Osušeni hedovi

Poz ljudi, imam jedno pitanje imam neke osušene hedove koj se mrve i sad pitanje je dal tako suva gubi THC

3 Likes

Pospremi ih u teglu i na tamno mjesto. Neče izgubit THC.

3 Likes

E to vazno da ne gubi na thc.Hvala na odgovoru

Zbavi si kakve smedje tegle, i cuvaj na mracnom i hladnom mjestu, temp cca 15-20 stepeni…

2 Likes

Da kak je flo objasnio, najbolje si nabavi regulator za vlagu isto

2 Likes

Samo mi reci šta će ti regulator vlage kad imaš suhe (presušene) headove u tegli, brate aj molim te čitaj prvo, ugušiti ću se od smjeha, sad mi se badem zatrko u grlo dok sam čitao tvoj komentar hahaha :rofl::rofl::rofl:

Sve stoji ali ako su svježi headovi u igri…

2 Likes

Jbg dok sam to piso sam bio pijan u sobi sa par zena pa sam se pravio da pišem nesto bzvz na mob

3 Likes

Idealno je 65-70% vlage u kontenjeru gdje skladištiš vrhove. Za to je odlicna stvar Integra Boost paketici koje stavis u posudu i oni reguliraju vlagu na 68%. Ako su presuseni stavi vrhove u posudicu sa komadicem jabuke, banane, kruske sta god samo da je malo vlazno i tako ostavi dan dva. Nakon sto vrhovi uzmu vlagu stavi ih u posudicu bez icega. Kako bi odokativnom metodom ustanovio " savrsenu " vlaznost mozes stisnuti vrh i ako se on stisne i polako vraca u svoj oblik to znaci da je savrseno.

Ako stisnes i zdrobi se onda je presuho Ako stisnes i ostane zaljepljen dugotrajno onda je prevlazan

Thc se nalazi u kristalicima. Ne gubi se potencijal Thca sa prejakim sušenjem ali sa prenaglim sušenjem sa stabiljke se gubi malo i opcenito presušivanjem se dobiva užasan okus a to nitko ne želi. Završna obrada je kao loš lak na autu. Zamisli mercedes novi sa sfušanim lakom. Tako ti nekako bude i sa ne poštivanjem pravila oko sušenja. Šteta cjelokupnog posla ako se ne napravi kvalitetno do kraja

3 Likes