Malasaña cookies 2

Ova malsana se ubila za extrakcije, moram sad na ljeto barem udarit 1 runn sa njom da si mogu rosin presat, vidi proizvodnje trihoma, imas ih i na fanlistovima, jbte i to bi mogao presat :smile:

2 Likes

Da za rosin dušu dala…90% listova ima trihome…samo veliki fun listovi nemaju :grinning:

Zadnji top dresić lagani dobila…

4 Likes

Prekrasna je kolega, njamac.

2 Likes

Tenks kolega :pray:opet budem do lakta masan na harvestu hehe

2 Likes

Debljamo se :green_heart::v:

2 Likes

Guten Morgen liebe leute :v:

42.dan 6.tjedan na 12/12

Dobila u petak top dress Ništa previše baš za dodat,pumpa se uživa

3 Likes

A post was split to a new topic: 48 hours

Trihomi kazu zacas cepanje…ima ih dosta smeđih na vanjskoj strani vrhova…ima i smeđih unutra al ima jos dosta prozirnih tak da dalje pumpamo received_982147896282856 Poslikal sam malo vise slika al smece mikroskop samo jednu spremil…

4 Likes

Samo je na čistu vodu prebaci barem tjedan dana, i vidjet ćeš potencije :smiley:

1 Like

Zadnja dva zaljevanja su samo voda…samo nastavljam tak :v: probal budem ovo sa 24h svijetla prije harvesta

1 Like

Trihomi smeđi izvana a unutra jos pokoji kristalni tak da sam joj napravil masakar pa jos par dana i ide dole…zadnji dan prije berbe jos ide na 24h svijtla…stavim malo poslje slike od trhoma

2 Likes

49.dan na 12/12

2 Likes

Poz…jucer je pala :scissors::scissors:…trihomi su bili 75% milky 15smeđi ostalo il kristalno il polu mutno…ostavil sam ju dan prije na 24h,razliku ne mogu reci jer nemam s cime usporedit,naskodilo nije u svakom slucaju,mozda na oko se jos malo udebljala…budem isto napravil ovaj grow sa dvije iste vrste, pa budemo vidli razliku…slikal sam dok sam bral al sam jucer isto slucajno sve slike obrisal na mobu :joy:…suše se na 56% vlage i 22c… Uglavnom to je to za ovaj dnevnik,malasana se bude sadila svakak jos puno puta,tenks svima koji ste pratili…do drugog puta pozz​:v::green_heart:

Probna… skinuta prije kojih tjedan.suha al ne kjurirana jbg

Pozz​:v:

3 Likes

:grin::broccoli::cookie::green_heart:

Anarhija gore,punx cookie,vutra,majca nebre bolja bit​:grin:

4 Likes

Top maja, ljubomoran sam :grin::grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

Dje si uzeo ovu majicu jel :smiley:

1 Like

Preko exotic seeds stranice pod merch

1 Like

Imaju dosta toga u ponudi .i top su sve (bar meni)…jedino ako si uzimate uzimite si XXL :joy: mali su brojevi fkt,ja uzel XL i na knap mi je a nije da sam trokrilni ormar od 2m i 120 kg :grinning:

5 Likes

A jbga, mene bas ima, pogotovo sad nakon teretane u zadnjih par mjeseci, a bas sada XXXXL nosit, ne znam, de baci mi sliku na whatsappu da vidim kako stoji, da znam sto cu narucit, a fora bi im bilo da su im te slike malo u heavy metal stilu, ovako mi je previse zu kitschig :smiley:

1 Like