Odvojio sam dzakove od 35L ali nisam u mogucnosti u momentu da ih napunim zemljom jer prosejavam iz sume i tek sam sad skontao koliko vremena mi je potrebno da prosejem, nisam znao da ide tako sporo.
Prokopavam rupe dubine jednog asova, unutra stavljam dzak tako da moze da nastavi da raste u zemlju.
Odvojio sam bure od 100L koje sam skoro do vrha napunio i unutra sam stavio 1kg susene koprive iz zdrave hrane i nekoliko kora od banana to sam pre 7 dana poceo na spric da ih hranim, tek sam stavio bio po 1-1.5ml ovaj drugi put cu malo vise da im dam.
Odvojio sam i pepeo, sad ne znam koliko da stavim mozda saku pepela unutra, planiram da uzmem
plantellu za list i cvet, posto ovaj wuksal sto sam uzeo NPK mu je 8-6-6
Strain je Critical XXL BN feminizirano.
Takodje sam odvojio i flase da glume plastenik dok su male i da zastiti od potencionalnog grada koji svake godine u ovo vreme sad jos malo ovde pada.
Slike i snimke cu naknadno da objavljujem, za sada su mi potrebni saveti posto sam u toku presadjivanja tek sam 5 imam jos 22+ da presadim, jos nisam stavio ni automate posto ne znam kad cu stici ovih dana da presejem svu zemlju mada za njih polako ima vremena.
Cak sam bio i kompost stavio na jesen ali cini mi se da se nije ceo kompostirao tako da ne znam, ili cu ga naknadno kasnije staviti malo po rubovima da hrani ili ce da stoji tu sa strane ako zaglavim tu i sledece sezone.
Takodje sam stavio juce i taj âbio-labâ u veliku teglu, imacu i oko toga pitanja koliko se razblazuje i slicno, cak ni zuti pesak nisam stigao da donesem -.-ââ
Imam pitanje u vezi slame da li bih mogao da je tipa iseckam na sitno cisto da prekrijem po njoj da ocuva vlagu pa kada dolazim ja mogu to malo promuljati da se ne stvori ono ispod nje, zaboravih ime kako vec,⊠I sada dok su male koliko bi bilo adekvatno da im dajem tu prihranu inace? Da ne preteram,⊠pozzz #SK
Pozdrav, @Wu-tang
Samo polako, napravi plan, napiĆĄi sve na papir i idi redom. Plan before you plantâ!
Sadnja je dug proces zavisi di ĆŸiviĆĄ, dal ima viĆĄe sunca ili manje. Neki kreÄu rano sa vegetacijom, poÄnu da sade ranije u toplijim krajevima.
Outdoor growovi traju po 7 mjeseci, ako kreneĆĄ 1.5, a Äak i duĆŸe ako ih vegetiraĆĄ doma pod svijetlom prije stavljanja vanka u prirodu.
Ćœelim reÄi da ima puno posla oko biljke, a kamoli njih viĆĄe ako ĆŸeliĆĄ kvalitetan produkt, fine slasne, tejsty badove.
Kako sad stojiĆĄ sa biljkama, jel krenulo da raste ?
Nama slike znaÄe jako puno, znaĆĄ onu jedna slika govori viĆĄe od tisuÄu rijeÄi.
Tu smo da pomognemo, a uz slike imaĆĄ full support, lakĆĄe je otkrit u kojem smjeru ide biljka + tvoj pismeni dio da napiĆĄeĆĄ kad zaljevaĆĄ, sa koliko sa Äime itd.
Sve to puno znaÄi da se prevenira, ili pokuĆĄa spasit ako ode u krivo.
SRETNO sa UZGOJEM, SLASNO, DEBELO MASNO TI ĆœELIM
Slamu slobodno baci ispod nje jer duĆŸe zadrĆŸava vlagu i nebi bilo loĆĄe da uzmeĆĄ HydroGel za suĆĄne dane da ĆĄto manje obilaziĆĄ ako radiĆĄ negde u prirodi.
Ali slamu bih morao da pomeram jer se ispod nje stvara bese âplavezâ ?
Saljem snimak uskoro Upravo se spremam da idem da ih obidjem
PlaveĆŸ? Da nemisliĆĄ na Micelij moĆŸda?
ono sto se stvara od vlage ispod slame zaboravio sam ako sam pomeso ime, izvinjavam se
MisliĆĄ na ono ĆĄto nastaje kad slama fermentira?
Ne, valjda kada koriste tako za baste pa stave slamu, od vlage se ispod slame dal pojave neke bakterije zaboravih, moram da pitam nekog da me podseti al stavicu to, imam trenutno neki drugi problem saljem u inbox