Dnevnik Northen Lights Auto //Cinderella Auto (Fast buds )

*Seeds:
Northen Lights Auto ,Cinderella (Fast Buds )

Lokacija/prostor:

60x60x160

Rasvjeta:

Hps 250w Bez cool tubea

Klima:

Intake - pasivno
Clip on fan 19cm

Exhaust 187m3/h

Supstrat:

Biobizz light mix,Biobizz all mix

Gnojivo:

Biobizz,grow ,bloom, top max

Mikoriza

Stavljna na klijanje u čašu vode i na tamno mjesto
Nakon 24h sjemenka je proklijala

Stavil sam ju odma u 11l pot (6 l all mixa i 5 l light mixa ,nisam imal vise all mixa novi je na putu)
Prvih 10 cm u tegli je čisti light mix

Stavil sam full malo mikorize ispod sjemenke…

6.2 probila zemlju…

Temperatura varira po danu od 25 do 29,5 ovisi koliko grijem u stanu,vlaga 45%- 55%
Temperatura noću zna se spusti se do 16 al nikad ispod,vlaga 55%- 65%
Biljčica za sad izgleda super

Dan 4

2 Likes

Pozdrav, bravo za dnevnik. Sretno, debelo, masno ti želim.
Jel ti to prvi grow?
STAY HIGH

3 Likes

Hvala…da da prvi grow :grin::muscle:

4 Likes

Idemooo…nema labavo…

4 Likes

Too ajmo u pobjede :1st_place_medal:, pa da ispratimo tog prvjenca​:green_heart::green_heart::green_heart:
Sretno u nastavku :peace:

2 Likes

Hvala ZEN
Nadam se samo da nebude nekih večih problema
Za sad je sve ok

1 Like

Evo taman kak sam rekel da je ok…problemi !!!
tako da bi molio pomoć!
Jučer sam ju zalijal prvi puta od kad je piknula iz zemlje,samo sa vodom 1 l Jer je zemlja bila skroz suha piknul sam im prst nutra da provjerim i sve je bilo skroz suho tak da se nadam da nije od previše vode ?
Danas jos je 6. Dan kak je vani i počeli su joj se listovi zavijat nekak čudno


Jel moguće da je od ventilatora ??

Temp. Je po danu 25 do 29
Noc 18 20

Vlaga po danu 45 % do 55%
Po noću 55 %do 65%

3 Likes

Ej pozdrav, nije do ventilatora, meni često taj prvi kat ima takve listove, i sad u growu sam imal takve. Neke biljke jesu, neke nisu imale takve listove. Ali sljedeći katovi su bil OK.Iskreno dosta puta u grow bili takvi listovi sad više ne marim, kad krene i uzme zalet pićila bude ona. Mislim da netrebaš brinut. Mislim da je to do niske razine vlage, nisam siguran, možda netko od ekipe zna. Nebi htel pametovat, nisam istražival, vidio po dosta dnevnika taj problem, ali velim kasnije kod mene uvijek sve bilo OK.
Alo momak pazi s vodom, meni moje curke sad u cvatnji u 11 L tegli piju 1.3 - 1.5 L vode na 48 h . Tebi kod ove biljčice, je dosta 100 ml i dan do 2 ne dirat, ovisno kak je temp, pošto imaš HPS. Ta 1 L vode bude sad prisutna neko vrijeme i nemoj ić zaljevat tak brzo da ju ne ugušiš.
Reci jel bilo tak prije zaljevanja ili nakon?

3 Likes

Hvala ma odgovoru Green. zalijal dam s toliko jer je stvarno pustinja bila.nebudem ju zalijeval neko vreme sad.
Budem probal dignut vlagu pa vidit kaj bude dal se bude izavnalo il ne.
Osim toga je sve ok raste normalno tak da je i moguće ovo kaj kažeš da si imao več par puta uvijek na prvim listovima ,da je do biljke .
Bilo je prije zaljevanja

2 Likes

Evo dns je točno tjedan dana kako je van
Po meni to neizgleda baš dobro


Po mojem listovi su joj previše opušteni
( Nije onako lijepo nakostrešena )

moguće da se opustila zbog previše vode?

Ako ko može pomoć molim

I tu sam joj našel nekakvu fleku na listu…žuta točkica,samo na tom listu i samo ta jedna

2 Likes

Bude krenula, malo ju jesi potopil :ship::ship:. sad ne pehaj. Ovo žuto sad nek te ne brine, prati samo.

2 Likes

Ne peham ništ :grin:
Mislim nije ona ostala stuned nit ništ raste al je sam opuštena,čital sam sad malo moguče da i imam problema sa VPD ( vapor pressure deficit ) ?
Ova točkica se danas tek pojavila,pratim :v:

2 Likes

Ta točkica ti je ko kad dijete dobije neku prehladu, ne brini to je samo točkica. Ono kaj su ti pofrkani listovi ti je zbog transpiracije, digni vlagu u prostoru, i ko što @Green420 polako sa zaljevanjem.

2 Likes

Stavil sam jučer u box posude s vodom da isparava unutra
Kak mi se čini da budem moral kupit ovlaživač zraka…
Il ima koji drugi trik da se podigne vlažnost?
Bar privremeno do kad mi nedođe ovlaživač

3 Likes

Ma netreba ti ovlaživač za ta 3 tjedna, vege,kolko obično traje vega kod automata
Stavi ventilaciju da ti pol sata radi pol sata ugašena,povjesi vlažne ručnike… Sad kad se zalaufa nebu više imala takvih “pofrkanih” listova.
Samo ti je sad največi problem previše vode kaj si dal.

2 Likes

Stavil sam i ručnik i posude s vodom pa budemo vidli kroz par dana
Da malo sam se zaletel s vodom :pensive:

1 Like

Pozdrav forumaši update …NL sam utopil sa zaljevanjem pa sam ga odlučil presadit u manju teglu da se brže korijen posuši.Kod presađivanja sam mu natrpal mikorize.Nisam mu daval nikakve nade jer opustil se full i izgledalo je ko da je game over,al sam ga odlučil ostavit pa šta bude bude…odrezal sam mu listove jer su zemlju dotakivali pa da se ne opeku na zemlju…
U isto vrijeme sam stavil novu sjemenku klijat cinderella auto isto od fast buds…

Danas je 15. Dan za NL i 3. Za cinderellu
Nisam stvarno mislil da se bude NL oporavil al eto ide( ako da za par pljuga ja sretan,jer svaka mu čast šta je preživio ) kasni tjedan dana pa budemo vidli dal bude opće šta jer ovakav stres je za foto previše a kamoli za auto…

NL


Da ga nisam sj… bio bi on još veći za tih 15 dana

Cinderella sa njom sad polagano nema takvih greška ko kod NL :sweat_smile:( nadam se )

3 Likes

Ojla, navijam za NL :muscle::muscle::muscle::green_heart::four_leaf_clover:
Sretno dalje i sad pomalo s vodom.

3 Likes

Poz ekipa…opet problemi sa NL. 19.dan mu je .listovi mu se pigaju prema nutra opet…dobiva 100-150ml vode na dan tak da je nemoguće da sam ju opet prezalijal…
Lampa je na 45 cm
Ventilacija radi pol sata pol ne…
Pospricam ju par puta na dan radi vlage
Jel moguće da je gladna pa da krenem sa biobizz grow? Sa 0.25 ml na L vode al normalno nebi joj dal cijelu litru :grinning:



Tamperatura ,vlaga kaže

Kod pepeljuge imam isti problem sa prvim true listovima ko i kod NL al ostali listovi su joj ok za sad
Njoj je točno tjedan dana danas kak je vani

1 Like

Sretno dalje, smanji vodu. Nek bude debelo, zeleno.

2 Likes