Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za Struju i električne/elektroničke instalacije, bilo samo spajanje bilo da radite DIY panel, box ili tako nešto, tu sam slobodno pitajte, stojim vam na raspolaganju sa svojim znanjem i vještinama… Vaš Chilliman420
Odlično kolega, ovakve teme su uvjek dobro došle
Moram izvuč mini dy boksič , poslikat ga pa da mi daš prijedloge za rasvjetu i ventilaciju
Može brate, slikaj, pa ćemo sve osmislit… Živio 105, pa opet
Evo, imam tu kučište od kompa koji se koristio za mining. Poljepio sam maylar foliju i stavio kotačiče i od tad stoji, jer neznam baš kaj bi mi sve točno trebalo da ga završim.
Dimenzije su
20 cm širine 48cm dubine i 50cm visine.
E sad, ja imam 2 stripa od 50 cm LM301b koja mogu rezati. Ali ako imaš neku bolju soluciju rado ću je prihvatit. Ventilaciju sam mislio neki kupaonski vent stavit i to namontirat iza di je otvoreno a ostatak bi stavil bjeli lesonit da zatvorim.
To bi koristio za cca 8 klonova
Tu bi mogao držat klonove prvih 3-4 tjedna Max, možeš srezati strip na 2 djela i montirati (po meni šteta to radit) ili ti ja mogu ponuditi za to neke 12v stripove ( na nekima neradi jedna ledica ali na te dimenzije nebi bilo primjetno) , to bi mogli pogoniti sa jednim psu (napajanjem od kompa) , a za ventilaciju bi mogli ubaciti jedan jači 120mm vent, moj prijedlog je sunnon 24v ili 220v ako Chipoteka vise nema ove od 24v, 2 venta za miješanje zraka (8-10cm) to ti isto ja imam, i trebate će nam step up i step down regulatori s eBaya koje ću ti postaviti linkove također, mislim da bi to bilo to… Time bi imao propisni seedling/klon box…
Take stripove imam i imam 4 ona 5050 crveno plava traka…
Napomena: ovo što sam ti ponudio od moje opreme je gratis, a ako ti baš želiš možeš me na neki način nagradit s nečim što smatraš da bi meni moglo poslužiti, novac je isključen u ovakvim ponudama, osim ako to naglasim…
Super Onda dobro da nisam kupoval vent. Budem potražil takav na netu.
Tako sam i mislio tu držat klonove dok ne riješim neki grow box. A kasnije bi taj mali boxsič koristio za neko križanje cbd i cbg sorti da imam i sjemena. Ništa puno, čisto da imam svoje neko sjeme. Čika @Flo zna kak da napravim svoju genetiku fem sjemena
Hvala ti još jednom na prijdlozima. Jedva čekam to upogonit
Edit:
Budemo napravili neku trampu. Što god treba
Brate evo vent Ventilator 220V 120x38 mm ,kuglični, Sunon DP200A2123XBT - chipoteka.hr
Evo i regulatori, naruči ih 5kom, možeš i više uvijek ih valja imati a jeftini su, samo pazi da uzmeš modul a ne samo chip, imaš izbornik pa te pita hoćeš samo chip ili modul ima crni i crveni, nema razlike samo estetski…
5A DC-DC CC CV Battery Charging Board Converter Charger Step Down Module XL4015 | eBay
Hvala ti od
Baš sam se mučil tražeči, ima tih ventilatorića čuda.
Skupim love pa naručujem i čim se vratim s godišnjeg ću pokrenut taj boxič.
Budem te i zgnjavil kad ću to spajat da bude sve pic pic
Tu sam šta god treba, a ako zapne imamo i poštu pa ti mogu i ja to što zapne odradit, nije problem, sve za prijatelje
Odlična tema, to mi je slaba strana.
Super da si tu.
Šta god zatreba samo recite, sve se možemo se sve dogovorit, tu smo da jedni drugima pomognemo
Zar nije praktičnije otiči do otpada i pronaći frižider kakav od 70l ili kakavu škrinju
Je, ali svatko od nas želi napraviti nešto DIY od predmeta koji posjeduje, a ja sam tu da učinim to lakšim i jeftinijim, a i zeznito je nabaviti frižider na otpadu u današnje vrijeme, htjeli bi za njega parsto kuna a za toliko nabaviš ispravan, ali da je bolje u većem prostoru je, definitivno, ali valja imati i ovako šta za pokuse, skriveno od znatiželjnih očiju…
E a kaj ti mjeri onaj mjerač na 4. Slici
Ampermetar, mjeri koliko struje prolazi kroz panel, panel radi na 30-32v u mom slučaju 30v fiksno i 2A trenutno može i do 3A čak i više jer je 100W max što je kod Osrama realna snaga, ali ništa od opreme ne garim na max jer tako duže traje…A na kontra strani od Ampermetra imam potenciometar s kojim dimmam panel…
Koristim ga, extra puše
Da imam love sad bi ga kupio, jednog takvog sam odavno spalio u boxu, raspo se (nakon 4-5 g. korištenja)