Hvala na info, iako me malo zbunjuje što je u kPa a ne u hPa…
Fino se điknula, jesi kontao topdresat i zalit čajom uskoro, malo mi ta boja stemova lista čini ko da bi joj pasalo Ne zaboravi, da kod organskog uzgoja moraš uvijek 5-10 dana unaprijed planirati, i by the way, čak i manjak dušika u cvatnji može dovesti do cal/mg lockouta, što se dešava u stretchu prvih 25 dana jer biljka nabija listnu masu pa guta dušik ko ******, tako da ako budeš topdreso, slobodno dodaj i 1/3 doze praha za vegetaciju, ako topdresaš sa 50 grama praha za cvatnju, onda je 1/3 od 50g = 16, što znači da stavljaš 34 grama praha za cvatnju i 16 grama za vegu, i dodaš po 5g ostalih prahove koje imaš, i ne zaboravi glisten i zobenu kašu umixati pri topdresanju, pa sa tankim slojom novom zemlje pokriješ i onda ljepo zaliješ sa kompost čajom… Sve u svemu, biljka dobro izgleda, jednostavno joj trebalo toplote, fino je mase nabila, što znači da ima i finu strukturu korijena što će rezultirati sada u još većem rastu, a pogotovo pošto se radi o streču prvih 25 dana cvatnje, dobra je ona koliko je spora bila, samo et zadrži to u mislima u vezi topdresinga ako već nisi topdressao.
Da mislil sam joj kroz 2 dana dati čaj i lagani topdress. Uvijek stavljam zob i aktiviran supstart …ma da zima je njoj hilo nista drugo…cim je tlo toplije leti…da sam ispocetka imal heat matove bila hi i onda mislim da tri put veca
Dobila dns top dress 35g pferde scheiße 15g veggie gold 5g batguano 5g algenkalk Sve hubey 5 g silicate
Zalijana sa 2 L vode u kojoj je 0.5 L čaja(veca šaka wormhumusa,malo baatguano,horse manure,mykoriza,cajna zlicica melase, grgljal u 10L tak nkj )Fino si ju ogulio, sad kad počne nabijat vrhove ima da vežeš sajlom…
Tnx Bushdoctor-u na poklonima jako su me iznenadili narucil x5 banana blaze,poslali mi 2 paketa po 3,ostalo sve gratis
Kako tebe ta sreća hoće, ja naručujem kod njih zadnji 5 godina, ubace mi 3 mala aktivna filterčića za rolat džoje, a potrošim svaki put min 200€, jePem im nanu škrtu, šta sam im još klijenata dovukao
Ne šalju mi svaki put tak neš mislim da je to bilo zato jer sam duze od 7 dana cekal narudžbu.
Ako sam dobro izracunal danas bi joj trebal biti 21. Dan u floweru…pogodil vremenski s lollijem…
Bude nešt iz toga
Kako ne šalju, jesil zadnji put isto dobio šampite, đuzleme, gurabija, baklave, još ti nisu medene torte stavili u paket, a meni kamen da mi nabiju cijenu poštarine zbog težine sarcasm
Dobro mala izgleda, sada kada se zahinca i počne se transformirat, vidjet ćeš hedčina
Sjela joj je heat podloga ko budali šamarčina. Leti mala, fino fino.
Da da…šteta trebal sam ga u vege uvest da se jos razvije pošteno pa flipat al sam vec flipal prije nego heat mat dosel…kakve je sad velicine sad bi ju flipal tek bude sljedeci run letel
Poz…28. dan od flipa…ukupno nez
Zaljevam s 2L svaka 2- 3 dana Dobila prosla dva zaljevanja samo vodu,danas čaj 1:1 1L vode 1L čaja
Svijetlo-PPFD- 860
DLI-37,4
…Po onoj app
Ugl.raste,bude to fino i vise nego sam mislil kak je grow krenul
Fino se ona puni, samo imam osjećaj da je razmak u internodama prevelak, izgleda si uJepo negdje razmak sa lampom, al sve u svemu dobro ona izgleda.
Mislim da kak je dosel heat mat da je explodirala i zato takve internode…jer svijetlo drzim na 35 cm od kad je u floweru…bitno da se puni
Bude sljedeci run bolje
YO frende supać je, neznam da se nadovežem na flo-a , za razmak noda, ti radiš po tablici od proizvođaća,pratiš DLI, e sad di je hujeb neznam ,al nije to ništa strašno budu palice ,.Iskreno više neznam ni sam kaj da pratim LUX-e ,DLI, biljku naravno . Pomognu te vrijednosti pogotovo DLI ,jer ja sam imal problem s Zeusima jaki su, i treba ih uštimat i prokužit ,2 -3 sata prije gašenja biljke klonule ,primile previše fotona primale,trebalo je panele odmaknut ili smanjit .i tak igre sa lampama i strejnovima . Po meni , recimo maher @Gasoo on ima takve panele tipa zeus s lm301B ili H diodama, i prati samo LUX-e ,kolko sa skontal i biljke uživaju .Neki normalan razmak 60-70 cm vega al pojačani preko pola snage , 45 50 cm cvatnja ,al ovisi i o biljozi ,vidiš kod gaše je jedna opečena svjetlom, u ovom dnevniku ako sam dobro razmel .
Je po @cre.science tablici…na malo jace od pol radi panel…u veggge dok se slabo razvijala ,rasla full nabita i flipal sam dok jos nisam heat mat stavil…i kak sam stavil se izduzila, nez iskreno…jer i zadnju malasañu sam drzal na istom razmaku a nije se izduzila i lemon candy također…zadovoljan sam i ovak,jer kak je grow krenul pitanje je bilo dal opce kaj bude
Evo jedna s blicom…Nije ona opecena il nest ne…sve ovo svijetlije su trihomi