Gljive uzgoj

Vaša iskustva, prijedlozi, savjeti, preporuke…
Imate li iskustva s narucivanjem spora, grow kitova? Vidim da neke stranice prodaju i truffle, je li itko od vas probao? kak je situacija sa shippingom?
@Green420 imas ti kakva iskustva s tim?

4 Likes

njih sam nasel da su u eu pa reko da probam… @Green420 znas mozda jos koji shop da je provjeren?

Pozdrav @mr.maximuffimam
Ovak godinama naručival prek Zamnesia stranice. Prije mjesec dana ukinuli šipinga za našu zemlju.

Ja kupoval kitove XXL sa 2100 ml micelija. Dobiš sve u plastićnoj posudi i vrečicu u koju to sve staviš, a koju prije pošpricaš vodom da su stranice rosne i tako svaki dan špricneš da imitiraš vlažnost (90 - 100 %) i staviš na neki modem ili grijać da bude temperatura 23 C (optimalna), za 11 - 14 dana imaš prvu berbu.

@Flo vidim da Linda seeds ima u ponudi kit Golden Teacher, pital si kak do gljiva, probaj prek njih pošto zamnesia si reko da ti nije došlo. Ja jos nisam naručival ,al budem kroz koji dan.
Nedostupne trenutno :sob:

3 Likes

bomba! jedino me brinulo to kak bu preslo kod nas na carini. Ima stranica kosmic kitchen, imaju spore, packove, cak i truffles za narucit, jedino neznam kolko je diskretni shipping
@Green420 hvala

3 Likes

Trenutno su nedostupne teacherice :sob: moral bum se strpit

Probao sam već preko Linda seeds poručiti, ne šalju za DE, poništili mi narudžbu i refundali novac, frendu umjesto poštara, došla kriminalna policija na vrata prije 2-4 mjeseca u DE kada je poručio kod amnesije, znači ako naručujete, to radite na svoju odgovornost!
Kakva je situacija u HR, ne znam, znam da je @Green420 poručivao i da mu je stizala pošta…

4 Likes

Mozda malo glupo pitanje, ali, sta nije isplativije uzet spore/ micelij za 5 eura pa onda doma slozit medij za rast gljiva?

2 Likes

Ja sam isto brijo naručit neke spore, ali me brine policija (već su me priveli zbog 1/4 jointa). Jel se isplati raditi print spora od “ulično” nabavljenih gljiva? Ako ne imate neke savjete kako doć do njih?

2 Likes

Naručio bi ja, ali prvo nije jako jeftino i drugo brine me carina

1 Like

svi ti oni nude diskret shipping.

2 Likes

zahvaljujem!

al moras do banke pa uplatiš na njihov broj raćuna,
kad im sjedne uplata, odmah šalju

2 Likes

Tako sam i radio prije, dobival sam spore od lika iz Holandije, ja njemu kovanicu od 1 eur u kovertu, on meni spore u kovertu, i tako sam to radio 5 godina, ali zagubil se kontakt, pa sada ganjam druge solucije, mada možeš i ti uzet spore od svojih gljivica i slati ih, ne? :innocent: :yum:

4 Likes

Sad za spore neznam,ja uzimal kitove prek Zamnesie, al nejde više za Hr, al imali su sve od spora, do sjemana kaktusa. dobro provjeri na stranici info o shippingu . Pogledaj


ovi šalju za Hr, al nema plačanja sa karticama

Ako nisi iz Hr onda možeš zamnesia. com​:+1:

2 Likes