Dobro jel ti sjediš na ušima? Rečeno je ništa, pogotovo ne homeogarden cvijet, po nekoj logici gnojivo za cvijet ima najviše PK, a najmanje N, i još si top dresso neznam samo čemu, ili želiš spaliti biljke ili sjediš na ušima, neznam ali znam da slabo razumiješ šta čitaš…
Jednom riječju… Rastemo!
Svaki dan sve veća, al doslovno svakodnevne promjene, nemam šta za dodat, bolje ne coprat bi se reklo.
Žutjeti nije nastavilo, šta je ono malo bilo je bilo, ostalo sve extra zelene boje
Preko ove noći se potegnula nekak najviše, dobila je 2 nova noda mala noćas i pustila opet novi gore na vrhu.
Pije otprilike 500ml vode na 2 dana, za vikend zalijevanje sub ili nedjelja zavisno kad bude žedna planiram možda ubosti i veggie boosta kad piše da se treba počet koristiti malo kasnije od presađivanja pa do prije žetve koliko sam shvatio.
Još malo pa se nadam i ovoj pumpici da dolazi pa da počnemo i čajeve. (Onda netreba više uopće topdressat? Pošto u čaj ide već ajmo reći “top dress”)
Temperatura danju je 25-27°
Noću nekih 23-24°
Vlagu noću imam oko 45% a danju je uspjevam održavati na 60-65%
Znači svaka 2 tjedna mogu topdressat i čaj naprimjer. Uz to još moram ukomponirati veggie boost?
Il se topdressa na 3 tjedna?
Čaj mogu svakih 14 dana sigurno roknut isto ko i veggie boost svakih 14 dana, al dal da to bude isti tjedan, il jedan tjedan jedno jedan drugo… to mi još malo nije jasno
Imam i onaj bloom i plod, al plod mislim netrebam jer imam veggie boost… bloom isto ide na 14 dana al isto to dal kad i čaj, il u razmaku nekom
Svaka 3 do 4 tjedna top dress…čaj mozes svako drugo zaljevanje al razrijeđeni…i zavisi kakav caj si radil dal je jak il slab
@Chilliman420 ti je napisal vec da hubey ne moras s nicim drugim mixat…kakav plod kakav cvet pokraj hubeya…hubey je dovoljan
Ukratko, raste iz dana u dan
I pije vode sve više, 28og je dobila skoro litar vode, danas tegla lagana ko pero. Sad je dobila opet 1L vode pa ćemo vidjet kolko će potrajat.
Temperature od 23-26°
Vlaga oko 40%, izbacio sam onaj ovlaživać samo se ■■■■■ nadopunjavanjem za desetak posto vlage, poždere svih 4 litre na dan i dosta ode u zrak jer vuće klima set sve prema gore tak da je malo glupost na taj mali prostor. To je ovlaživać za barem 100x100+
Poslužit će u budučnosti za flance il veći box u vegetaciji.
Taj trening, to je taj LST? Low stress trening?
Znači trebal bi na neki način po videima isto tak probat složit biljku da što više ovih tkz.vrhova upija svijetlost?
Neke sam već jučer kao prebacio iznad samo preko velikih zelenih da im ne smetaju…
Al budem i malo povezao to kako je na videu možda će bit bolje
Uglavnom raste nemoguće, litru vode na dva dana rokne.
Sad je već prošlo 11 dana od topdressa.
Šta mislite o sljedećem za vikend?
Bolje da nisam išao dirati.
Sad je tu gore pukla…
A znao sam da rađe ne da je več prevelika…
Na videima puno ranije to rade…
Lijepo sam je sad sjebao pred kraj vegetacije.