako povećaj vodu uskoro, ali ne prelazi 350-450ml :wink:

Pozdrav ekipa​:v:

Kratki update
16. Dan danas,sve super uživa :green_heart:

Napravil sam Toping 16. Dan

Prije topiranja


I poslje


2 Likes

Za 7 dana nećeš biljku moći prepoznati, nadam se samo da ti taj automat isto što brže uleti u cvatnju inače će biti zeznuto što se tiče prostora, keep it up

2 Likes

@Flo da znam zato me i brine malo autos 33. Dan danas jos nema pistilsa(prošla 17. Dan bacila)

Ak se nastavi tak ponašat na balkon pe za kaznu :grin:

2 Likes

Možda je vrime za 90x90 šator :smiley: i još jedan flux šild od 100w ;D

4 Likes

Moralo bude pricekat…al sljedeći grow definitivno :wink:
Ovaj 60x60bude onda za vegge samo

2 Likes

RAsturit ćeš ovaj grow , super zdrave biljkice ,hubey radi posel .
Sretno dalje kolega

3 Likes

Hubey za sad kolko vidim joj paše,lepo raste…isto ko i flux :v:
nit toping jučer ju nije usporil…leti ko da ništ nije bilo
Al moram se najviše zahvalit majstoru @Flo-u koji mi je sastavil cijeli recept za supstrat,predložil i flux,hubeya,strain :sweat_smile: i koji je tu kad zagusti i imam pitanja (ko da je njegov grow :sweat_smile:)
…naravno hvala i vama @Green420 @ZEN-CBD-farm isto ste tu kad zagusti :green_heart::green_heart:

Mogu sam zalijevat i gledat kak raste :v: no stress

(A)

3 Likes