Malasaña cookies 2

Seeds: Malasaña cookies (exotic seeds)

Setup:

Lokacija/prostor:

Royal room 120x60x180

Rasvjeta:

Klima:

Ispuh-Blauberg iso mix 125 Intake- pasivno 2xclip on ventic ,podni ventilator Prima klima carbonski filter

Supstrat:

Biobizz Light mix

Gnojivo:

Hubey organic gardenings T.A. Sillicate Pflanzenkohle Kalium- vinassa

Voda (pH):

2 Likes

Sretno u novoj avanturi :wink:
Ciganka veliš, haha fora ime.

2 Likes

Je :wink:kros od dva white widow fenotipa, navodno je isto potentan strain
Ima par nagrada osvojenih ,budemo vidli…
U vecem boxu bude onda exoticno od gelata cookisa itd :crazy_face:

1 Like

Ola amigos…U pon mi slazu net doma nkj ,pa odma poslje sastavljam box i krecemo u avanturu hehe…dodal budem jos uz ciganku,malasaña gelato i exotic animal :green_heart:sve 3 budu u 25L potovima…vegge u 11L

1 Like

Olaaa ekipa :green_heart::v:evo nas ,dugo nas nije bilo :crazy_face:

120x60x180, sljedeci tjedan uzimam jos svijetla,za sad do kad ne proklijaju budu idrzale par dana pod jednim fluxom :v:

Poceli smo tak da sam aktiviral supstart prije kojih tjedan i vise,micelij se stvoril,tegle 2/3 napunjene,klijanje u zemlji direkt


4 Likes

Sretno u avanturi, navijam za ciganku​:wink:

1 Like

Hvala :v: nadam se da bude isla bez problema…tj sve da bude bez problema.

1 Like

Naravno da bude, kolko dugo misliš vegetirat?

E dobro da si pital videl sam da nisam gore napisal nist takvoga…

Ugl vegge 6 tjedana mozda i 7 na 16/8…lemon candy na 16/8 isel top, tak da sam se odlucil i ovaj grow na 16/8

Malo hladno 23 je sad u boxu po noci nez sutra budem znal…moram jos heat mat narucit

Ma bude to top :ok_hand::grin:

2 Likes

Nakon tjedan dana,proklijala samo gypsy widow i to nekak deformirano…ostale jos nista…jos par dana pricekam pa mjenjamo postavu
Gypsy widow

Vec sam stavil na klijanje druge…super lemon haze,peyote wifi cbd 2:1 ,malasaña cookies

3 Likes

Sretno u nastavku :+1:
Znači sad stiže drugi Shield,taman 2 za ovaj prostor​:muscle:

1 Like

Hvala :v: da da 2 su taman…3 stanu … bilo bi jos bolje…i sa 2 bude to letelo…jedino necu klijat mamicu im…nez dal sam ja krivo pohranil sjemenke il je do sjemena nez…uvijek do sada nisam imal problema dok sam pikal direkt u zemlju

I od nove ekipe samo malasaña cookies ispuzala jucer
I to isto neka mršavica

4 Likes

Moin ekipa :v:

16/8 režim svijetla, DLI-12, Samo voda, Temp po danu 23-24-25 zavisi kolko grijem,po noći nikad ispod 18, Vlaga isto varira jako od dana do dana al tak 50% do 62% po danu I po noći ide do 60% ako je kišni dan ide do 70% preko noći…

Malasaña cookies 7. Dan danas od kad je vani…malo je štekala prije par dana al od prekojučer je počela rasti lepo

I tu je ne znam sad hahaha dal peyote wifi il super lemon haze( bitno da berem nešt haha ) Ona je 3. Dan mislim

Jako puno sjemena mi nije proklijalo( moja greska isto krivo pohranil sjeme) javil sam se bushdoctoru i exotic seeds,poslat će mi novo sjeme + gratis jos :v::slightly_smiling_face:

3 Likes

Nisam ni zapazio ovaj dnevnik :sweat_smile: gypsy widow je dobar, fine urode daje, a isto potencija je onpoint :smile:

2 Likes

Da samo nažalost nije uspijela…ispuzala neka deformirana i tako skoro tjedan dana i bacil sam ju šta cu…niti malasana gelato niti exotic animal nisu proklijale jbg…nova tura sjemena kad bude odma stavljam tu postavu

Daj neki tangie strain :slightly_smiling_face:ko ima tangie u ponudi?

Moja dva omiljena strejna, roditelji su bisni:

Tangie (DNA Genetics/ Reserva Privada) X Ghost Train HAze #1 Rare Dankness

3 Likes

Buenos Dias :green_heart: kratki update

Presadil u 11 L potove

Prvo sam Malasañu presadil…njoj je danas 12.dan od kad je iz zemlje piknula van

…pa reko bum odma i drugu njoj je jedno 7…8. dan negde…ova druga eh budemo opce vidli dal bude kaj nekak sporo kod nje ide razvoj …bitno da Malasaña leti :v:

Ugl presađene su 11L pot

U aktivirani supstarat sam dodal jos

70g hubey veggie gold, 50g hubey worm humusa, 3g hubey algenkalk, Hubey mt mix ,5g t.a sillicate

Svijetlo sam pojačal…DLI je sad na 16

3 Likes

Za par dana izgledat će i ona dobro, samo joj dadni malo vremena da se korijen proširi u novom supstratu :wink:

2 Likes

Morgen

Malasaña cookies 15.dan od izlaska iz zemlje

Dobro se priviknula na novi pot

Ova druga,njoj je 10.dan ,nez stvarno kaj je za sortu,pogubil sam se dok sam klijal …priviknula se isto ok al čudno nekak izgleda.budemo vidli šta bude

Ne zaljevam cesto jer se sporo suši zemlja zbog zime,DLI im je 16 i dalje…temp pokusavam po danu drzat da je 24 barem, a po noci nikad ispod 18,vlaga zavisi

2 Likes

Morgen :v:

  1. Dan od kad je piknula van iz zemlje

Sad sam svijetlo pojačal ,DLI ide od dns 20

Voda svakih 4-5 dana, temp vlaga u normalama

Ova druga manja jbg nije uspijela ,od početka je imala neki deformirani rast i tak zavrsila,izrasla su joj 3 noda i od onda se samo počela kupusarit samo jedan nood je rasel ,ostalo 0 bodova,jucer sam ju eliminiral

Ovaj tjedan bi mi trebale stici sjemenke od exotic seeds pa jos neke 3 budem ubacil,3 tjedna vege pa 12/12 u 11.L potovima ,a malsana cookies brijem da ide na 8 tjedana vege :grin:25L pot …al zavisi kolko bude prostora i kakav bude razvoj

2 Likes