Postajte slike visoke kvalitete koriste macro način slikanja, približite fotoaparat jako blizu vašeg heda/bada, i poslikajte što je moguće oštrije, kvalitetnije
VIOLATOR kUSH bARNEYS F
Postajte slike visoke kvalitete koriste macro način slikanja, približite fotoaparat jako blizu vašeg heda/bada, i poslikajte što je moguće oštrije, kvalitetnije
VIOLATOR kUSH bARNEYS F
Umjetnik si, nema šta…
Imam i ja par makro fotkica iz prošlog growa
Neke od mojih biljozica
Bubble kush auto RQS
LSD Barneys Farm
Violator Kush Barneys FArm
Purple Queen RQS
Northern light 00 Seed
Ananas Chunk BF
Ja koristim baš macro način. Tak da se to vidi i po slikama.
Gle, lagao bi te… Deep cheese je od Dinafema, a Blue cheese sam dobio kao klona, prije 2 godine. Prvo sam mamu održavao, ali zapusti se, tako da su to klonovi cca 10.generacija!
Evo još Buddhe…
Nastavak
Dobro to izgleda, ja sam jedno vrijeme u organskom uzgoju, zadnja 2 tjedna, polako smanjim default hranu, a uz to dodam med i samo vodu, biljoze polude, miris bude jednostavno wow, a i primjetio sam da biljke isto brže se iskjuraju, miris klorofila skoro pa nema.
Med je bogat prirodnim šećerom i ima osjetni prehrambeni profil, a sastoji se od vitamina B6, tiamina, niacina, riboflavina, pantotenske kiseline i raznih aminokiselina. Med također sadrži minerale poput mangana, magnezija, željeza, kalcija, bakra, cinka, natrija, fosfora i kalija.
p.s
Med ispira isto naslage soli u supstratu, što dobro dođe u vremenu “fluša”…
Sada je na vodi do kraja!
To je malo zemlje, nemam ja iskustva sa tako malim potovima i još je do pola napunjen!
Prst ne da ne mogu zabit, nejde ni nokat, kako se korjenska masa napravila!
Ja obavezno rokam enzime i to uvijek solo… Eventualno, Carbo-load, njega dajem cijeli cvat po ml/l i kao da taj šećer prerade u trihome. Bud candy je isto dobar, ali ja imam puno magnezija u vodi, pa reko bolje onda Carbo-load!
opet sam se igral sa mikroskopom