Zemlja plagron light mix miješana s perlita još . Stara dva tjedna , jednom je dobila cal mag sensi i big start za ukorjenjavanje voda tri put pH 6,7 zadnji put 6,3 dobila i vc par dana ima ove fleke narančaste, gledao s mikroskopom ne vide se nametnici . Pod 300w leda lumateka rade udaljene 70 cm . Dropp off je bio 5.5 pH nezz kak ak sam zzalio s 6,3. Meni se čini da su nevidljivi nametnici neki
Počni hraniti sa gnojivom za vegetaciju, sa Plagron light mix-om krečeš nakon prvog tjedna hranit. Šta si pripremil od gnojiva?
Imam cijelu seriju liquid guano grow,Bloom,seaweed,florizon,batboost, cal mag sensi i big bud od organica nutrijenata ,pod lumatekom 600w Zeus pro koji radi na 50 posto. Ostale curke u identičnim uvjetima savršeno idu. Imam i jak sustav ventilacije i unutra tri dana temp je oko 27 po danu po noci 23, vlaga 45 ugl
Samo ti omanji zalijevanje vodom, i kroz svako zalijevanje gnojis, drzis se tablice
10 min prije slike je zemlja bila kao barut suha i isto je biljka bila tak nekako uvučena u sebe.ne zaljeva niti prečesto niti previše ,mogu ti tablicu koju pišem slikati. Meni su do sad govorili ne svako zalijevanje nego jednom gnojim jednom il’ dva put čista voda… Stim da do sad nisam nikad automate išao saditi
Automati se ranije gnoje jer imaju brzo cvijetanje…