Uglavnom smoking crna rolica
I nek spuste cijenu više, 2 € su.
Gizeh. Odlične su. Ima 5 metara nakon tih 5m, ima namotano još za barem 4 pljuge
Gizeh king size
Smoking delixe rolls al su preskupe postale tako da našo na ebay- Moon kompanija tako da feedback nabacim čim stignu
120kn me koštalo 24 rolice i 10 kingsize s tim da dolaze jos free uzorci pa treba isprobat
o.c.b slim unbleached
Smoking rolica crna s filterima, ili smeđa unbleached. Probal na desetke razlicitih rolica, king size itd., al smoking mi je nekak najbolje pogodil s filterima, bas onak kak hocu
Crne smoking…
Smoking crne king size, ali zadnje vreme crna rolica
Samo problemi su bili s tim papirima, nemoš zaljepit to samo tak. Al da motal sam samo jednom iz zavjeta. Jel ko pokušaval odvojit tanak papir od prazne kutije cigara?
To su bile muke po mateju… Al taj papir kad bi odvojio, se bolje ljepio nego papirič iz zavjeta. I jedan savjet za motače iz zavjeta i svakojakih papirića bez ljepila: uzmite si neki slatki bombon, pa sa tom slatkom slinom zaljepite papirić
Nisam čadil blunt 100 let. Oći f križ.
Hahah
imam jos 2 conea koja nikak da napunim
Mene od tih blantova svaki put glava zaboli, 3 kese sam toga napunio u zadnjih nekoliko godina po različitim festivalima, a i prije 2 godine su zabranili prodaju tih blantova kod mene jer kao otrovni bili
Ja glavu neosjećam poslje nepušim ih često al su mi ok
za to da su otrovni prvi put čujem
Ja sam protiv kupljenih gotovih Bluntova i conova Nijedan od tih sranja nisu napvljeni da se puši/uvlači u pluća pa ako I dalje u životu planirate DISAT razmislite o tome što stavljate u pluča !
NE PAMETUJEM
Več govorim iz osobnog iskustva . Ako baš morate zapalit takozvani blunt kupite ljepo cigarilose ili cigare te napravite svoj a ne ove kemije s ananasom bananom jagodom itd
Vidis na to uopće nisam mislil. Teenks