Bok! Ovak,znam da sam ju malo prekasno posadila.Pocetkom 5og.mj.Znaci stara mi je cca 3mj.E sad,ja sam slušala okolo.Receno mi je da je najbolje u što manju teglu posto mi je na balkonu a susjedi ko policija pa da nebi previše rasla.Sad se meni čini da to nekako nije dobro.Htjela bi je presaditi u vecu posudu ali nisam ziher.Nedavno sam stavila nekih vitamina,čini mi se da je jača od njih,ali šta ja znam.Evo i slike pa vi meni recite oće bit šta od nje ili da ne riskiram jer sam u drugoj državi pa da ne na*ebem bez veze.Hehe.I jel se treba tu još kaj rezati jer sam rezala samo gore vrh,prije cca mj dana? Hvala svima
Bok. Prije svega dobrodošla u svijet Growera. Slobodno je presadi. U kojoj ti je sad teglici? Presadi u 6l. Ne reži ništa. Zna li se koji je strain?
Dah joj neku hranu koja je bogata dušikom.
I da nist nisi prekasno posadila. Ja sam posadio prije tjedan dana za na balkonu da vidim kaj ce bit od toga
Nemam pojma šta je.Dobila od prijatelja par sjemenki,čisto sumnjam da su kupljene.Vjerujem da je iz paketića nekog nadeno heh.Ova teglica mi je skroz mala,dvije L bi ja rekla.E sad još jedno pitanje,sad sam baš skuzila da ima gore ovi veliki listovi par listova gore imaju rupice, vjv prešla neka buba s drugog cvijeta,i jedan listić se onako malo zafrknuo.Sad bi ja njih maknula da ne prijeđe ne druge listove,ali nisam sigurna da je to pametno? Ima i drugih listova preko kojih može dobivati sve što joj treba ali ne znam dali joj je to dovoljno? I da,sad sam baš u drugoj teglica vidjela da je nikla još jedna juhuuu
Evo,ovako izgleda to što propada,i više manje je samo na tim velikim listovima i sad bi ja to sve skinula tako da ne prijeđe i na druge
NEMOJ trgat listove, okreni list i pogledaj dolje da nemam kakvih nametnika, nije to ništa strašno.Ako si u mogućnosti kupi neki pripravak ako si vidla kakve insekte.
mrsmokeallot ti je sve ostalo rekel.
Na drugoj fotografiji, na tom jednom listu što držiš rukom, kao da imaš leaf minere, ako se budu razduživale te bijele crtice, slob čupaj i bacaj list u smeće, ako imaš neem ulja pošpricaj, u svakom slučaju presadit u veću saksiju…
Za uzgoj na balkonu preporučujem automatik genetiku, neke indike, koje male narastu, dovoljne su 6l saksije, allmix zemlja (gnojena, gdje vodom zalijevaš) i jedna flašica gnojiva za cvatnju poslije, i mirna si. Isto se kroz trening mogu biljke razvući extremno u širinu, tako da neće u vis izrasti, što će ti bolje doći, pročitaj o LST i Super Cropping trening metodama:
Eto sad znaš sve.
Hvala!
Stajala je blizu cvijeta koji je isto bio zaražen ,sa ogromnim listovima i cijeli su bili pojedeni.I sad sam ja to mislila mehanički uklonit,ali to je tolko sitno,ko buhe i nema puno,pa sam vidjela na netu da treba pepela od cigare u vodu preko noći i s tim zalit,tako sam i napravila.Sad čekam,nije joj ništa gore,ali još nezz.A ja ti s njom idem baš na sreću jer nemam pojma o ničemu,posadila sam je sa onime šta sam imala doma doslovno.Malo zemlje za cvijece,malo sam vani iskopala i tako…Jedino šta sam joj tih vitamina dala.I u tuđini sam pa mi je bed hodati okolo i tražiti nešto o cem nemam pojma hah.Valjda će uspjeti.
Hvala!
Tuđina je najbolja za gerilske akcije (uzgoj u divljini, na nekom tajnom spotu)
Sve 5, svi učimo, pripremiš se bolje za sljedeću sezonu ako budeš bila u mogućnosti, može se uzgajati i sa zemljom za cvijeće i domaćim kupovnim gnojivom iz neke tebi blizu lokalne radnje, a da se puno ne potrošiš, potraži na youtube nekoliko video snimaka o uzgoju autoflower kanabisa na otvorenom (guerilla growing autoflowering), pa si možeš steći neko mišljenje prije nego se uopće baciš u te pustolovine
Kolega @Hermic zna dosta domaćih proizvoda gnojiva koji su se pokazali vrlo dobrim za uzgoj kanabisa na domaćim prostorima, možda nam bude on ostavio listu uskoro…