Pink Kush CBD (Seedsman seeds) & Organicsnutrients

Pozdrav ekipa, evo jednog mog dnevnika.

Od opreme koristim: Fridge box 40x40x80, osvjetljava ga Osram-ov led panel kojeg sam sam izradio (DIY), ispuhom se bave dva vrlo jaka PC vents (80/100mm), a mješanjem zraka 120mm PC vent, također tu je i pasivni upuh koji se može začepiti zbog zime npr, za dogrijavanje saksije koristim stari ruter, također koristim, vremenska stanica, ovlaživač od 250ml iz Lidla i kutiju od sladoleda sa dodanom spužvom i vodom, također za vlagu, mislim da bi to bilo to što se opreme tiće.

Gnojiva i Supstrati: @Sponzor @Organics_Nutrients gnojiva koristim kompletan kit i cal-mag (Sponzorirano) Od supstrata trenutno za ovu fazu koristim malo čudan mix, ali dobar čisti Glisnjak sa perlitom, prvi put bez kokosa jer nisam mogao prići ormaru gdje je uskladišten u datom trenutku, inače finalno ću koristiti Plagron Cocos premium, Glisnjak i Plagron perlit u omjerima (1:1:1), do omjera sam došao putem raznih knjiga, članaka, videa, te savjetovanjem sa @Flo , inače ovaj omjer je uzet iz jednog videa gdje kaže da je za korijen idealno da ima 1/3 Supstrata za uzgoj, 1/3 organskog humusa i 1/3 aeracije, naravno u taj mix ću umiješati i Mykorizu od @Organics_Nutrients uz pomoć koje ću aktivirati tlo prema uputama s foruma, te ću nadodati pri presadnji po korijenu, u tlo također idu i big plant (koji već je dodan u startni pot) i cal-mag, a ostala gnojiva kao i kompostni čaj od big planta idu prema potrebama…

Napomena: ako nemorate nemojte zaljevati odozdo i ostavljati vodu ili gnojivo u tanjuriću, ja to radim isključivo jer me vječito nema na lokaciji, pa nestignem redovito zalijevati, jbg takav posao…

Pink Kush CBD 3. dan od klice…

7 Likes

4 Likes

2 Likes

Prvi dan…

Pink Kush CBD & sponzor @Organics_Nutrients Medij Glisnjak & Perlit, Fridge box 40x40, Rasvjeta: 2x 50w Osram 4000K dimmano na 60w ( 30V 2A), Aktivni ispuh, pasivni upuh, miješanje zraka PC fan 120mm, Ovlaživač 250ml, Dogrijavanje ruter :rofl:, Vremenska stanica…

6 Likes

Evo jedna friška…

5 Likes

4 Likes

Sretno sa damom :green_heart::green_heart:. Debelo, masno, slasno

2 Likes

Hvala brate, nadam se da će biti fina biljka to, malo me jebe temperatura sad kako je padao snijeg, ali ruter joj grije korijen na cca 20°c a prostor ide do 17°c, valjda neće biti problema…:wink::beers::v:

3 Likes

3 Likes

3 Likes

Mislim da ti je malo prezalijana​:v:manje vode …

1 Like

Jučer nakon ubacivanja podloge…

2 Likes

Veseli se podlozi :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

4 Likes

Bude se ona potegnula sad,samo smanji vodu i budes videl kak leti​:v:

4 Likes

Več je 15 dana ista…malo si prezalio,ali krenut če,kad dobije korjen,zraka! Sretno do kraja!

4 Likes

3 Likes

Nadopunjeno kokosom…

1 Like

1 Like

Temperatura panela:

Temperatura na podlozi

Temperatura prostora:

Moram hitno vlagu dići, ne pomaže ni ovaj ovlaživač…

Ni posuda vode sa spužvom…

Ako pogledamo na temperaturu prostora ima na vremenskoj stanici, vidimo da je vani hladno s dobrom vlagom, a prostor nemogu drugačije ugrijati…