Organics Nutrients Iskustva

Organics Nutrients Iskustva

Ovdje pišite o vašim iskustvima sa proizvodima našeg sponzora koji nam daje 20% popusta na službenoj stranici https://www.organicsnutrients.com/en/shop/ Sa kodom: uzgoj20

1 Like

Pozdrav​:pray::heart::yellow_heart::green_heart:, za sad nisam koristio kompletnu paletu, ali pravio sam kompostni čaj i biljkama godi :seedling::muscle:, sretne vesel. Doći će i na red kompletna paleta i uzgojj biljaka sa vašim proizvodima. Sam zeleno​:green_heart::green_heart: susjedi :green_heart:.

:rasta: :legalize:

3 Likes

Moja Iskustva sa @Organics_Nutrients . Prvo sam otkrio Big Start, tražio sam proizvode koji imaju trihoderme. Odličio sam se za Big Start i to je bilo jedno veliko iznenađenje. Najljepši korijen sam imao upravo sa tim proizvodom. Potražio sam ih na Instagramu i dogovorio s njima Starter Kit. Pošto sam imao nova gnojiva gnojio sam po tablici.

(ta tablica se više ne koristi) Umješao sam Big Plant i Mykorhizu u zemlju, to je bio pun pogodak. Bakterija i Mikroorganizama gljiva i mikronutrienata ko u priči, biljke su stvarno predivno jurile. No u cvjetanju je došlo do probleme od previše dušika. Malo sam prokalkuliral i Tu je bilo stvarno jako puno dušika u fazi cvatnje. Tad sam izbacio iz prehrane Power Plant, napravio sam “topdress”. Oko steama sam stavio mykorhize i zatrpao sa malo zemlje, u vodu sam izmješao Big Start i melassu ( nju zbog tog jer je bogata kalijem a ja sam izbacio dio kalija iz prehrane, pa da nadoknadim). Za zaljevanje nakon toga, pripremio sam Kompostni Čaj. na 2 litr vode sam stavio 20g Big Plant I stavio zračnu pumpu da krčka 48 sati. za zaljevanje sam dodao još 2l vode i 2 žlićice meda. Cvječe se odmah prtvorilo u kristale, trihoma je bilo za izvoz :heart_eyes: :heart: :green_heart: :yellow_heart:. Nastavio sam sa PK juice i Big Start do kraja. No sad je igra promjenjena. Dobio sam još jedan Starter Kit i nove upute za gnojenje, i sad bi trebalo biti odlično u svim fazama. Kolega @Green420 vjerujem da češ u sljedečem sesiu koristit i cjelu njihovu paletu gnojiva. i kolega @Grona se odlučio gnijit s @Organics_Nutrients. Evo kako trenutno izgleda monstrum kojeg hranim @Sponzor gnojivima.

I još bi se nadovezal, obavezno bi trebalo koristi i neki Cal Mag, Što prepuručuje i sam @Sponzor na IG profilu.

6 Likes

Za sada jako zadovoljan! Klonovi rastu kao ludi! Da duže gledam primjetio bih rast golim okom :grin: iako o Power Plantu ne mogu puno pričat jer sam ga za sada jednom koristio, no Myikoriza, Big Plan i Big Start :+1: :muscle: Doduše još nisam radio kompostini čaj po uputama. @Mr.smokeallot @Green420 jbg danas sam zalio, ali samo PK…zaboravio sam pripremit čaj, imam goste pa ću njih iskoristit kao izgovor za zaborav :sweat_smile:

Sve u svemu, jako zadovoljan! I jedva čekam presađivanje klonovoa u finalne da vidim korijen! Ali i cvijetajuće da probam cvijet :grin:

Thumbs up @Organics_Nutrients !

5 Likes

Ja imam jednu pohvalu i jednu kritiku na gnojiva. Vrlo sam zadovoljan sa Big Plant i Power Plant. Samo sam u vručim ljetnim danima potrošio puuuno gnojiva. Al rezultat se vidi, ljepe grmove sam dobio od biljaka. Kasnije u cvatnji, puno više gnojiva treba davati biljkama kako bi ih držao u top formi. A to iziskuje i puno novaca. Jer treba davati i Power Plant I PK juice, i još kompostne čajeve od big plant.

1 Like

To ti je zbog velike transpiracije kod vrlo toplih dana, pobrini se za bolji mulch oko biljke da ne ispariva mnogo iz tla, uz to probaj si zbaviti kakav drip sistem, više ćeš uštediti tako (do 50%) na vodi a i samoj potrošnji gnojiva, a i biljke će ti biti mnogo vitalnije:

Ovo možeš zakopati recimo 5-10cm ispod mulcha, napraviš si:

Spojis ovo na veliki tank: pumpenanschlussstueck-fuer-pe-hauptleitung-25mm-growmart (na to i pumpu, i nju na tajmer) i ostalo spojis sa drip sistemom :wink:

By the way, biljke su ti se zahvalile na kraju ipak, tako da se svaka kap isplatila ne.

2 Likes

Znam za to. Ove godine sam isprobao svašta i uvidio di sam griješio. Zapravo i nije hreška več lekcija. Na dvorištu sam imao premalo mjesta za takve akcije. Tako da sljedeče godine idem like a pro. Ne krečem bez nekih stvari kako sam krenuo ove godine

3 Likes

@Organics_Nutrients PK juice, Power plant

3 Likes

Novi proizvod

2 Likes

@Organics_Nutrients @Sponzor hoće li biti kakvih popusta za članove foruma, bio bi red da imamo neke pogodnosti kod vas ako ste sponzor foruma, rado bi koristio vaše proizvode, ali pored toga što ne primate kartice, nevidim ni nikakav popust za članove… Nadam se da će biti nešto u skorije vrijeme…

1 Like

Kod za 20% popusta za sve članove je uzgoj20 , kod je aktivan od danas.

Hvala na popustu, to se trazi

Happy So Excited GIF by GIPHY Studios Originals

4 Likes

@Organics_Nutrients puno hvala na poklonu, puno mi znači vaša podrška :top::muscle::v:

3 Likes

Pozdrav ekipa,

Hvala vam što koristite naša gnojiva. :blush: Kao što je @Green420 napisao, izbacili smo novi proizvod, Calmag alga, organski kalcij i magnezij. Koristi se za miješanje sa zemljom ili posipanje po zemlji. Bit će dostupan na našoj web stranici i u growshopovima od sljedećeg tjedna. Bit će dostupan u pakiranjima od 5 kg i 1 kg. Kao što je @Chilliman420 već napisao, svi članovi imate 20% popusta na sve naše proizvode uz kod: uzgoj20 koji mogu unijeti na našoj web stranici.

Lp, Organics Nutrients

5 Likes

Zahvaljujem se svom i našem predivnom sponzoru @Organics_Nutrients na predivnom sponzorskom paketu i trogodišnjoj suradnji, s paketom i suradnjom sam i više nego zadovoljan, nastojati ću da ispunim sve dijelove dogovora i da opravdam povjerenje… :peace_symbol::beers::beers::beers::v::rocket::rocket::rocket:

2 Likes

Jucer mi je stiglo cilo kilo mykorize sta san narucio

2 Likes

2 Likes