Nutrijenti

Zna li netko zbog cega bi ovo moglo bit jesumozda sprzene od prvise dusika

1 Like

Više informacija napiši, kada i kako si gnojio, sa koliko vode zalijevaš itd…

2 Likes

A ovo.?? Kaj ti je to na listovima?

Malo više info i pregledaj biljke bolje

1 Like

Zalijen svaka 3-4 dana sa vodon prosli tjedan san zalio sa cajen i gnojivo od konja pa si mi reka da san ih malo sprzio s time sad ij samo sa vodon suzra cu malo sa cajen zalit al mislin da je vec kasno cetvrta biljka bolje izgleda ima i jedna mala ona zasad lipo ide ima lipu boju

1 Like

To je od neke tkanine bilo gleda san lisce od ispod i od gori nema nikakvih stetocina al prska san raidon jer je bilo musica za popizdit jel moze bit od toga

1 Like

Evo ova malo bolje izgleda al pocele su i njoj male zute tockice po listovima

1 Like

Ček ti grgljaš čaj usred boxa?? Kolka ti je vlaga onda Uglavnom…meni ove smeđe točke izgledaju ko problem s Kalcijem…iskusniji budu ti više rekli A ovo bijelo neka gamad il pljesan

1 Like

Meni izgleda ko Cal (kalcij) manjak, i višak ili manjak fosfora ono ljubičasto lišće. Može bit da ide u lockout, budu još dečki prokomentirali nemora bit da sam u pravu.

Manjak \deficit Cal

Septoria je ova lijeva slika

3 Likes

Jesan jer unutra mi je heat mat jer neman di vodu drzat ugrijanu morat cu uzet jos jedan heat mat pa cu njega koristit za caj

2 Likes

A moze bit da je to onda

Nije ni plijesan ni gamad jedina gamad su ove musice nema nista drugo

2 Likes

Slikaj cjelu biljku, jer kolko vidim je na svim listovima mobilno. I gore i dolje i sredina

1 Like

Opet san zasra za popizdit al mislin da nema tu vise sta automati su brzo su gotovi. Kako u buducnosti mogu izbjec ovakve probleme vise gnojit?

2 Likes

Nisam pratil od početka grow, Neznam kolko si miksal čega. budem prevrtel dnevnik, pomalo smiri se budu dečki pomogli…

1 Like

Ma nisan pravio dnevnik nisan zna kako sljedeci grow cu napravit i smiksat sve po receptu sta je Flo napisa.uglavnon ispocetka je bilo ok i sad zadnjih desetak dana sve oslo u vrazju mater​:joy:

2 Likes

Napiši kad si zadnje dao gnojivo i koliko. Daj nam informacija, pa da lakše odgonetnemo

1 Like

Nisan nista gnojio samo san umiksa u zemlju sve i zalio 3 puta sa cajen prsli tjedan san jedino malo batguana i algen kalka posuo po vrhu zemlje i zalio sa vodon ustvari jesan jedan put bacio malo top dressa stavio san manje doze boja san se da ih nebi sprzilo

Prekosutra cu ih zalit sa cajen ma ne sekiran se bit ce za pusit dok sljedeci grow bude gotov ako i to ne zajeben zelio bi bar donekle uzgojit onako kako vi uspijete

1 Like

Neznam moram promislit na spavanju sam, krevet me vuče. Budemo probali rješit, zalij sljedeće sa mellasom, i mikorizom ja nebi sad worm humus čaj daval , klope kako si napisal ima, jer si stavlajl u tegle i radil top dress prošli tjedan.Na kolko ti je svijetlo cm, koja wataža, možda im svijetlo smeta, ja sam imo takav problem i otišle u lockout zbog prejakog svijetla. koje bordove koristiš?

1 Like

Dva wingmana (mislin da se tako zovu) to su 4 flux shield silvera rade na 50% 45 cm od biljaka.Laku noc sutra napisi pusti sad biljke nema tu ja mislin vise pomoci

2 Likes

Ja bi tu top dresso cal-mag i mykorizu i zalio vodom sa umiksanom melasom, ništa čaj, ništa puno, pola litre vode po biljci tek toliko melasa nahrani bakterije, mykoriza obavi svoje, cal-mag te spasi ako ti je prejako ili prenisko svjetlo jer kod leda zna bit cal-mag deficit zbog toga i tjt… :v:

1 Like