Je li kanabis ulazna droga? Nova studija još jednom dokazuje: laž!

Svi koji čitaju ove retke već su odavno znali: odgovor na pitanje je li kanabis ulazna droga, nije. Ipak, još uvijek postoje zlobni starci i loše ošišane tete koje drsko tvrde upravo suprotno. Naravno, bez ikakvih dokaza u svjetskoj povijesti. Dakle, uspravni znanstvenici moraju žrtvovati svoje dragocjeno vrijeme kako bi se suprotstavili lažljivim ustima i nastavili pokušavati dokazivati ​​suprotno.

Hipoteza o tome da je kanabis ulazna droga, rasprostranjena je desetljećima, tvrdi ovo: upotreba kanabisa povećava vjerojatnost da bi potaknula korisnike na konzumaciju oštrijih i štetnijih tvari. Nova studija koju su proveli istraživači sa Sveučilišta Boise State u Sjedinjenim Državama sada proširuje literaturu o ovoj teoriji: koristeći podatke Nacionalne longitudinalne studije o adolescentima za zdravlje odraslih od 1994. do 2002., hipoteza o ulaznoj drogi početne razine je ponovno provjerena.

Autori nisu samo došli do zaključka da “rezultati ove studije pokazuju da marihuana ne znači ulazak u ilegalne droge”. (Ilegalne droge ovdje znače teže droge od kanabisa, ali ne i alkohol i nikotin.) Studija također sažima: “Ne može se pretpostaviti da zabrane smanjuju konzumaciju ilegalnih droga.” Prava je šteta što političari ne slušaju znanstvenike.

Čak je i američki predsjednik Joe Biden razumio prije nekoliko godina i, na pitanje o tome, najavio je: “Mislim da to nije ulazna droga. Ne znam nikakve dokaze koji ukazuju na tako nešto. ”Možda ćemo jednog dana napokon moći prepoznati ovu stvarnost u ovoj zemlji. Dakle, na ovom mjestu još jednom za sve: Je li kanabis ulazna droga? Ne!

5 Likes

To je ko da neko veli da je počel piti alkohol zato jer je prvo mleko pil :v: