Mušice

Mozda proban i to oboruzat xu se sa svime :joy:

2 Likes

samo laganini, skup sport :sweat_smile::astonished:

2 Likes

Narucio san nematode iz velike britanije neznan zasto iz njemacke ne salju na moju adresu

2 Likes

Ma ide iz DE, JA UPRAVO DOŠO DO NAPLATE, i može za hrv, neznam koje si ti produkat gledal

nema veze od kuda, glavno da dođe paket. perlita nabavi da napraviš sloj od par cm, po vrhu zemlje u tegli

1 Like

Ja san isa na ebay pa mi pisalo crvenin slovima da ne shipa

1 Like

Iman punu vricu perlita sta san kupio jos preklani

1 Like

@Boskobuha Amazon, de

1 Like

Evo sad isa na e bay posto mi ovsj iz britanije nece da posalje pa sad moze iz njemacke neznan sta je jutros bilo

2 Likes

Ako si išo preko mog linka može ti bit crveno ako je ostalo moje pakiranje odabrano (ja sam uzeo najveće pakiranje kojeg nema uvijek) jbg…

1 Like

.

Kupio san i ovo protiv mušica sad cemo vidit jos mi nematode nisu stigle valjda ce ovaj tjedan

2 Likes

Evo stavio san nemartode i pokrio povrsinu sa perlitom

2 Likes

Kod mene je sine dzungla u satoru od tih musica, isto mi jos nematodi i ovi zuti stikeri nisu stigli, velika mana ovo hubey horse gnojivo, to je brate party kod mene u boxu, jos takvo nesto nisam dozivio, a neki dan topdresso sa horse grannulatom, ma koje sine, to je roj unutra, smetno sam se danas kad sam otvorio box… :smile:

2 Likes

Ma u mene se vec napunila ona UV svjetiljka krcata je i zuta traka puna njih al sad ih skoro nema kad san pokrio zemlju sa perliton

2 Likes