- 3 dobila ph6,5 2,5L vode s 0,60ml florizona,0,60 blooma. 1,8 seaweed liquid i 2,4mlbat boost sve od guanakalong liquid. 15.3 dobila vodu ph6,4 Stara je oko 65 dana te me zanima kojeg elementa fali
Lumatek na 300w radi 60 cm udaljen od nje
Lumatek na 300w radi 60 cm udaljen od nje
Mg i Ca …izgleda ko lock out
Što mi je učiniti flush ili? Da ju pustim još tj dana pa onda flush pa nek se deblja do kraja
Flushaj,Prestani hranit i smanji vodu,mislim da joj je isto 2,5 L previse malo
Tegla je 20 litara plagrol light mixa s koliko vode i po tebi koji je najbolji pH vode za flush ? Imam digitalni metar i hvala ti lijepa na brzim odgovorima respect
Kakva ti je temp vlaga,zavisi koliko brzo se suši,nije biljka velika nest rekel bi da joj je 1,5 L dosta,…iskreno ne znam za pH nebavim se tim,nemjerim ,nikad nisam nit neću samo organic
kod organica se to sve samo od sebe narihta
Al mislim da 6.0-6.5
Jel dekloriraš vodu prije zaljevanja??
Temp dnevna izmedju 25 i 28 noćna 23-24. Vlaga dnevna 40-46% noćna do 54% 1 monkey clip fan i jedan rotacionog Stupni. pH uvijek pokušavam da je tu negdje oko 6.5 Iskreno svaki drugi dan nju zalijem s sve litre u prosjeku jer je tegla lagana ko perce i zemlja suha pije dosta.prije svakog zalijevanja dekoriran vodu dap
Dušika joj fali,ako je krenulo od dolje… Pogledaj si razliku između mobilnih i nemobilnih elemenata. Kalcij i magnezij su nepokretni,tako da se manifestiraju po cijeloj biljci. Mobilni,a tu spada dušik,manjak kreče od dna biljke. Večinom kad zafali dušika,onda i kalcij zaštopa,ja dam pola doze growa ili Sensi cal/mag koji ima NPK 4-0-0 i to pomogne! Inače,samo piči do kraja,hrani kako si i do sada,bit če tu finog dima!
Ne sjećam se kad sam završio biljku,a da je bila zelena do kraja!
Ako ti je pot 20l,onda mora ići 3.5l vode,minimalno. Toliko ja dajem u potove od 16-18l i taman malo navlaži tanjurić! Flushem ispereš sve i dobro i loše,ali ako imaš 20l zemlje,treba ti 100L vode,da bi sve isprao,inače si si napravio situaciju,gdje ne znaš koliko i čega je ostalo!
Od početka je od odozdola krenulo tako se i meni činilo prije 4 dana ali se nakraju malo i na gornjim katovima malo nazire… ovo je prvi put da nisam pregnojio od starta i spalio ih i baš sam se nekako nadao da Ce bit bar neš od ovih autosa ova dva gnojenja su bila ujedno i jedina dva u prvih 40 dana jednom cal mag dobila i dva put big start od OrganicsN…
Upravo je dobila cal mag i malo dušika Hvala od srca na savjetima svima
Inače kad zalijem ju s 2 litre ne ispusti niti kap off runa il’ kak se zove vec. Bar 3- 3,5L treba da se cijela natopi
Ovo je druga cirka tu je pak preveo malo dušika hahahaSamo hrani čopaj, potegnuli je N, školski primjer. Nastavi sve kak i do sad pusti da se osuši, zali dok ne prokaplje sitno. Ide tu 2.5 - 3L svakih 2.5 do 3 dana (ovisi o temperaturi boksa) .Pot je 20 L to je OK, koristim skroz takve. @Anarhista042 deficit Mg i Cal drukčije izgleda.Možeš im dati Cal Mg preventivno.
Cal deficit
Magnezij Mg deficit
Baš mi drago vidit nekog sa Guanokalong-om
Ja sam odrasto na njemu
Pazi da ne pretjeraš sa K
florizona + batboostK2 jer imaju K oboje, pa lagano. Vidim da su vrhovi špice listova lagano opećeni.
Manje zalijevaj, i hrani to kroz svako zalijevanje sa preporucenom dozom od proizvodjaca gnojiva kojeg koristis… Da sada nenabrajam koje sve deficite ima, lakse je reci, koje nema
Nemoj flusat nista, sve zavisi kakav ti je VPD, kolike su biljke, koliko listne mase ima za transpiraciju vlage itd, sve te faktore mozes uracunat, na tako male biljke koje su cak u 20l saksijama nema smisla rokat 3,5l vode, ja sam svojih 180 automata u 19l saksijama zalijevao sa 1,8l-2,2 vode svako 2 dana,
a temp mi je bila cirka na max 27 stepeni, a dok su lampe bile ugasene spadne na 15 jer se uzgoj vrsio u podrumu za vino pa zbog hladnoce ne mozes ocekivat veliku transpiraciju naravno, isto tako ako si “usro” jedan korak, biljke isto nisu pod 100% kondicijom da toliko vode prerade, tako da moras sve ostalo “umanjit” dok ne ispeglas gresku…
Potrosi taj guanokalong paket, i prebaci se na hubey, ja ga koristim, i jos nekoliko momaka sa foruma, to je toliko jednostavno, corav bi mogao uzgajat, a biljke bi imao opet top, a o kvaliteti da ne pricam…
A i kolega @ZEN-CBD-farm sa svojom legalnom cbd farmom je isto prosle sezone koristio hubey proizvode:
Lista produkata koje ti preporucujem:
Za vegatitivni rast, NPK 4-3-3 + 1.3 MgO :
Za cvatnju, NPK 1,8+3,1+2,3:
Guano, NPK 1 – 20 – 1:
Boosteri: Glisten (kakica od crva)
Kalk od skoljki, sadrzi dosta minerala…
Od guanokalonga mozes samo taj florizon, i mozda taste improver ostavit…
I produkt koji ja volim koristiti (SuperThrive):
I naravno svako 2 tjedna kakav basic kompost caj, i aktiviraj supstrat prije svega, imas tutorijal na forumu…
Inace, ljepi pozdravi iz amazone
Iskren da ti budem zajebao se s guanakalongom ili ga ne znam pravilno koristiti a platio ga 150 eura sva gnojiva liquid i sad mi žao sam preći na neš drugo bez da potrošim ova… imam još i plagron mineralna gnojiva ali bi radje organicks, da idem s kemijom uzeo bi hesi sigurno … a dok potrošim ova guano onda sam razmišljao soma soil no vidjet cu do tad tek sam na pola ovih gnojiva…
Kako misliš hranim s punom dozom preporučenim svi pričaju da je to puno previše za automata… kJ se automati baš svako zalijevanje prihrnajuju ?..do sad sam u prosjeku svako treće zalijevanje ,posto se organska gnojiva kao sporije ispuštaju…
Hajd na hubey sajt, i postavi ove gore artikle sto sam nabrojao u korpu, pa pogledaj cijenu lol
Za 150 eura dobijes jarane hubey gnojiva mozes sa njim citavu livadu nagnojit
Ma ja, samo potrosi to, pa u buducnosti razmisli da predjes, te flase od guanokalonga, samo za 2 flase mozes citav hubey sortiment kupit haha, fora je kod guanokalonga, da njihova sva ta tecna gnojiva dobro funkcioniraju, moras koristiti i njihovu zemlju, tj living soil, njihova receptura, i posto im je zemlja nagnojena, moras ici manje doze, a posto ti koristis light mix zemlju, koja nema ni 1 EC vrijednost, to biljke isisaju za 2 tjedna, tako da moras gonit jace doze, ako je na tablici 1ml po litri, ides onda na 1,2 ili 1,3ml, i uvijek sva gnojiva stavljas, a ne danas ovaj booster, prekosutra onu flasu, i tako redom… Moras se drzat guanokalong feeding chart tablice…