Koju sortu za idući grow

Nije od njih, neki američki brider je bio u pitanju, još nisam našo koji nebrem se sjetit. Baš bi poručio nešto takvo sa jakim thc levelom.Znam da su imali i veliki izbor ljekovitih gljiva , sjemenke cannabisa. Bum se sjetil jednom​:joy:

1 Like

Samo ti pruži biljci što veći diverzitet u ishrani, i et ti potencije, ja kada poručujem ove “potentne” strejnove, u suštini ih kupujem zbog profila terpena i različitih crosseva, a thc potencija dođe sama od sebe.

1 Like

Ma naravno, sad sam uradio ove autose, da neznaš di ti glava di rep. Baš su potentni. A i spremam fem. grow za zimu. A onda ne samo di je glava di rep, ima da 3 dana dolaziš k sebi. :joy::joy::wink:. Puno je novih strejnova,a bit će ih još do zime, još biram neznam šta bi uzel. :thinking::thinking:

2 Likes

“Ne samo da to znači nevjerojatan sadržaj THC-a do 27%, već jamči i izvrstan profil okusa koji održava jedinstvenu dizelsku aromu pomiješanu sa slatkim tonovima bobičastog voća. Za one koji su u potrazi za najvećim uzorcima THC-a, možete biti sigurni da će vaše potrebe biti zadovoljene, s nekim fenosom od 27%. Nepotrebno je reći da ovo stvara nevjerojatno moćan i brz dim koji bi mogao čak i preplaviti neke od iskusnijih pušača vani, stoga je bolje polako kada uživate u ovoj dami.”

3 Likes

Sljedeći grow ispod flux shielda ICE od RQS

4 Likes

Ako mi malsana i gelato ne proklijaju do sutra, bacam ovo u box

p.s
Navukao sam se na orange/tangie varijacije u zadnje vrijeme :sweat_smile: :grin:
Ovo ću uskoro poručit:

@Anarhista042 budem ti poslao par komada isto :smile:

3 Likes

Jaaaooooo nisu proklijale :grimacing::sob: jbmu…nadam se da budu skoro…exotic animal koji nije bil u epruvetici prezivel put do dole i proklijal​:grimacing::sweat_smile: meni je lemon candy tipa 7-8 dana trebal da dođe van iz zemlje( direkt u zemlju pikal )…schade man,sorry :pensive:…nadam se da budu…ja kak sam ih dobil sam odma slal…

Ma ne trebas burki…nisam covek koji trazi za uzvrat nekaj :wink:

imam jos hrpu svojih koje moram potrosit,dok dođe veći box onda budem i to brze potrosil a i narucjem jos svoje tak da samo sadi :grin:…al sve u svemu tangie bude i kod mene u boxu svakak

@Green420 kak tvoja malasana napreduje?

1 Like

Ma to da se počastimo međusobno, ako bog da iduće godine budemo u mogućnosti slati i klonove :smiley:

2 Likes

Jaaaooo nadam se da bude to s klonovim sljedeće godine …samo da se nesj…nest do tad,ovi dole štekaju jedini su protiv :sweat_smile: scheiß Bayern :grin: man o man bin gespannt was passiert

…und @Flo bitte denk dran kanabis ist keinn brokkoli

2 Likes

Thierry Henry Smile GIF by hamlet

2 Likes

Top brate :v:

Jedino kod herz og ovaj auto smeta al nema veze :grin:

…svi automati ??? Brzi harvest il ima razlog zakaj automate samo ??

Ovaj monster mash isto budem uzel sljedeće dok narucivam od exotic seeds…black lemon sam mislil isto
…i 100 spomenki malasana cookies :sweat_smile::crazy_face:

1 Like

Rođacima za divljine u BiH, mada imam u planu još kojakvih automata naručit jer dole su ljeta stvarno top u brdima za uzgoj automatika, jer baš kad im je vrijeme da se napune, u to doba ucicari sunce najviše, popuniš krošnje uz dobru prihranu…

Morning Forest GIF

Da, Malasanu ću i ja naručit za sljedeće kolo sigurno…

4 Likes

:watermelon: Ide sljedeču turu…imam samo tri,pa če ranije u vege box,čekat dok ne mogu skinuti klonove i malo ih umnožim…

4 Likes

Ovo bi mogao isprobat, jer apple fritter je dosta nahvaljen u sceni…

Novi cross cindarelle 99, na to do listi je svakako…

I ovaj romulan cross bi se isto mogao probati :smiley:

3 Likes

Jel imaju oni u eu koji shop?? Gledal vec prije nest od njih al sam videl da su iz USA pa odustal od naruđbe

1 Like

Ne znam, ali u kontaktu sam sa njima, pitao sam ih za sponziranje, bum vidjel sta ce odgovorit.

2 Likes

Uuu Romulan je dobar ako se bude moc ja bi narucio njega

1 Like

Evo ima preko ovog shopa od brothers grimm seeds

Al imaju samo par sorta

Al isto tak imaju ponudu brutalnu…

Imaju hrpu toga ovo je samo dio

3 Likes

Ma šta god da uzmeš od njih, bit ćeš na konju, tebra, brider glavni brothers grima, tj vlasnik je nuklearni ižinjer bio, nije to neka propuha iz ghetta, zaslužan je za dosta legendarnih strejnova, taj ti brida po par godina jednu sortu dok je ne usavrši, a ne ko ovi današnji novopećeni brideri sa svojom s1 genetikom…

Primjera radi, prije 10 godina ova njegova cindarella 99 je koštala 900 dollara za 10 regularni sjemenki, kada je to sve bilo limitirano, u to vrijeme nije čovjek puno brido, ali vratio se ima nekoliko godina, i hvala bogu… Uskoro ovo leti u moju kolekciju sigurno…

I ono, kada imaš mogućnost uzgajat kod kuće svoju vuju, onda oprobaj ovo što prije, a ne tamo s1 ili f1 sranja koja herma kad prdneš pored biljke…

3 Likes

Uzet cu svakak nest od njih :v: trenutno nema na lageru nista

2 Likes