FLO vs HESI (Timelapse)

flo's organics_891_1

:crossed_swords:


FLO je organsko-mineralno sveobuhvatno gnojivo za zahtjevne growere koji žele uzgajati sa živim mikroorganizmima (organski), ovo gnojivo optimalno opskrbljuje vaše biljke makro i mikronutrijentima, stimulatorima korijena, rasta i cvijeta, enzimima, huminskom i fulvičnom kiselinom, aminokiselinama, silikatima i CalMagom tijekom cijelog životnog ciklusa.

Jednostavno miješajte FLO u zemlju ili kokos, čak možete ga koristiti i za sadnice/klonove, sve što je potrebno za uspješnan urod je dodavanje čiste vode, a pH ni ne treba korigirati.

FLO svoj uspjeh duguje visokoj kvaliteti sirovina, živih mikroorganizama i djelovanju fitohormona. Vaša biljka reagira na poboljšanu opskrbu fitohormona poput sportaša na steroidima - s više snage! :muscle:

Humus zemljanih glista je plodniji od svih ostalih vrsta humusa zahvaljujući glineno-humusnim kompleksima i velikom enzimskom aktivnošću fosfataze, celulaze i amilaze. ’

FLO ne sadrži samo važne fitohormone citokinine i triakontonol, nego i stimulira vaše biljke na proizvodnju auksina, što znači da se može izostaviti Clonex.

Na žalost, video snimke su na njemačkom jeziku:

Kako se koristi FLO gnojivo:

HESI vs FLO:

Bitno je napomenuti da isto treba vakcinisati zemlju posle mixa sa FLO gnojivom, ja inače koristim ovaj produkt iz Švicarske:
https://gluckspilze.com/Mycorrhiza-Soluble

8 Likes

Baš cool, u pravilu smiksaš tu vrećicu u zemlju koju koristiš i zaljevaš samo vodom. Jednostavnije nemože​:ok_hand:

2 Likes

Hvala :slight_smile:Sad sam pregledal shopove,našel sve :blush::blush:

2 Likes

No problem homie :call_me_hand: u suštini možeš naručiti sve sa jednog šopa i miran si :slight_smile: da ne plaćaš ekstra poštarinu, ovaj gore šop gdje možeš uzet FLO gnojivo ima isto veliki sortiment ekvipmenta, tako da ne moraš od 5 različitih poručivati, jer cijene su svugdje iste (1-2-3€) razlike…

1 Like

Ja sam gledal dal ima u blizini mene da ne narucujem :smiley: ima jedan grow shop 10 min udaljen,imaju sve :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

2 Likes

Ovo budem baš probal sljedeći put na par biljaka, 1 L uzet pa malo isprobat ,a druge biljke idu pod @Sponzor i jedna u Biotabs komplet

1 Like

Ja bi to htjela na svojim rajčicama i jagodama. Imam Biotabs kod kuće, ali nisam nikad koristila za svoje bilje. Ovo FLO kompletno gnojivo je još jednostavnije od tabova jel tako?

2 Likes

Jeste, samo dodaj mikorhizu i kvalitetnu melasu u sortiment :wink:

3 Likes