Nestanak struje, koliko lose po biljke?

Ekipa recite mi oce bit kakvih problema sa biljkon bio je nestanak struje pa se poremetio timer sta bi triba napravit?

Na novo naštelaj timer i piči dalje :v:

2 Likes

Slazem se sa Anarhistom,i meni se to desilo dvaput ovaj grow-naštelo na pravi sat,i dalje! Ispadi po pola sata,45.min …al malo je panika,al njima neče bit ništa od kratkog ispada.

Jednom nije problem da nije vise od sat bi rekel…tak kak kažeš 30-45 min ne bude im nista

1 Like

Sve ovisi o duljini nestanka struje! Ako im je prekinula dan,onda ih pustiš u mraku 12h+ koliko je nije bilo(u cvatu). Ako je nestalo na par minuta,ništa extra,pičiš dalje…ako je u vegetaciji,cvatu,jer automat ili foto,sve to je dosta bitno,da bi dobio što bolji odgovor! U vegetaciji,foto biljke ni ne osjete te stvari,osim ako se ne dešavaju često. U cvatu je veči problem,ali se isto ne dešava ništa,ako nije često(ali u cvatu je veči problem)!

Evo jučer bili bez struje oko 2.5 sata i samo sam biljkama produžio noč i nisu ni osjetile(ove u vegetaciji),one u cvatu su ionako trebale za sat vremena na spavanje,tako da sam stavio timer tako,da kad struja dođe,ostanu u mraku! Sad svaki dan im ukradem pola sata i vratim vrijeme,kako mi paše!

3 Likes

Bilo je oko sat vremena vratio san kako je bilo tako su mi rekli sad cemo vidit sta ce bit

2 Likes

Sve bude ok.imao ja ovaj grow dva ispada po skoro sat -i to u cvatu. Vratio timmer i idemo dalje.do danas sve u redu.hvala svemu! E kad več pominjem cvat.Završavaju Somango i Lavender OG za nedelju dana odokativno,-ali dobro procjeneno.offtopic-izvinite,idem u pravu temu da objavim. U glavnom ispad struje jednom ,dvaput nije strasno.Al da ti (nama) se desi da više puta,onda,zna biti problema-a da imas generator za takve primjere-vec bi bio Chuck Noriss :stuck_out_tongue: Peace by Lovetogrow

1 Like