Jagode i banana(Green house seeds,Dutch passion)

Seeds: 2xWHITE STRAWBERRY SKUNK (GREEN HOUSE SEEDS)

1XBANANA BLAZE (DUTCH PASSION)

Lokacija/prostor:

Rasvjeta: 2X @cre.science FFLUX SHIELD SILVER 100W IMG_20230211_203802

Klima: INTAKE PASIVAN IZSPUH-BLAUBERG ISO MIX 125

2X PROBREEZ CLIP ON VENTICI HONEYWELL PODNI VENTIC PRIMA KLIMA ECO LINE KARBONSKI FILTER 2XHEAT MAT

Supstrat:

Gnojivo:

UZ HUBEY JOŠ I T.A.Sillicate,zobena kaša kod aktiviranja supstrata,melasa,phospohoderma (pH):* ??:joy::joy:

1 Like

Poz ekipa…evo stavil na klijanje od ghs i dutch passion nesto…mora biti kjurano do polovice 7mj :joy: jer me nema skoro cjeli mj onda pa da do onda nešto i uspije…

U veci box sam improviziral manji box i dtavil jedan shield unutra…jedno 85cm uglavnom bude posluzilo do kad malasana ne zavrsi…

U o.7L teglice 2/3 napunjene sa aktiviranim supstratom stavil sjemeneke,na šprical dobro supstarat sa vodom,sad čekam :v:

2 Likes

Samo polako, bez zurbe, ova banana blaze je dobar strejn, uzgajao sam ju, smrdi ko osusena kora od banane, mjesano sa fruity mirisom… ali vise ko osusena kora od banane izmjesano sa odstajelim uljom… Tup neki miris ima, al potencija brete jede malu djecu…

P.S Stiglo mi je ono chili sjeme sto si poslao postom <3

4 Likes

Sretno u zelenoj avanturi :seedling::green_heart:

3 Likes

Tenks​:pray:bude to islo bolje nego zadnji run :v:

2 Likes

Guten Tag…evo naaas :grinning: provirili smo van iz zemlje poljećemo ,:v::green_heart:

Na 16/8 su, tak budu tjedan dana pa na 18/6 DLI-12 Temp po danu do 24-25… noc 21 drzi heat mat Samo vodica na meniju​:grinning:

Bude se i skunk izravnal do sutra :v:

3 Likes

Izravnale se…al ovaj skank nekak izgleda deformirano

Banana blaze

3 Likes

Poz…iamo problem…ne razvijaju se kak bi trebale…mislim da mi je problem u zemlji…aktiviral supstart za malasanu prije nez kolko i to sam koristil i ostavil nek stoji…moguce da su loše bakterije prevladale…jer svijetlo i ostalo štima,na heat matu je prek noci…zalijal sam dok sam pikal sjemenku,svaka 2 dana našpricam malo s vodicom ne puno… još banana blaze nekak ide al slabo… al WSS od sve 3 sjemenke sve 3 su neke zakržljale…jednog WSS sam eliminral već jer je bio ful deformiran i stavil novog i još jednu bananu… Banana Blaze 1

Banana…ona je danas van piknula White strawberry skunk

Čekam upravo friški novi biobizz light mix da stigne…jer mislim da budem ih sve elimiral i novo sve započel

Ovaj gornji skunk je novi a iste velicine ko ovaj koji je par dana prije izašel van

3 Likes

Evo stigel biobizz…pikam još 3 banana blaze …ovima još dam vremena do kad banane ne ispikaju van iz zemlje :grinning:

Stavil između maramica na klijanje banana blaze…a ove sam presadil u friski biobizz,jbg znam male su, stres itd. Nasipal s mikorizom pa budemo vidli Al dok sam presađival skuzil sam di je problem…zemlja mi je ko blato bila u sredini…dole suho,gore suho… Jbg trebal od početka s friskim startat, a ne stati supstart koristit

2 Likes

Ne mora značit da je do supstrata, al možeš probat zamjenit zemlju pa na novo, ja eno sadim čili u zemlji koju koristim po 4. put, pa rastu ko lude, čak i fungus gnatsa ima eno primjetio sam XD Kolika ti je temperatura na heatmapi, možda je pevisoka pa to “prekuhava” tako mlad korijen i to ti suzbija rast…

2 Likes

Na 25c, po noci samo radi…al vidiš moguće budem još smanjil,zamjenil sam sad zemlju pa budem videl kroz par dana kak bude razvoj…

1 Like

Ne kužim čemu panika, male su nebreju sad odmah opolete, zemljicu imaju, toplina je tu, sad če one. Ne brini, sjeti se ovog za 3 tjedna hihi, buš videl kak budu velike​:wink:. Al išel si ih sad presađivat, pa bude malo stagnacija, no nemora biti. Sretnoo dedek :green_heart::seedling:

3 Likes

Ma malo je to…sutra tjedan dana…barem dva kata true listova bi trebala imat…al bude islo to

2 Likes

Poz ekioa…bila stagnacija par dana al evo ih idu polako,pase im friska zemlja i smanjeni heat mat​:v:

Preseljene u veci box :v:

1 Like

Nekad kad su sjemenke male,opna krkne kotiledone i do 2.noda se to može deformirat! Baš ove dvije Watermelon runtz su imale sličan problem.

Ne želim ti spamat dnevnik,ali vidi kako je izgledala. Sad je presađena,oa čemo vidjet,jel bu se bunila,zato imam dvije u rezervi​:wink:

Baš me zanima Banana blaze,ako bu dobar,naručil bum ga!

2 Likes

Pa rekel bi da su bile male,opna im nije smetala,al svi do sad skunkovi su deformirani izasli…nez…banana blaze za sad ide i jedna i druga dobro…malo početak sjeb…s heatmatom al idu sad ljepo…sutra sam ih mislil presadit u 6L potove…

Ps…ne spamaš ništa,samo piši kaj mislis

3 Likes

Poz…danas ipak presađene,u 6L aktiviranog supstrata dodal 80g hubey veggie gold 50g hubey wormhumus 5g T.A.silcate 5 g hubey algenkalk

4 Likes

Hvala Bushdoctoru na poklonima :grin:malasana gelato i exotic animal su mi trebali poslat,poslali jos 4x OG Kush od RQS i neke sitnice jos

3 Likes

Brate ti s tim poklonima baš imaš sreće, svaka čast :wink::muscle::muscle::v:

1 Like