Poz ljudi, imam jedno pitanje imam neke osušene hedove koj se mrve i sad pitanje je dal tako suva gubi THC
Pospremi ih u teglu i na tamno mjesto. Neče izgubit THC.
E to vazno da ne gubi na thc.Hvala na odgovoru
Da kak je flo objasnio, najbolje si nabavi regulator za vlagu isto
Samo mi reci šta će ti regulator vlage kad imaš suhe (presušene) headove u tegli, brate aj molim te čitaj prvo, ugušiti ću se od smjeha, sad mi se badem zatrko u grlo dok sam čitao tvoj komentar hahaha
Sve stoji ali ako su svježi headovi u igri…
Jbg dok sam to piso sam bio pijan u sobi sa par zena pa sam se pravio da pišem nesto bzvz na mob
Idealno je 65-70% vlage u kontenjeru gdje skladištiš vrhove. Za to je odlicna stvar Integra Boost paketici koje stavis u posudu i oni reguliraju vlagu na 68%. Ako su presuseni stavi vrhove u posudicu sa komadicem jabuke, banane, kruske sta god samo da je malo vlazno i tako ostavi dan dva. Nakon sto vrhovi uzmu vlagu stavi ih u posudicu bez icega. Kako bi odokativnom metodom ustanovio " savrsenu " vlaznost mozes stisnuti vrh i ako se on stisne i polako vraca u svoj oblik to znaci da je savrseno.
Ako stisnes i zdrobi se onda je presuho Ako stisnes i ostane zaljepljen dugotrajno onda je prevlazan
Thc se nalazi u kristalicima. Ne gubi se potencijal Thca sa prejakim sušenjem ali sa prenaglim sušenjem sa stabiljke se gubi malo i opcenito presušivanjem se dobiva užasan okus a to nitko ne želi. Završna obrada je kao loš lak na autu. Zamisli mercedes novi sa sfušanim lakom. Tako ti nekako bude i sa ne poštivanjem pravila oko sušenja. Šteta cjelokupnog posla ako se ne napravi kvalitetno do kraja