European Cannabis Week dolazi u Njemačku u srpnju 2022

Europski kontinent trenutno je najuzbudljivije mjesto za napore industrije kanabisa i reforme politike u tom pogledu. U međuvremenu se može reći da je Njemačka u središtu toga. Nakon što je posljednjih godina postala središte industrije medicinske konoplje u Europi, sada se očekuje da će Njemačka dopustiti neki oblik legalizacije kanabisa u narednoj godini. Kada se to dogodi, Njemačka će nesumnjivo postati središte cjelokupne industrije kanabisa u Europi.

Malta je ušla u povijest krajem prošle godine kada je postala prva europska država koja je legalizirala kanabis za odrasle i treća zemlja u svijetu koja je napravila takav pomak u politici. No, dok Malta neće dopustiti legalnu prodaju odraslim osobama kao dio svog modela legalizacije, mogući model legalizacije Njemačke uključivat će prodaju prema trenutačnim prijedlozima vladine koalicije.

Povezane prognoze za industriju kanabisa u nastajanju u Njemačkoj oduzimaju dah. Da bismo stavili potencijal njemačke industrije u perspektivu, uzmite u obzir da je njemačka populacija otprilike dvostruko veća od Kanade, Urugvaja i Malte zajedno. Osim toga, njemačka je ekonomija četvrta po veličini u svijetu, više od dva puta veća od ove tri sadašnje legalne zemlje kanabisa zajedno.

Stoga ne čudi da Međunarodna poslovna konferencija o kanabisu, najveći i najdugovječniji B2B događaj u Europi, udružuje snage s Mary Jane Berlin, Berlin Cannabis Fair, kako bi proglasila “European Cannabis Week”. Tijekom tjedan dana trebala bi se spojiti tema koja povezuje poslovanje s kanabisom, politiku i zabavu.

Europski tjedan kanabisa počet će od 15. do 17. srpnja 2022. lansiranjem Mary Jane Berlin. Na manifestaciji se očekuje više od 220 izlagača, a za razliku od prošlogodišnje jesenske manifestacije, ovogodišnje izdanje nudi i kupališni brod u Areni Berlin. Mary Jane Berlin spaja sajam, kongres i festival u jednom. Asortiman proizvoda koji se tamo nudi uključuje CBD, ulje konoplje, gnojivo, grickalice, vaporizere, hranu za pse, tekstil i još mnogo toga. Preview video za nadolazeću Mary Jane Berlin možete pogledati:

Nakon emisije, Europski tjedan kanabisa prijeći će u Međunarodnu poslovnu konferenciju o kanabisu, koja će 18. srpnja u Berlinu biti domaćin jednog od svojih vodećih globalnih investicijskih foruma. Na Globalnom investicijskom forumu u Berlinu, ručno odabrane tvrtke za proizvodnju kanabisa sudjelovat će u pitch sessionu pred vrhunskim investitorima na glavnoj pozornici. Lavljeva jazbina kanabisa, da tako kažem.

Ovo je izvrsna prilika za tvrtke koje se bave proizvodnjom kanabisa u rastućoj industriji kanabisa da pokažu svoje proizvode/usluge iskusnim investitorima. Pitch session je također otvoren za pružatelje usluga koji traže pouzdane i kvalitetne kupce.

“Znamo koliko je kvalitetnim investitorima teško povezati se s provjerenim tvrtkama u industriji kanabisa”, rekao je Alex Rogers, osnivač Međunarodne poslovne konferencije o kanabisu. „Zato vraćamo Globalni investicijski forum u Berlin. Bit će to glavna prilika za umrežavanje za investitore, poduzetnike i pružatelje usluga u industriji kanabisa.”

Nakon Globalnog investicijskog foruma slijedi dvodnevni B2B događaj International Cannabis Business Conference Berlin, koji počinje 19. srpnja. Voditelji industrije kanabisa, kreatori politike, poduzetnici i pružatelji usluga iz više od 80 zemalja prisustvovat će B2B događaju, što ga čini savršenim mjestom za učenje i umrežavanje. Ova poveznica prikazuje video sa sažetkom prošlogodišnjih događaja u Berlinu.

Nakon B2B događaja, sudionici zatim mogu uživati ​​u jednom od poznatih after-partyja International Cannabis Business Conference. Ovogodišnji B2B afterparty u Berlinu organizirat će višestruko Grammyjem nagrađivani reggae bend Morgan Heritage. Nakon dugog tjedna učenja od pravih stručnjaka za kanabis i povezivanja s entuzijastima kanabisa iz cijelog svijeta, after-party je savršen način za završetak Europskog tjedna kanabisa.

Međunarodna poslovna konferencija o kanabisu prva je serija B2B događanja o kanabisu u svijetu. Do danas su se događanja održavala u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Španjolskoj, Njemačkoj i Švicarskoj. Dodatne lokacije u drugim zemljama se trenutno utvrđuju i bit će objavljene u budućnosti. Teme obrađene na Globalnom investicijskom forumu i konferenciji, u obliku panel rasprava i prezentacija, vodit će vrhunski stručnjaci za kanabis u globalnom prostoru kanabisa.

“S obzirom na povoljnu političku klimu za legalizaciju kanabisa u mnogim dijelovima kontinenta, posebno smo uzbuđeni zbog Europskog tjedna kanabisa. Bit će posebno za naš tim pružiti sudionicima svjetsku industriju i informacije o politici kanabisa, umrežavanje i zabavu u tako važnom trenutku za europsku zajednicu kanabisa”, kaže Rogers.

Ako želite doživjeti Europski tjedan kanabisa usred ljeta, ne propustite ništa i nabavite svoje ulaznice za Mary Jane Berlin i Međunarodnu poslovnu konferenciju o kanabisu što prije!

3 Likes

:green_heart:
Možda odem :v:
@Flo ti ideš il?

Zavisi kakav budem sa vremenom, ali rado bi otišao :slight_smile: