Dnevnik uzgoja Sweetseeds 6 automata +Speed i SweetSkunk by. UrbanGrower

Budu, budu krenule vidit ćeš. I ja sam imal tako sa sweet seeds kasnu cvatnju, i sa 00 seeds isto tako biljke 50 dana vegale, bile su monstrumi. I jednom Critical auto od RQS isto tako oko 50 dana vege,dao je preko 250 grama. To mi je rekord za autosa.

3 Likes

Hvala na podjeljenjem iskustvu green! Pitam i zanima me,dal ču jih she…bat ako vratim timmer na 18/6,17/7?? Sad su 7.dana(27.2.23) svičao kad sam jih prebacivao u 80.ku…??1 Znači: mogu li pohermit zbog svicanja,il da jih pustim.al vole one svetlo. Evo +SpeedAuto iz 100.ke

A ove SweetSkunk, 3.dana su mlađe,i prebacene na cvat,jer su bile stvarno velike za moj prostor a nisu ni procvatale tamo.sad na 12.sati mraka jesu. Šta da radim? Slike SweetSkunk Pomoč ekipa,bit ču zahvalan. Peace by Urbangrower

2 Likes

Stavi tajmer na 20 ili 18 sati svjetla tvoj izbor, i piči dalje.

3 Likes

Hajde,slušal bum tvoj savjet, vračam timmer na 18.sati :wink: Hvala za pomoč. Bude novi up,date za par dana,pa da vidimo ,šta se desava. Peace by Urbangrower

1 Like

Pozdrav, jel se pune, jel krenulo kolega?

2 Likes

Pozz.evo situacija u 100.ki+SpeedAuto,i u 80.ki 3.auto SweetSkunk…na biotabs Eto mali up-date…15.1.23 niknule +SpeedAuto, a SweetSkunk auto 3.dana kasnije.+SpeedAuto cvati od polovine februarja ,što Znači oko mjesec dana.vec su jim cvetovi debeli. Za razliko sa SweetSkunk, one malo sporije startale cvatat.ova 1.va,nije ni počela cvatit Zasad su temp.i vlaga ok(25C ,50-55% vlaga) A nabavio sam za organic ovaj mega warm od Plagrona, 5.l,11.e i Silicate od T.A,1.l(600g),za 14e,al je super u organicu. Peace by Urbangrower P.s.nabavka ostalih preparata-sljedi…

1 Like

Krenul je sweet skunk auto , bravo. Sad drži tako svijetlo i sretno u cvatnju

3 Likes

Pozdrav Green,vozdra Ekipa,dragi dnevnik… Danas jim je 56.dan,za: +SpeedAuto, gledal sam boju trihoma u toj fazi,al vidim,da taj strain jako brzo zavrsava.trihomi su jima milky/glass 40/60.a to je 'za moje pojme",jako brzo zavrsavanje.vrhovi izgledaju, naravno-da ce još se napunit,a i dlake,pistile su po vrhovima još bjele… Ali brz strain,ko voli da ima brzu sortu,to je jedna izmed mnogih … A u 80.ki.,SweetSkunk auto, jako dugo je trebalo da procvataju,(2.jesu a 3.ca još neče da krene,čudno :thinking:.budem slikao,i okacio u sledeči post.lomio sam vrhove ljeve iza,što se produžila strech malo prevelik,pa sam tih par velikih grana savijo(stavio čep od boce ,pvc,izrezo dve rupi za granu koja prođe, da je savijem za 90°…moj neki nacin za savijanjem grana… Zasad ide u 80.ki ,gusto baš! Ima lisca prekomerno.imam upaljena dva clip fana,koja duvata ispod krošnji i iznad.temp u boxu je 24,25C.vlaga 50%…

2 Likes

1 Like

Pozdrav Ekipa, vozdra dnevnik! MLi kračiji up-date…dan 58.,+SpeedAuto ljepo se punu budovi ,dok,u 80 .ki idu SweetSkunk malo sporije, ali ne sve tri! Dvi,sta lepo zacvatali,samo treču čekam, prva je u redu,i jedina )

A ima i podmladka da se danas presade u 6,7.l saksije,7.reg.ak47,i još neke viole opasne :wink:… Vidjet ču (čemo),to brzo, jer če bit još koji dan vege pa u cvat…

1 Like

Pozdrav Ekipa, vozdra dnevnik! Up date: jel gotove??( + SpeedAuto,od 18 .1.23 izbile vani; )

Ovo je bila #1.,sad #2 I #3 A imam podmladek, reg.AK 47 i viola neka.te dva Northern Lights od RQS… ![16792078277286408052409188671026|690x388](upload://krMvsT2GQodqYtQg03oM0jNBgI4.jpe A predadil sam jih 5.kom u 5.l saksije (to če sad pa sad u cvat);samo da završe autosi. Trihomi su malo milky i substrat za presadnju sam dobro pripremio 20230318_223649 Automati od ss,+SpeedAuto ima 49.dana po r Tablici .a moje 61.dan :'P

2 Likes

Micelij…

I 80.ka SweetSkunk

1 Like