FLO vs HESI (Timelapse)

FLO je organsko-mineralno sveobuhvatno gnojivo za zahtjevne growere koji žele uzgajati sa živim mikroorganizmima (organski), ovo gnojivo optimalno opskrbljuje vaše biljke makro i mikronutrijentima, stimulatorima korijena, rasta i cvijeta, enzimima, huminskom i fulvičnom kiselinom, aminokiselinama, silikatima i CalMagom tijekom cijelog životnog ciklusa.

Jednostavno miješajte FLO u zemlju ili kokos, čak možete ga koristiti i za sadnice/klonove, sve što je potrebno za uspješnan urod je dodavanje čiste vode, a pH ni ne treba korigirati.

FLO svoj uspjeh duguje visokoj kvaliteti sirovina, živih mikroorganizama i djelovanju fitohormona. Vaša biljka reagira na poboljšanu opskrbu fitohormona poput sportaša na steroidima - s više snage! :muscle:

Humus zemljanih glista je plodniji od svih ostalih vrsta humusa zahvaljujući glineno-humusnim kompleksima i velikom enzimskom aktivnošću fosfataze, celulaze i amilaze. ’

FLO ne sadrži samo važne fitohormone citokinine i triakontonol, nego i stimulira vaše biljke na proizvodnju auksina, što znači da se može izostaviti Clonex.

Na žalost, video snimke su na njemačkom jeziku:

Kako se koristi FLO gnojivo:

HESI vs FLO:

Bitno je napomenuti da isto treba vakcinisati zemlju posle mixa sa FLO gnojivom, ja inače koristim ovaj produkt iz Švicarske:
https://gluckspilze.com/Mycorrhiza-Soluble

8 Likes

Baš cool, u pravilu smiksaš tu vrećicu u zemlju koju koristiš i zaljevaš samo vodom. Jednostavnije nemože​:ok_hand:

2 Likes

Hvala :slight_smile:Sad sam pregledal shopove,našel sve :blush::blush:

2 Likes

No problem homie :call_me_hand: u suštini možeš naručiti sve sa jednog šopa i miran si :slight_smile: da ne plaćaš ekstra poštarinu, ovaj gore šop gdje možeš uzet FLO gnojivo ima isto veliki sortiment ekvipmenta, tako da ne moraš od 5 različitih poručivati, jer cijene su svugdje iste (1-2-3€) razlike…

1 Like

Ja sam gledal dal ima u blizini mene da ne narucujem :smiley: ima jedan grow shop 10 min udaljen,imaju sve :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

2 Likes

Upravo tako, u suštini možeš dodati neki booster ako je u budžetu pa si možeš priuštiti dodaš Heaven od BioBizza, isto može i Taste Improver od Guanokalonga poslužiti za manje novca, no u suštini za automate je ovaj “recept ishrane biljaka” najbolja solucija, pogotovo za “početnike”, jer ovako skoro pa nećeš greške činiti, ne moraš pH i EC mjeriti, dovoljno se držati mjere.

@Anarhista042

Kao što je čiča gore objasnio u video snimku, za 20l supstrata je koristio sljedeće:
10l BioBizz Light mix zemlje
10L BioBizz CoCo Mix
na to je stavio 1kg FLO gnojiva, zatim sve dobro izmixao, ako si u mogućnosti, vakcinišeš mix zemlje onda sa mikorhizom, zaliješ to sa 1.5l destilirane vode, i ostaviš taj mix zemlje u zatvorenoj kanti 1 tjedan prije nego što presadiš biljke u finalne potove.

Ako planiraš u 3x11L saksijama uzgajati, potrebno ti je sljedeće:

1x 20l BioBizz Light mix <- 16L

1x BioBizz CoCo mix <- 16L

1.5L FLO gnojivo

5-20g mikorhize

… za svaki slučaj ako nestane hrane u cvatnji možeš dodati organsko tečno đubrivo poput BioBizz Topmax/Bloom ili Guanokalong Bloom…

Treba napomenuti da se sjemenke ne smiju klijati izravno u mixu zemlje sa flo gnojivom, najbolje ih je klijati u 0.3l saksijama lightmix zemlje, i presadiš 1.5 tjedan poslije u finalne potove gdje je mix zemlje spreman sa flo gnojivom.

4 Likes