Poz evo nakon par dana od presadnje,priviknule se na novi pot…jedino ovi skunkovi su slabi full u razvoju…banana blaze ide lepo
I ovo su skunkovi…jedan se kupusari,a ovaj drugi isto razvoj 0…ovaj drugi je isti dan izasel kad i ova veca banana blaze
Poz evo nakon par dana od presadnje,priviknule se na novi pot…jedino ovi skunkovi su slabi full u razvoju…banana blaze ide lepo
I ovo su skunkovi…jedan se kupusari,a ovaj drugi isto razvoj 0…ovaj drugi je isti dan izasel kad i ova veca banana blazeMoin leute
Rastemo,na vodi smo,temp 25-24c po danu po noci s heat mat 21c,vlaga-50% noc 62%
Ubaci co2 vrećice (1:1 soda bikarbona i limunska kiselina u zip vrećici) i biljke će se poduplat…
Ove male su 14. Dana vani ,Banana blaze je ok…jedino skunkovi su u k…u al nea veze bude banana blaze bar ok …neam brige, da bi moral sd co2 jos uvest…mozda poslje
Jos malo nek narastu pa da shield pojacam pa budes videl kak se duplaju
…ide i za vikend lagani caj polako
Poz…evo od zadnjeg updatea dobile prvi puta caj lagani,ovi skunkovi su u k…u totalno al nek idu jos malo mozda se stabiliziraju,babana blaze ide dobro
Ma bravo @Anarhista042 ,sve četiri dobile zalet!
Predivno vidjet ovakve, zdrave biljke…a za 2.nedelje če bit nerazpoznavne,od danas
Ovi Fluxi,led koji imaš ,dobro pokriva tu kvadraturu. Koliki je tent,za dva Shilda?
Peace by Urbangrower, i želim ti zdravo i rigorozno nadalje,!
,(offtopic ,jedva čekam da dobijem hubey!!
I početku novih avantura sa hubeyom
!!
Sve to ide deda moj kak treba neki strejnove lete, neki malom sporije. Nekima smeta malo hladne vode, možda ovima smeta svijetlo itd.
Eto baš je neki dan @Gasoo pričal kak postepeno pojačava svijetlo i neke biljke vole tak neke ne. Stres,od toping neki super podnose neke ne. Ne brini nisu u totalnom k… Skunkovi. Sretno dalje
Ma dobit će nogu ako se tak nastave ravijat a me zalet …hubey je zakon biljke vole hubey
Jedan flux shield je prefektan za 60x60 ja imam tent 120x60x180,nači isto top,stane još jedan…to možda poslje na ljeto ubacimo
Ma znam sve to…al od početka su deformorani spori neki…jednog sam vec eliminiral u startu jer je izasel full deformorani naci 3/3 sjemenke deformed …ugl nebitno budemo izgurali o snjima nekak…za manje od 2 tjedna idu na 12/12
Kaj se svijetla tiče ovaj run je na najmanje DLi do sad,al moguce da dok sam prebacil s 16/8 na 18/6 da im je bilo puno,nez…iskeno ne zamaram se puno ovaj grow kaj bude bude banane budu dale nekaj sigurno
Nekad ove sporije,malo mutirane i sl.završe bolje od drugih i to mi se dogodilo više puta! Jedan Watermelon runtz je bio sfrkan do 3.noda,sad sam siguran da je to bilo do jake zemlje,jer da sam ja to napravio kad sam skidao opnu,nebi bili sfrkani do 3.noda!
Kad sumnjaš,da im je svjetlo prejako,nemoj ga smanjivat,rađe digni board,a biljka kako raste,uraste u jači PAR(najjednostavnije rečeno)!
Inače,biljke su ti par exelance