Poz ekipa…evo stavil na klijanje od ghs i dutch passion nesto…mora biti kjurano do polovice 7mj jer me nema skoro cjeli mj onda pa da do onda nešto i uspije…
U veci box sam improviziral manji box i dtavil jedan shield unutra…jedno 85cm uglavnom bude posluzilo do kad malasana ne zavrsi…
U o.7L teglice 2/3 napunjene sa aktiviranim supstratom stavil sjemeneke,na šprical dobro supstarat sa vodom,sad čekam
Samo polako, bez zurbe, ova banana blaze je dobar strejn, uzgajao sam ju, smrdi ko osusena kora od banane, mjesano sa fruity mirisom… ali vise ko osusena kora od banane izmjesano sa odstajelim uljom…
Tup neki miris ima, al potencija brete jede malu djecu…
P.S
Stiglo mi je ono chili sjeme sto si poslao postom <3
Poz…iamo problem…ne razvijaju se kak bi trebale…mislim da mi je problem u zemlji…aktiviral supstart za malasanu prije nez kolko i to sam koristil i ostavil nek stoji…moguce da su loše bakterije prevladale…jer svijetlo i ostalo štima,na heat matu je prek noci…zalijal sam dok sam pikal sjemenku,svaka 2 dana našpricam malo s vodicom ne puno… još banana blaze nekak ide al slabo… al WSS od sve 3 sjemenke sve 3 su neke zakržljale…jednog WSS sam eliminral već jer je bio ful deformiran i stavil novog i još jednu bananu…
Banana Blaze 1
Evo stigel biobizz…pikam još 3 banana blaze …ovima još dam vremena do kad banane ne ispikaju van iz zemlje
Stavil između maramica na klijanje banana blaze…a ove sam presadil u friski biobizz,jbg znam male su, stres itd. Nasipal s mikorizom pa budemo vidli
Al dok sam presađival skuzil sam di je problem…zemlja mi je ko blato bila u sredini…dole suho,gore suho…
Jbg trebal od početka s friskim startat, a ne stati supstart koristit
Ne mora značit da je do supstrata, al možeš probat zamjenit zemlju pa na novo, ja eno sadim čili u zemlji koju koristim po 4. put, pa rastu ko lude, čak i fungus gnatsa ima eno primjetio sam XD
Kolika ti je temperatura na heatmapi, možda je pevisoka pa to “prekuhava” tako mlad korijen i to ti suzbija rast…
Ne kužim čemu panika, male su nebreju sad odmah opolete, zemljicu imaju, toplina je tu, sad če one. Ne brini, sjeti se ovog za 3 tjedna hihi, buš videl kak budu velike. Al išel si ih sad presađivat, pa bude malo stagnacija, no nemora biti. Sretnoo dedek
Pa rekel bi da su bile male,opna im nije smetala,al svi do sad skunkovi su deformirani izasli…nez…banana blaze za sad ide i jedna i druga dobro…malo početak sjeb…s heatmatom al idu sad ljepo…sutra sam ih mislil presadit u 6L potove…