Kanabis koncetrati

Ulja i razni koncetrati su danas više nego “popularni”, kakvi su vaši dojmovi i iskustva, koje metode i “sprave” koristite? Ja sam jedno vrijeme wax pravio pomoću presilice koju sam na amazonu kupil, no zadnjih nekoliko puta sam pravio bubble hash pomoću vešmašine za putovanja i babble hash bags.

Mašina u suštini izgleda ovako:

… u nju se stavi osušeni trim, stavi se destilirana voda po mogućnosti i kocke leda, temperaturu vode treba spustati dole, u mašini već ima filter u koji se trim može staviti, tako na kraju miksanja je dovoljno onda samo ispustiti vodu u kantu gdje su hašiš bagovi za filtriranje, postupak se uradi više puta, dok sve manje i manje “kiefa” dobivate, što je kvalitetniji trim te bolja dobit na kraju…





Više o koncentratima:

5 Likes

Cool vešmašina :smiley: .
Što se tiče prešanja, probal sam sa peglom za kosu i na kraju sam samo strgal peglu​:joy:

4 Likes

(resin)image

Wax, resin, shatter. Izgleda njam njam :drooling_face::drooling_face: Je probal ko od vas dabbove? Neka iskustva? Ili je to sve prenapuhano od strane amera?

3 Likes

Nije prenapuhano, prvi put sam probao u Španiji, nisam mogao ustati 3h sa stolice, bit će zbog toga jer nisam bong pušač, pa me je to još više ubilo :sleeping: gledam da si naručim ovaj pajp:

4 Likes

stay high :call_me_hand:

2 Likes

Jedan Kanađanin je to ljepo objasnio!
Pušit cvjet je, kao kada piješ pivo, a dubovi su ko žestica! On je to ljepše složio i na engleskom, zvuči bolje!
Što se pegle za kosu tiče, otkrio sam 3 načina, kako ju slomit:)

2 Likes

@Gasoo peglam i ja super stvar​:+1::ok_hand: