Problemi sa uzgojem Cannabisa

Ako imate bilo kakve probleme vezane za uzgoj Cannabisa pitajte ovdje​:arrow_down::arrow_down::arrow_down::arrow_down::arrow_down::arrow_down::arrow_down::arrow_down::arrow_down:
Ovdje smo da vam pomognemo

3 Likes

Nemas sta za brinut oko boje vrhova. Kolka ti je ta tegla? Inače imal buš problema sa dva različita fenotipa u jednoj tegli… ova sa cvječem ti treba več više gnojiva za cvat dok druga treba vise gnojiva za vegu. Nije najpametnije rješenje stavit dve biljke u jednu teglu

3 Likes

Opet ja :see_no_evil: vec znate o čemu se radi (Blueberry i Random autos) Blueberry je vec oko 2tj u cvijetu…vidim da su cvjetovi poprimili ljubicastu boju, dosta ljubicastu(ne vidi se bas dobro)Jel sve u redu i nema potrebe da se brinem ili?
Evo i obadve

4 Likes

Ovo je bačvica od 90 ili 120l…znam al kao sto sam i rekao u proslom postu sasvim neplanski je ispalo al sada sta je tu je…super ako nema potrebe za brigom…jel moguće kako prokužit koja bi ova druga mogla bit?!

2 Likes

Teško je prokužit koja bi bila. Ali ako ne procvjeta u neko skorije vrijeme onda je vjerojatno neka photoperiodna biljka. A postoji mogučnost da je i muški.

3 Likes

Pozdrav travari,ne znam jel sam odabrao pravo mjesto za pitanje,ali eto u pitanju je Dinamex auto od Dinafem seeds,otp u 60.danu,od samog početka je bio malo klimav i slab,ali ovakvo je stanje vec 2 dana,mislim da sam mozda pretjerao sa lollipopingom/defoliacijom ali nisam siguran jel to razlog ovakvog dropanja listova. sa zaljevanjem nisam imao problema do zadnjeg zaljevanja kada je vec nakon pola l vode pocelo curiti,a pot je od 18l pa da nije nesto sa korijenom?! Posto vidim da ima dosta ljudi sa puno znanja,molim vas za pomoc. Hvala ekipa unaprijed :four_leaf_clover::beers::pray:t3:
Evo i slika da lakse vidite kako izgleda :vutra:

1 Like

Ja bi rekao da je žedna. Kažeš presušila je, nakon pola litre je propišala… ako ne može piti od gore probaj zaljevati od dole. Dakle naspeš u tanjurič tekučine i i čekaš dok ne popije. Pot od 18l bi trebal popit minimalno 3l. Sa čime hraniš? Privjeravaš li pH vode? Koja temperatura i vlaga je boxu? Koje svjetlo koristiš? Jel ti možda ventilator puše po tim listovima direkt? Ima li više biljaka? Ako ima kako su one?

3 Likes

Hvala ti na odgovoru @Mr.smokeallot ! U pravu si,bila je zedna i to oopasno,sinoc je dobila vode naravno uz curenje,ali eto kroz 3h je vec bila vidno bolje,sada je stanje skoro pa normalno…usr*o sam se ziv jucer kad sam ju vidio :exploding_head: ni sam neznam kako je doslo do toga,ali eto,iz gresaka se uci,idemo dalje…hranu koristim BioBizz liniju,njihova je i zemlja Light Mix, Ph ne provjeravam,t i Rh ugl konstantni,23-26C i 40-55% i da ventilator je bas bio namjesten ispod ove da puse i to direkt u nju,(sto je sad ispravljeno :),a svijetlo je SpiderFarmer sf1000 sto svakako zelim zamjenit za jace, a dimenzije su 80x80x160, tako da su osim ove unutra jos jedan Dinamex i 2 Ginger Puncha i ni jedan nije pokazivao znakove žedji…imam jos jedno pitanje,imate li iskustva sa micanjem biljaka iz leda u hps u ranoj fazi cvata? Osim vece topline ,ne vidim zasto bi ih sokirao kad bi to uradio? Jel izvedivo ili da ostavim islod ovog sf1000 koji realno ne pokriva 80x80 pa od druge runde da izmisljam toplu vodu :biljka: :bud:
Hvala na pomoci jos jednom! Fly High :peace:

2 Likes

Nečeš ih šokirati ako staviš HPS, što se tiče topline, samo pojačaj ventilaciju ubaci još neki ventilator i na konju si. Skini si luxmeter app i vidi dal ti je dovoljno svjetla na vrhovima. Koji HPS bi stavio nutra? To svjetlo koje imaš je za 60×60 u cvatnji, a ti imaš 80x80… možda da ne stavljaš HPS pa da spustiš panel bliže biljkama. Kolega @Flo imaš li ti kakav prijedlog?

2 Likes

Nisam objasnio kako treba,prebacio bi ih u veci box 120x120 i tu bi stavio hps 400 jer mi je tu guzva i ne mogu ih rasiriti dovoljno. Spiderfarmer stoji na 35cm,a posto je ovo moj prvi grow sa boxom,nisam ih uspio dovuci u ravninu,tako da bi spustanjem panela izostavio najvise vrhove.Od ventilacije imam 3clipa + vk125 za veci box,sto je po mom misljenju dovoljno za 120x120 i hps400 u koji ih planiram prebaciti. Kasnije idem do iskusnijeg kolege da vidim sto ce mi on reci na to, a mozda se i tu oglasi jos netko sa nekom korisnom informacijom.
Hvala na pomoci :pray:t3::pray:t3: :vutra:

1 Like

Ko bi reko da je ovo ista biljka od jucer,je*es mi sve :rofl::rofl: evo ko nije znao (kao ja npr.) Kako se biljka moze oporaviti u niti 24h :biljka: :biljka:


:peace: :peace:

6 Likes