Dnevnik uzgoja Sweetseeds 6 automata +Speed i SweetSkunk by. UrbanGrower

Pozdrav Ekipa! Pozdrav Flo! Da vas pitam? Idem u avanturu sa +SpeedAuto i SweetSkunk 3+3.autosa, 11.l saksije ,zemlja organic pre-grow Soma soil(re-usam +perlit 20/30%)i biotabs …krenule su 12.1.23 iz zemlje.Pripremio sam svaku saksiju sa 50.g startexa i dao malo mikorize te sve skupa izmesal.biljke su startale u potičima od 0,5l,tek toliko da su izašle. Presadio 20.1.23,pre 11.dana ,i nešto ne valja. Liste uvijaju,a i suše(SweetSkunk, iz prvog reda u sredini).zalio sam dvaput al izgleda prerano… Kad presađene ,sam svaku zalil sa litrom vode,sa 5.ml Orgatrex i 1g Bactrexa) Slike dole su: 18.1.22=u 0.5.l casicama.(3× SweetSkunk su sa zlatnom zaznambom na saksijci 20.1.23=presađene 30.1.23=stanje juče. Prvi red SweetSkunk, drugi red +SpeedAuto. Molim za savjet.nisam biotabsima radio do sad, Svaki savjet dobrodošao. Da dodam poglavito: temp su nizke u prostoriji de je box.U tentu: kod korijena 23-25C, imam grijalni kabal ,al ne ispod potova.kod biljka temp.21-23C. Vlaga 50-65 %,a padne i do 45%)

Ako sam pogresio temu,molim vođu da prebaci u pravi kutak.Vec ovako sam izgubljen,vidim problem,a neznm ga rješit.Hvala Ekipa i big respect!! Peace by Urbangrower

4 Likes

Eto klon Lavender OG,cvati 40+dana, zemlja od prošlog growa Plagron allmix. Zalivam sa vodom iz aquariijuma i fish poop. Biljka ide super! Počela da se masti fino…

Peace by Lovetogrow Pokusaj uzgoja sa vodom iz akvarija,uspijeva

4 Likes

Hi, pozdrav daj ponovi one slike di su svaka posebno, nisi uspio upload-ad.

3 Likes

Eto brate,gore su!(Tnx Chili​:green_heart:)…sad su na “čekanju”…da malo osuše potovi,a one da porasu :grinning:! Ovu avanturu,sa 6.automata,sam ušao sa molbom bogu,da se napuni tent! Sjemenke su friške, nadam se da ču se snaci sa biotabsima :stuck_out_tongue: …a bitni detalj: Jer je zemlja od prošlog organic Soma growa,sad idem tabsima,da vidim koliko bu kompatibilno… Peace @Green420 ,Chili,Flo,Anarhista i Ekipa!! By Urbangrower

2 Likes

Ja bi rekel da je nute burn totalni,prejaka zemlja za tako mlade…soma soil( makar je reused,biotabs i jos toga…kolko vidim ok su bile do kad ih nisi presadil…nez ja bih ih na tvom mjestu presadil u novu frišku zemlju​:v:

1 Like

To jest pametno rješenje. Al več sam dio seta potrosil…misliš da neče da krenu?i samo vodom da jih rokam?.. Sad sam malo razočaran, al mislim da če krenut. Molim se zato! Ak ne…onda ide ponovo.al imam nade,tak da mi nada preostaje- da če se prviknut! A da ponovo krenem…?imam mentora pa ču ga pitat.tnx Anarhista, i ja sam primetio kako su dobro startale u Light mixu…trebao sam novu zemlju,a ovu ostavit za organic Soma, kad ponovim…

2 Likes

A iskreno nez :grimacing:.mozes probat samo vodom pa nekak isprat soil,mozda i hoce da kreneju al ako bude prekasno mozes ih bacit a ako presadis mislim da imaju vece sanse…nez moje misljenje samo :v:makar opet su auto,kao ne autose presađivat itd( nije nit to istina 100%)… Mislim da je u soma soilu sigurno jos hrane bilo njima bar za tjedan dana…nadam se da budeš ih uspel spasit bilo kak​:v::green_heart: sretnoooo :green_heart: (A) …klon je top​:muscle::green_heart:

3 Likes

Previše hrane, previše vode.

3 Likes

Jesil uradio ovaj korak:

Ima u toj zemlji još hrane za tako male biljke, a i izgleda i pH je ujePat, zemlju korištenu moraš min 2 tjedna u kontenjeru kakvom držat da se raspadne sva materija starog korijena, najbrže ide sa glistama, ili i kao gore u tom linku (a može i oboje, zobena kaša i gliste), i onda kada “aktiviaš” supstrat, moraš fixat pH vrijednost, a ja to radim pomoću:

Bacim šaku tog praha (mrvljeni kamen, neka vrsta vulkanskog kamena, bijelo bude), i to mi fixa pH točno na 6.5 pH svaki put, bez toga nikad ne koristim staru zemlju…

P.S

Trebao si dodat na tu korištenu zemlju 50% kokosa, i ostavit biljke 2-3. tjedna da izrastu, pa tek onda ubodeš tabove, mogu se i tako tabovi koristiti…

I smanji zalijevanje kod niskih temperatura, bez temperature nemaš transpiracije (vpd je u banani), tako da će ti se voda samo taložit, i izazivaš tako lockoutse…

4 Likes

Nešto ti sa zemljom ne štima! Kad dođeš s rehabilitacije,javi se…

3 Likes

Tnx za opomenu @Gasso!&Ekipa! Znam da sam prezalio.mislio sam da če prije izsušit zemlja,a ja uranio zalivanjem… Danas jim je 17.dan kako su krenule.Trebao sam pustit još u malim saksijcama koji dan(tnx Flo,znam za ubuduče​:pray:)…kakvom sam željom krenuo da ovaj grow isfuram kk treba,izgleda bog drži ruke nad mnom​:innocent::pray:,sa njim sam :wave::facepunch:,tako da danas otvorim tent,i situacija se popravlja.(samo da kažem, slike od juče i pre,su slikane kad je upaljen light na 150w.),zato sam danas smanjio dok slikam na min.,i eto prave boje. Čak su ove u zadnjem redu:+SpeedAuto počele dizati lišće, i neču odustat zasad.pustit ču da saksije budu prazne/lagane,i budem zalivao svaku po potrebi.pola litre,do litre max.u tom stadiju.Hvala Ekipa za savjete! Ovo kameno brasno,mogu to zbavit i sipat po povrsini?(ko na polju),ili sam trebao ubuduce umješat u zemju več? Nači ču u poljoprivredni trgovini…kod nas ima od Kalcevite,20.kg vreca za 6.80e.i sve što pise kod Dehnerjeve,pise kod ove.ak ima ko vremena da ukuca i vidi(ne može se 'zaljepit’slika),al isti produkt . To -ako priporucuje(š),da zbavim i mogu da sipam po zemlji ,slobodno upisi .Niko ne spama ovaj dnevnik, ko ima konstruktivno mnenje. Jako sam zahvalan da imam ‘neki svoj kutak’,na tom forumu,i zato i jest otvoren dnevnik da mogu steknut nova iskustva/saznanja. Današnji dan u 13.00 u tentu: Temp 23C,vlaga 50%

Peace by Urbangrower, and stay high folks! Za kraj,klon Lavender OG je mastna ko mlada…:rofl: Bude to fino ispal klon.Prvi put,da sam odradio klon do kraja. Temp.dosta nizke,oko 20C,kod korijena,kod canopy 22C. Pozdrav!

4 Likes

Hi, Urbane bude to extra grow, kako smo i razgovarali, pusti sad da korjen prodiše. Simbioza u soil-u se stvara reko si da si stavio sve prahove-produkte Biotabs. Sad će one krenut, već idu nabolje… Pripremi i melasu da hraniš sve u zemlji, mada ima je i u orgatrexu… Ja sam kod takvog uzgoja davo po 0.5 do 1 g Bactrexa svakih 14 dana. Nekad tokom growa nisam imao prozraćenu vodu preko pumpice, pa sam tako obnovio. A možeš Bactrex stavit i kad kuhaš čaj. Pusti ih sad da same zatraže hranu da vidiš na čemu si. Ili si možda već stavio tabove?Imaš ti viziju, znaš mnogo, samo drž se jedne linije produkta. Sad ćeš vidit kako dobro tabsi rade posao, odlično je growat s njima.

3 Likes

Hvala @Green420 ,jesam umješal startexa na početku (manja doza od propisane (40.g na 11.l saksija),mikorize…a tabse san davao kod presadnje.zasad su se popravile i krenule… Sutra cu jima dat mellase il orgatrex. Jel može ovaj organic booster da je pod pumpom malo?jel ima li više benifita,??kad bi ostavio pod pumpom zračnom?bolje,? Eto jih danas kk izgledaju. Sutra ču trebat zalit

4 Likes

Poz Urbane, stavi i malo baactrexa ako ne koristiš prozračenu vodu na pumpu… Melase imaš u Orgatrex-u. Možeš sljeseće zaljevanje dati samo melasu. Sad daj Bactrex i Orga. Tako bi ja.

3 Likes

Eto cura! Dobile Bactrexa i orgatrex, svaka po pola litre…da vidim kako reagiraju,a posle kad buju žedne ču vodu i melasa, bubblanje par sati.

Malo sam grijalni kabal ovio oko potova,koliko sam imao mogučnost.da osuši zemlja bolje. Dranaza jim je ok.ali radi nizke temperature uzimaju biljke hranu sporije…pa bi u ugodnim temperaturama bile malo večje…u svakoj saksiji je gurnut tab. Samo neka idu fino dalje… Još za dušu…klon je do 19.tog,racunam…gotov Par blica posle gašenja svetla

Tnx @Green420 ,@chilliman420 i Ekipa na savjetima. Zasad mi izgledaju da če krenut ,malo sporije u početku, samo da se do zdravih plodova dogura! Big respect Crew! Peace by Urbangrower

4 Likes

Odlično care​:metal: To tvoje svjetlo,daje dojam kao da su biljke žute,ali sad vidim,da su super zdrave! Drž ih :index_pointing_at_the_viewer:

2 Likes

Samo polako sa zalijevanjem, i bit ce to sve top, msm zasad dobro izledaju :wink: koliko dugo mislis ih vozit u vegi?

2 Likes

Automati su brate… :v:

1 Like

Eto ,25.dan ,tu smo nekde,biljke krenule izbacivat grane,…iskoristio priliku, pa jih uvezal lst-om,da se razbujaju…one su na 18/6 od početka do kraja.nadam se da bude Sladak :grinning: :stuck_out_tongue: teast. Eto baš jim dao vode i melase danas,po potrebi,da nisu žedne.

Pozdrav Ekipa! Temp.nizke ,20,21C…vlaga do 50%…

3 Likes

A post was merged into an existing topic: Slike iz indoor uzgoja (SA KOMENTARIMA)