Jagode i banana(Green house seeds,Dutch passion)

Morala bi biti dobra…samo prije caja 24h pumpaj samo zrak nek se voda obogati kisikom i onda gore kak sam napisal melasa itd…

3 Likes

Poz…sutra im je 35.dan na 12/12 Čaj voda čaj voda itd…temp vlaga štima,svijetlo DLi -40-42 Ppfd-920 Uglavnom pumpamo debljamo se White strawberry skunk (GHS)

Miriše full na jagode,jedan izgleda ko da bude do 7.tjedna gotov s flowerom ovaj drugi ima jos pumpanja,al vidjet cemo,od pocetka oni cudno rastu,moro sam im i mjesta jbg…

Banana Blaze (Dutch passion)

Banane rastu ko lude i dati ce dobar urod vec sad vidim,topana ima za sad deblje hedove i vise prekrivene trihomima al i lst-ana ima rakete od hedova sve node su ljepo skupa popunjenje sad samo treba napumpat :v:

I ekipa skupa

3 Likes

Po tim masnim debelim pistilima se vidi da će to hedčine biti dense as fck, drži ti njih do maksimuma, ako možeš zbavi sebi bokaši kantu pa napravi kakav booster na bazi glukoze iz različitih vrsta šumskog voća, pa taj fermentirani sok pomješaš sa phosphodermom (trichodermom) i medom, sa tim zaliješ 2 tjedna prije branja, dok samo onda vodu tučeš poslije ta zadnja 2 tjedna, filtrirana, pH 6.5 ako si u mogućnosti, i nemoj se ugledat puno na profil sorte kod bridera, ako stoji 7. tjedana, ti ipak izguraj 8, ili odlučiš sam kada je vrijeme, jer tvoji čimbenici nisu isti kao kod bridera sorte kada je uzgajao jedan izabrani selektirani fenotip (različito gnojivo, supstrat, fenotip, vpd čimbenici, rasvjeta, sve je različito kod testirane sorte sa rezultatima na profilu sorte, tako da ne možeš uvijek to prenosit 1:1 na svoj uzgoj), a tebe koji je zapao, bog sami zna… Inače biljka su strava dobre, samo strpljenja, i nemoj na silu ih goniti…

3 Likes

Ne gledam ja nikad kaj pise kod breedera…to mi je jasno sve da moze zavrsiit i ranije il kasnije nego sta pise kod njega…nego kazem zato za taj jedan skank jer napumpo vec do sad headove da su tvrdi dosta vec za razliku od ostalih biljka,nez tak iam osjecaj dok ga vidim al pustam normalno…po trihomima gledam pa skidam Tek su one krenule pumpat…imaju jos sta 4 tjedna ako ne i 5…bude to masno u svakom slučaju

1 Like

Bravo, ovo bude jedan od ljepših gowova za početnika kaj sam videl u životu. Pažene, mažene, fino papaju, uživaju, buš videl kak budu debeli budovi, šokiral buš se deda. ovo bude TOPPPPP, sad kad se utrostruči, UFFFF, HARD AS A ROCK :zap::zap::seedling::green_heart:

3 Likes

Taman sad u 10 kad se trebaju probudit nema struje do 12 je nece biti ,naci dns ce imat 14 sati mraka al nema veze dobit ce u tih 10 sati svijetla danas jednak DLI ko da je 12 sati svijetla,a sutra opet po starom 12/12 Evo s blicom par slikica

I ovo je malasana gelato koja je na 12/12 od pocetka,za pljugu bude :v::rofl:

2 Likes

Odlično :drooling_face::drooling_face:. Bit će ovo prave banane kad se osuši :100:

3 Likes

Da da :slightly_smiling_face: ljepo se od node do node popunile,sutra 42.dan na 12/12

1 Like

White strawberry skunk (Green House seeds)

Banana Blaze (Dutch Passion)Topirana Banana Blaze-lst i poslje slucajni toping Malasaña gelato(Exotic seeds) od početka na 12/12

1 Like

Sutra 49.dan na 12/12

1 Like

Kleines update :v:…50.dan na 12/12 Skunkove sam skinul dns em zbog trihoma 50-50(amber- milky ) em zbog svih smeđih pistla a i nije se pomaknul tjedan skoro a i bed mi je zbog pljesni da mi banana blaze slucajno ne pokupi ,ovako i vlagu smanjil automtski Ugl…od početka njima rast ne štima jedan je mutant kak sam opisal negdje gore u dnevniku umjesto 2 internode rastu mu 4 tj rasle su…headovi su k…c…(piše da ima iregular oblik budova ) prevose listne mase ima a premalo plodova Jagode ispale banana …sjeme sam uzel dok je bil sale kod GHS . moze i bit do sjemenka nez… Uglavnom jedan skunk full na jagode mirisi Tj ko ovaj bombon 1/1 100% Meda nisu dale ,za pljugu bit ce ,prvi grow sa više biljaka u moju obranu,zato banana blaze ce se iskupit i za njih

A drugi ko neko voće s dizelom mješani nez …ugl banana probat cu ih jos jednom aal solo u boxu

Ps…sry na slikama bed mi je takvo granje stavit :sweat_smile::rofl::green_heart: Kaj se da popušit se bude popušilo ostalo ide u pressu(kad se vratim s godisnjeg ubadam rosin press)pošto ulje nebi baš u stanu kuhal a mogucnosti druge neam

1 Like

Banana blaze

Malasaña gelato

1 Like

52.dan jos jedan lagani lolli dobile…ide to polako kraju…vrhovi masni tvrdi ko kamen top :green_heart:

Razliciti fenotipi su…vidite i po strukturi vrhova…jedna smrdi na slatko i malo na sir bi rekel(topana )a lst banana smrdi bas mossy full s isto nekim slatkastim tonom

2 Likes

jes do sjemena, jer sve nove sorte sto je ghs izbacio su im testeri, jos ce se radit na toj genetici jos par godina dok se ne ustabili genetika :wink:

2 Likes

Nisam znal da je to novi strain ,ja sam mislio da im je taj weiße erdbeere skunk stari strain…mislim da mi staro sjeme poslali posto je bil sale na njih…ugl nez,jos su dobro i ispali,al velim od početka oni štekaju i definitno puno previše listne mase,pravi kandidat da ti plijesan navuće

1 Like

Poz…da privedemo kraju ovaj dnevnik…pale pod škarice Trihomi pol mutni pol amber Topana ima tvrđe i deblje vrhove al mislim da je to zato jer sam njoj bolji lolli napravil…lst ima dosta pop corn buds…al nema veze zato ima vrhove od 15-20cm :v: Uglavnom to je to od mene…pozz Topana banana blaze

Lst banana Ekipa visi Skinul sam i malasanu gelato…vrhovi isto tvrdi al trihomi su joj trla frla …njoj su taman počeli smeđi trihomi al definitvno prerano tjedan,cak dva… Ugl to bi bilo to za ovaj grow i dnevnik :v:

1 Like

Bravo svaka čast, jedva čekam probat. Koji je to ukupno dan na 12\12. Uživaj :herb::green_heart::shamrock:

2 Likes
  1. Drzal bi duze al necem bas da su mi trihomi full smeđi
2 Likes

Brzo je preletelo, volim takve 45 - 55 dana, 2 mjeseca cvatnje, taman top. Ovo mog miljenika špeham da naručim, super resist na mold. brza cvatnja

Još jednom kapa dole :womans_hat:

2 Likes