Prostor:Mamut pro 120+
Svjetlo:4× Quantum bordovi (Kingbrite 240w&Zeus×2)
Gnojivo: Advanced nutriense Sensi grow i bloom part a i b, Nirvana, B52, Carboload, Big bud,Overdrive,Revive,Sensi cal/mag i Rhino skin+ Mykoriza Kraken i Pandora
Zemlja: Canna terra profesional
Ventilacija: Black orhid 125,2 oscilirajuča ventilatora,jedan stupni ventilator i jedan običan
Oprema:Ph metar Adwa,sve mjerne instrumente (temperatura,RH itd.)
Potovi: prvo od 1L,pa u aero potove 16L(stane do 20L)
Evo mene, napokon Watermelon runtz i Pakistan valley ide… Sa WR sam imao problema tokom klijanja,jer su sjemenke toliko sitne,da sam ih preplitko zasadio,pa sam skidao opnu,tako da vam je odmah jasno, što se dogodilo…
Stavio sam po dvije sjemenke od svake banke i Pakistan je za 36h bio van zemlje(12h voda i direkt u zemlju,čim pukne),a Watermelon runtz jedna sjemenke se okrenula u zemlji,a druga je izašla,ali kad sam skidao opnu,izgledale su kao,da su mutirane
Rekao,nebu niš od toga,stavljam OG kush (rqs) i još jedan Pakistan valley. Svejedno ih puštam, pošto želim probat taj strain i iznad trečeg noda,obje WR se lagano ispravljaju…
Iz početnih , plastičnih čaša za točeno,presađene u 1L potove . Prebačene iz vege boxa u veliki i igra počinje
Kod presađivanja,stavljam mykorizu Kraken,a kad swicham dajem Pandoru u tekučini za cvat(poboljšava unos fosfora i biljke vidno živnu). Danas dobile Revive,a nastavljam sa vodom,pa presađivanje u finalne potove!
Oba Pakistanca,sam topao(vidi slike) ,a WR ču još pričekat. Pokušavam nači neki dnevnik sa Watermelon runtzom,pa ču se po tome ravnat(savjeti su uvijek dobro došli). Ovaj drugi je ipak poterao zdrave fun listove …Mislim,da je ovo za sada sve,ako sam nešto zaboravio,nadodam…
Iči če malo dulja vegetacija i ove biljke če imat najbolje uvjete i jedini tekuči grow(dva automata ne računam,jer experimentiram). Tako da če imat moju potpunu pažnju!
Živjeli i čujemo se
P.S.
Hempatija uz World of seeds sjemenke,daje paket promo sjemenki+15% popusta sa kodom. 115% popust