Mozda proban i to oboruzat xu se sa svime
samo laganini, skup sport
Narucio san nematode iz velike britanije neznan zasto iz njemacke ne salju na moju adresu
Ma ide iz DE, JA UPRAVO DOŠO DO NAPLATE, i može za hrv, neznam koje si ti produkat gledal
nema veze od kuda, glavno da dođe paket. perlita nabavi da napraviš sloj od par cm, po vrhu zemlje u tegliJa san isa na ebay pa mi pisalo crvenin slovima da ne shipa
Iman punu vricu perlita sta san kupio jos preklani
Evo sad isa na e bay posto mi ovsj iz britanije nece da posalje pa sad moze iz njemacke neznan sta je jutros bilo
Ako si išo preko mog linka može ti bit crveno ako je ostalo moje pakiranje odabrano (ja sam uzeo najveće pakiranje kojeg nema uvijek) jbg…
Kod mene je sine dzungla u satoru od tih musica, isto mi jos nematodi i ovi zuti stikeri nisu stigli, velika mana ovo hubey horse gnojivo, to je brate party kod mene u boxu, jos takvo nesto nisam dozivio, a neki dan topdresso sa horse grannulatom, ma koje sine, to je roj unutra, smetno sam se danas kad sam otvorio box…
Ma u mene se vec napunila ona UV svjetiljka krcata je i zuta traka puna njih al sad ih skoro nema kad san pokrio zemlju sa perliton