Pomoć!

Pozdrav ekipa…dobila jučer prvi puta 0.25 ml grow,0.5 bloom i isto 0.5 topmax…
Kod novih listova su joj vrhovi požutjeli al ne jako…tako je samo kod novih listova …
Dal je ovo nute burn il light stress il nekaj treće

Hvala unapred na odgovorima :v::v:

1 Like

To si lagano skuril sa gnojivom :fire::fire:. Cepaj dalje vodu.Moraš sam eliminirat, pa probat skužit zašt su promjene na listu . Ovak ideš redom - svijetlo nisi mical, do sad joj nije smetalo, znaći nije svijetlo, aha dal sam hranu to se desilo nakon hranjenja znaći moglo bi bit od hrane. Pa tak uzmeš u obzir sve kaj si radil s biljkom, pa eliminiraš i probaš zakljućiti od čega došla ta promjena. Jel kužiš kaj oću reći?

2 Likes

Hvala na odg…da da kužim…ok onda dalje samo voda

1 Like

Ne može biti do hrane, jer tu dozu svoju što si dao, možeš dati i novorođenču da mu ne bude ništa, to su doze nebitne, inače startaš sa 1ml, a preporučio sam ti 0.5ml da budeš na sigurnoj strani, može biti samo do light stressa, eo ti par primjeraka:

3 Likes

Daj još koju sliku, poslikaj cjelu biljku i još jednom te špice.Uvijek kad tražiš pomoć više slika lupi, cjelu biljku + ostale promjene na koje ciljaš, pa je lakše onda skontat di je greška. Ako je svijetlije na špicama ko bleaching, da je boja svijetlija, izbljeđena onda je light burn, meni je izgledalo ko da je smeđe skureno. Sry. mogel bi si ja malo dioptriju provjerit :nerd_face::face_with_monocle:.:smiley:

1 Like

Nebrem bolje poslikat sorry,smeće mob
Dignul sam joj sad i svijetlo
@Flo nači morem joj dati sljedeći put 1 ml? Osim growa njega manje,a da joj ne ništa
Sutra prvo dobi vodu

Jer ovo izgleda ko light stress al me brine jer nije samo na glavnoj grani nego i na granama koje su niže i nisu baš blizu svijetla,al samo novi listovi koji izlaze su takvi al na svim granama,stariji listovi veci nemaju to

1 Like

Kolko vidim i najjniži listovi su po špicama dobili. Moglo bi bit nute burn. Još k tome ako je u all mixu, moglo bi bit. Sačekamo još nekog pa čemo vidjet. @Flo pomagaj.

1 Like

Evo uspel sam pod hps-om poslikat
Čital sam sad da su sative osjetljivije na gnojivo a cinderella je 65% sativa 35% indica , @Flo jel to istina il ??
Pošto je stara 26 dana,pa da nisam ipak malo prerano počel s gnojivom
Jer all mix je ispod ne a light mix prvih 10 cm

1 Like

Preskoci onda gnojenje i podignes lampu za 10cm i posmatras, al nije nista strasno da sada panicis, ja takvih špica po biljkama imam češto xD a hedovi na kraju ko teleća noga, da, sative trebaš polako hraniti jer imaju dužu cvatnju…

2 Likes

Ok budem preskočil i digunl sam svijetlo već bilo je na 33 ,34 cm na 45 sam dignul …ma paničarim na sve :grinning::sweat_smile: svaka točkica haha…nadam se da budu i kod mene takvi hedovi :v:

1 Like

Evo nadam se da smo pomogli, sretno dalje :green_heart::deciduous_tree:

1 Like

Nego kaj. Sad sam miran :grin:
Hvala puno

1 Like