Pozdrav ekipa, evo jednog mog dnevnika.
Od opreme koristim: Fridge box 40x40x80, osvjetljava ga Osram-ov led panel kojeg sam sam izradio (DIY), ispuhom se bave dva vrlo jaka PC vents (80/100mm), a mješanjem zraka 120mm PC vent, također tu je i pasivni upuh koji se može začepiti zbog zime npr, za dogrijavanje saksije koristim stari ruter, također koristim, vremenska stanica, ovlaživač od 250ml iz Lidla i kutiju od sladoleda sa dodanom spužvom i vodom, također za vlagu, mislim da bi to bilo to što se opreme tiće.
Gnojiva i Supstrati: @Sponzor @Organics_Nutrients gnojiva koristim kompletan kit i cal-mag (Sponzorirano) Od supstrata trenutno za ovu fazu koristim malo čudan mix, ali dobar čisti Glisnjak sa perlitom, prvi put bez kokosa jer nisam mogao prići ormaru gdje je uskladišten u datom trenutku, inače finalno ću koristiti Plagron Cocos premium, Glisnjak i Plagron perlit u omjerima (1:1:1), do omjera sam došao putem raznih knjiga, članaka, videa, te savjetovanjem sa @Flo , inače ovaj omjer je uzet iz jednog videa gdje kaže da je za korijen idealno da ima 1/3 Supstrata za uzgoj, 1/3 organskog humusa i 1/3 aeracije, naravno u taj mix ću umiješati i Mykorizu od @Organics_Nutrients uz pomoć koje ću aktivirati tlo prema uputama s foruma, te ću nadodati pri presadnji po korijenu, u tlo također idu i big plant (koji već je dodan u startni pot) i cal-mag, a ostala gnojiva kao i kompostni čaj od big planta idu prema potrebama…
Napomena: ako nemorate nemojte zaljevati odozdo i ostavljati vodu ili gnojivo u tanjuriću, ja to radim isključivo jer me vječito nema na lokaciji, pa nestignem redovito zalijevati, jbg takav posao…
Pink Kush CBD 3. dan od klice…