Dimenzija boxa je 60 dubina pretpostavljam a 120 visina il sirina???
A i ono 40W…iskreno mislim da je kvaliteta preloša,spektar svijetla ko zna kakav…za mladice ok mozda prvih tjedan dana…moje mišljenje…
Iskreno za 15 cm x15 cm bi bilo dosta
Treba ti cirka 8-12 takvih lampi za taj prostor, napravi si kakav e27 diy panel
visina je 180, buina 60, širina 120.
malo me brine da se idem igrat samostalno sa strujom, nije mi to neki seks.
Radije bih uzeo nekakvo gotovo rješenje, samo sad sam pred zidom jer love nemam a htio bih vidjet kako će se CBD ponašati ispod rasvjete.
Nije kvantna fizika, zbavi e27 led zarulje da imaju gore one plastike, njih skines, i povezes ih sviju medjusobno, pogledaj slike sa gornjeg linka, ciljaj na 3500 i 5000k spektrum, ostalo je lako pospajati
Budem probao, hvala
Uzmi zarulje e27 led, grla za ista i 220v kabal kakav, i spojnice, mozes sve zbavit za vrlo malo para, a da si napravis stroj, zavisi samo kakve zarulje uzmes…
Koliko misliš da bih trebao ovakvih e27 žarulja od nekih 9W da pokrijem 60 širinu, 120dubinu i 180 visinu?
20-25 komada, 9x20=180w
a treba ti najmanje 220w, al i 180 je dobar pocetak, da bi se tu sta moglo uzgajat
pardon my ignorance, ali šta nije da se kod LED rasvjete drugačije računa snaga? tipa 10w LED=60-80W obične žarulje?
Racunaju u svom marketingu da bi ti kupio, zbavi mix sebi izmedju 2700k i 5000k zarulje, po pola da dobijes 3500k spectrum