Presađivanje u veću saksiju

Bok! Ovak,znam da sam ju malo prekasno posadila.Pocetkom 5og.mj.Znaci stara mi je cca 3mj.E sad,ja sam slušala okolo.Receno mi je da je najbolje u što manju teglu posto mi je na balkonu a susjedi ko policija pa da nebi previše rasla.Sad se meni čini da to nekako nije dobro.Htjela bi je presaditi u vecu posudu ali nisam ziher.Nedavno sam stavila nekih vitamina,čini mi se da je jača od njih,ali šta ja znam.Evo i slike pa vi meni recite oće bit šta od nje ili da ne riskiram jer sam u drugoj državi pa da ne na*ebem bez veze.Hehe.I jel se treba tu još kaj rezati jer sam rezala samo gore vrh,prije cca mj dana? Hvala svima

2 Likes

Bok. Prije svega dobrodošla u svijet Growera. Slobodno je presadi. U kojoj ti je sad teglici? Presadi u 6l. Ne reži ništa. Zna li se koji je strain?
Dah joj neku hranu koja je bogata dušikom.
I da nist nisi prekasno posadila. Ja sam posadio prije tjedan dana za na balkonu da vidim kaj ce bit od toga

3 Likes

Nemam pojma šta je.Dobila od prijatelja par sjemenki,čisto sumnjam da su kupljene.Vjerujem da je iz paketića nekog nadeno heh.Ova teglica mi je skroz mala,dvije L bi ja rekla.E sad još jedno pitanje,sad sam baš skuzila da ima gore ovi veliki listovi par listova gore imaju rupice, vjv prešla neka buba s drugog cvijeta,i jedan listić se onako malo zafrknuo.Sad bi ja njih maknula da ne prijeđe ne druge listove,ali nisam sigurna da je to pametno? Ima i drugih listova preko kojih može dobivati sve što joj treba ali ne znam dali joj je to dovoljno? I da,sad sam baš u drugoj teglica vidjela da je nikla još jedna :slight_smile: juhuuu

Evo,ovako izgleda to što propada,i više manje je samo na tim velikim listovima i sad bi ja to sve skinula tako da ne prijeđe i na druge

1 Like

Eto sad znaš sve.

2 Likes

NEMOJ trgat listove, okreni list i pogledaj dolje da nemam kakvih nametnika, nije to ništa strašno.Ako si u mogućnosti kupi neki pripravak ako si vidla kakve insekte.
mrsmokeallot ti je sve ostalo rekel. :ok_hand::muscle::v:

4 Likes

Na drugoj fotografiji, na tom jednom listu što držiš rukom, kao da imaš leaf minere, ako se budu razduživale te bijele crtice, slob čupaj i bacaj list u smeće, ako imaš neem ulja pošpricaj, u svakom slučaju presadit u veću saksiju…

Za uzgoj na balkonu preporučujem automatik genetiku, neke indike, koje male narastu, dovoljne su 6l saksije, allmix zemlja (gnojena, gdje vodom zalijevaš) i jedna flašica gnojiva za cvatnju poslije, i mirna si. :slight_smile: Isto se kroz trening mogu biljke razvući extremno u širinu, tako da neće u vis izrasti, što će ti bolje doći, pročitaj o LST i Super Cropping trening metodama:

4 Likes

Tuđina je najbolja za gerilske akcije (uzgoj u divljini, na nekom tajnom spotu) :sweat_smile: :grin: Sve 5, svi učimo, pripremiš se bolje za sljedeću sezonu ako budeš bila u mogućnosti, može se uzgajati i sa zemljom za cvijeće i domaćim kupovnim gnojivom iz neke tebi blizu lokalne radnje, a da se puno ne potrošiš, potraži na youtube nekoliko video snimaka o uzgoju autoflower kanabisa na otvorenom (guerilla growing autoflowering), pa si možeš steći neko mišljenje prije nego se uopće baciš u te pustolovine :call_me_hand:
Kolega @Hermic zna dosta domaćih proizvoda gnojiva koji su se pokazali vrlo dobrim za uzgoj kanabisa na domaćim prostorima, možda nam bude on ostavio listu uskoro…

3 Likes

Hvala! :slight_smile:
Stajala je blizu cvijeta koji je isto bio zaražen ,sa ogromnim listovima i cijeli su bili pojedeni.I sad sam ja to mislila mehanički uklonit,ali to je tolko sitno,ko buhe i nema puno,pa sam vidjela na netu da treba pepela od cigare u vodu preko noći i s tim zalit,tako sam i napravila.Sad čekam,nije joj ništa gore,ali još nezz.A ja ti s njom idem baš na sreću jer nemam pojma o ničemu,posadila sam je sa onime šta sam imala doma doslovno.Malo zemlje za cvijece,malo sam vani iskopala i tako…Jedino šta sam joj tih vitamina dala.I u tuđini sam pa mi je bed hodati okolo i tražiti nešto o cem nemam pojma hah.Valjda će uspjeti.

Hvala!

3 Likes