Kanabis koncetrati

Ulja i razni koncetrati su danas više nego “popularni”, kakvi su vaši dojmovi i iskustva, koje metode i “sprave” koristite? Ja sam jedno vrijeme wax pravio pomoću presilice koju sam na amazonu kupil, no zadnjih nekoliko puta sam pravio bubble hash pomoću vešmašine za putovanja i babble hash bags.

Mašina u suštini izgleda ovako:

… u nju se stavi osušeni trim, stavi se destilirana voda po mogućnosti i kocke leda, temperaturu vode treba spustati dole, u mašini već ima filter u koji se trim može staviti, tako na kraju miksanja je dovoljno onda samo ispustiti vodu u kantu gdje su hašiš bagovi za filtriranje, postupak se uradi više puta, dok sve manje i manje “kiefa” dobivate, što je kvalitetniji trim te bolja dobit na kraju…

Više o koncentratima:

4 Likes

Cool vešmašina :smiley: .
Što se tiče prešanja, probal sam sa peglom za kosu i na kraju sam samo strgal peglu​:joy:

3 Likes

(resin)image

Wax, resin, shatter. Izgleda njam njam :drooling_face::drooling_face: Je probal ko od vas dabbove? Neka iskustva? Ili je to sve prenapuhano od strane amera?

3 Likes

Čuj neznam, valjda ide i tak.
Cura ima onu kaj moreš temp. poštelat pa stavim 110-120C.

2 Likes

Nije prenapuhano, prvi put sam probao u Španiji, nisam mogao ustati 3h sa stolice, bit će zbog toga jer nisam bong pušač, pa me je to još više ubilo :sleeping: gledam da si naručim ovaj pajp:

3 Likes

Probal par puta hed stavit između papira za pećenje i pritisnul sa peglom za kosu ,fina smolica se skupi , a udara BAMBAM . :exploding_head: :fire:

Više strejnova, veći profil terpena, na tržištu postoje produkti i do 90% thc-a, ali to je samoubistvo, ali inače do 60-70% thc-a bi trebalo imati sigurno…

3 Likes

Stara škola kreka jel haha ne šala, dobri su ovi pajpovi za dabat, a isto koristim često one magnetske lule za haš

2 Likes

Kaj buš krek pušil?!? :rofl: :joy: :sweat_smile: :laughing: :stuck_out_tongue_winking_eye:
:stuck_out_tongue:

znaci tutankamon grobnica :rofl::rofl: kolko ta cuda uopce thca imaju?

2 Likes

Fina lullica
@Green420 je niš bum probal opet kad se dočepam pegle. Mozda da probam s običnom peglom???

1 Like