30.dan i 27.od nicnje…idemooo
Lavender #1,pukla…u zemlji več, light mix,mikoriza i root-juice (par hapi)…Ovaj Lavender OG ,nikako do "kraja"joj določi… Eto,od 19.12.22 svič, prvi cvatovi upocetku januara,a sad,19.tog ima 60.dana.jos sedmicu da izdrži, na vodi dsamo. I:mogu li lišće ono donje/unutrasnje),da skidam ? Alda ne poremwtim end if bloomin!
Ovo je za na kraj togtog dnevnika
Ja skidam fun lišče malo po malo i nekoliko dana prije harvesta,skinem sve što ima steam(fun lišče),ono koje je zaraslo u bud ne diram,to im pomaže kod sušenja,čuva terpene i sl. Pogledaj vrhove ispod lišča,vidjet češ da su dosta nerazvijeni,a imaš još vremena,da malo dobiju svjetla! U ovoj fazi jedino pazi na buđ. To je najgore što se može dogodit
Ne bi ja nikada otkidao fan listove koji rastu iz stema gdje se bud formira, sve drugo da, ali takvi listovi su vrlo bitni za krajnji razvoj, kod mene takvi fan listovi znaju bas fin hlad pravit donjim hedovima, pa se opet i oni napumpaju, budu ko moja šaka, a mene ima fala bogu
Tnx @Gasoo !
Da,volio bi,da se ovi nerazvijeni-,dosta,još malo popune! Mogu li skidat funove,10.dana pred berbom?ne baš sve,al ima jih,njih i malih,unutra biljke…i okolo
Da,meni je unutra dosta malih grančica,( na njima jedan bud’ič),al po stemovima tih malih (dugih) grancica ima lišće, malo,nerazvijeno il rečeno:nema budsa kod steama l lista,samo dva kaliksa i onda sledeči sprat opet par listova,i tako do gornjeg budiča! …ove liste,ako se sme porezat?
I dosta sam slabu defoliaciju napravil,pa ima dosta lišča, koje,ako bi ga porezal(osim ovih u vrhovima,i po koji fan list ,ostavio bi…
Slabo se budovi “napunili” baš zbog slabe defoliacije…
Kod tebe @Gasoo ,su biljke uvjek pune,velikih vrhova,jer tako napravis trening,i prehrana u pravim dozama u pravo vrijeme…predivno bilje kod tvojih growa! Big respect!
Eto danas biljka,gledam pod mikroskopom, još nisu trihomi kak hoču/želim, prozirnih ima još u vrhovima…ide voda danas, ph kod organica ‘ne igra’ ulogu(a ja sam prošli, i ovaj put,malo snizio pH)…iz slavine je preko 8.5!! Pa samo malo citronske kiseline rastopim,umiksam u vodu,mjerim,i eto 6.5
Za ubuduče (sledeči grow, nit nisam siguran,dal ču krenut organic-jer nemam sve,il barem osnovu…trebal bi zbavit orgatrex 1500.g,oko 30e…tabse još imam,za jednu il dve biljki(4.kom)
I imam bactrex i bactrex (organic fertilizer,u tekučini)…ovi me tabsi baš interesiraju,ali tek sam počel sa njima,(starter kit, bio u Hempatii 37e na popustu
,pa reko da probam na autosima …nisam imao 100e za Somu,pa to odabral)…skroz offtopic,al moj je dnevnik pa mogu razmišljanja svoja tu zapisat,jeli?
Cimam između, Some,Hubey i biotabs…
Soma je super izi,i dobar dim! Samo da je zemlja vlažna non stop,meni jest malooo presusila par puta,pa se to odrazilo onda na ,recimo nekom locku-kod Lavender OG su budsi bili više ko cvjet travne biljke,ne sabijen ko Somango! Somango mi je uspio za medalju! I to prvi put.
Zato i jesam odlučio za Soma avanturu da ponovim-kad 'spremim’100e za dva kita i 4.caja.melasa takođe je jeftina kod njega,sa popustom naravno…
Peace by Urbangrower
Pišem dnevnik dalje…
Zalil sam Lavender OG, 4.l vode popila… Mogu skinut to lišće malo, unutra biljke… Nemaju neku svrhu bas.ne rase bud pored steama I sa škarama naravno,pustim 2.cm stabla od lista ?? Samo da ju ne štopam,u smislu recovera…? Da bu hrane išlo u vrhove,a ne da je poremetim na kraju …? Tnx i hvala Ekipa!
Možeš skinut sve fun listove,do kojih možeš doči,a da ne diraš vrh! Ona je sad u fazi(več 2,3 tjedna),gdje joj korjen i lišče više ne raste,sad tera svu energiju u vrhove. U ovoj fazi ti jedino buđ može napraviti problem,jer neki sada rade split steam i sl.šokove,da biljka proizvodi više trihoma! Neki daju usporedbu,kad zarežeš bor on na tom dijelu pušta smolu i na sličan način i Cannabis. Samo još nije točno,znanstveno dokazano koliko im to pomaže,ali to je druga tema,tako da deri i ne brini!
Jutro brate! Kako si? Eto,moram polako dici sidro i pocet skinjavat Lavender OG. Bit če trimanjaa,al eto tu je sta je
U pravu smo!. Još par dana-pa ako treba-70.da jih bude.danas 59.dana cvata
Dobro ovo u tebe izgleda jarane, jedva čekam smoke report
Automati su ok išle dalje ,kako počelo.
Danes jim je 40.dan.
Moram ove male biljke izbacit vani,da bude prostora za njih.ali ,bit če guzve…
Pozdrav draga Ekipa!
Eto,moje su auto dame(+SpeedAuto, u 40.danu približno od starta!),ove cvate ko lude,dok ove prve’-ništa. Ma kontam, da nisu pobunili fem i auto sjeme.Sutra prebacivam 3.sweetskunk u 80.ku Pirat,taman gotov grow sa klonom Lavendera OG. Bilo je malo trimanja,al su suviše
Ovi mali lističi iz budsov,puni trihoma.Tako da sušim prakticki-“na polju”(vani),na boxu mi je kartonska kutija,preuređena za sušnju.
Javit ču koliko če dat materiala za pušit, jer za ulje,mislim da bi trebal pre-pravit cjelu biljku,klon.
Nije mnogo i tvrdih budova,al miriše predivno,samo da još probam dim …
E,da se vratimo growu automata i,ili,možda, a možda da i procvate na 18,al bum dal na 12 ,kad več imam tent
prazan.
Inače, isklila biljka Lavender #1,slika če biti dole,u albumu slika
Več je takva 3,4.nedelje…neznm,al sa ovim Lavender #1 imam več drugi pokusaj uzgoja-problema

Bravo care
Vidiš kako ide…drž ih
Pozdrav Ekipa, vozdra dnevnik! Up-date,samo tako,da upisem šta se desava sa 6.automatima. 3+SpeedAuto su več 4.nedelje u cvatu,a u početku januara sam jih piknul.oko 10.tog… Uglavnom, još dok su sve biljke bile u 100.ki tentu,mi bilo čudno,kako kod +SpeedAuto recimo,dosta brzo procvatale,a SweetSkunk ni malo.okej,reko,možda da nisu fem.zamjenili Jer,i to se zna desit,zar ne? Uglavnom, prebacene 3.sweetskunk u 80.ku pod cobove.i odmah na 12/12.i danas su nedelju dana na tom režimu, i još nema cvetiča… Tak da,možda i jesu fem.procvatat če sad za 7.dana sigurno, al koliko su bili 'samo 'u vegi kratko vrijeme, sada mi zderu box 80.ku…
Ma nisu fotoperiodne, ako nisu u 7 dana na 12\12 bacile pistile, kazati spol, nisu to fem. Stavi dalje na 20 ili 18 sati svjetla i čekaj.
Eto kakve su SweetSkunk. Sve više ko da hoče da procvataju,al mnogo su to neki rani vrhiči. Izgleda da si u pravu green,vračam timmer na 18/6 ,tnx brate!neki dug avtomat,vidjet ču cvat kakav bude.prvi put mi je bio slađi neg +S.a.
Ko da jim još nije vrijeme. Ipak su piknute 4.dana posle +SpeedAuto… Sve o svemu,pičimo dalje!! Peace by Urbangrower