Koju sortu trenutno pušite?

Kakav je dim ?? Kaj velis na strain??

1 Like

Ne pušite čistake? ja san se u Kanadi naucio bez duvana pušit.

2 Likes

Sad kak se kjura sve više slatko na limun miriše, a tejst zemljasti, onak indika stajl po borovini kaj meni ne paše osobno.

1 Like

Purple punch…ne znam seed bank sorry :v:

Head je 4g

4 Likes

Critical Kush + @Beherbie.com

4 Likes

Prazni se tegla Malasaña cookies

4 Likes

Ostavi malo da se proba :drooling_face::drooling_face:

1 Like

Prije šetnje s psom

Mix, special Queen i Purple queen za dobar jutar

Na ovoj kutiji motam več par godina (od kad je Bolt došao u hr),ima na njoj smole za par dobrih pljugi…

3 Likes

To ce bit garantirano: “dok vodam svog kera, on mene voda, jer tolko sam vandu da nemogu da hodam”

wahahahha keep it up

4 Likes

Jel dobra moga bi ja isprobat sljedeci grow vidin da ste svi zadovoljni s tom sortom

1 Like

Special Queen ti je stari skunk strain,a Purple queen je jako slična,samo malo tamnije boje… @Boskobuha ,samo dopeljaj biljke do kraja,nama je svaki strain out of space​:+1: Ja sam inače,jako loš kad treba nekome strain preporučit …kod automata,osječam da su slabijeg dima,ali danas su autosi u nekih breedera(Memfisto ,Night owl,fast buds itd.) kao i foto. Special Queen se isplati uzet,jer su 3 sjemenke 10€ i te i special kush su od RQSa najjeftinije sjemenke,a po meni nisu najgore…

3 Likes

@Boskobuha @Gasoo

1 Like

Critical Kush Barneys farm

3 Likes

L.S.D. Barneys farm

3 Likes

Silver Haze

5 Likes

Tangie :smiley:

2 Likes

Somango & Lavender OG

2 Likes

Critical Kush Barneys farm

3 Likes

Somango,Soma seeds

2 Likes

Probna malasaña cookies…to sam izrezal prije kojih tjedan…suho je al nije kjurirano…ugl puca :grin: i to dobro…sam jbg okus je katastrofa

3 Likes