Rasvjeta trebam pomoc

Iman box 80*80 i ne znan koje svjetlo da kupin.
Nasa san na internetu i ovdje na forumu dosta informacija o rasvjeti otprilike razumin ali nije mi sto posto jasno sta mi triba.
Gleda san ne crescience i nasa san nesto sta mi pari dobro i povoljno(problem je sta pokusavam sta jeftinije proc) al svejedno san tia vas pitat sta vi mislite. Takodjer san nasa na nekoj njemackoj stranici neka svitla, samsung diode i imaju puste certifikate pa izgledaju legit.
Koliko ja razumin to su sve svitla koja se mogu nadogradjivat(spajat jedna na drugu) pa mogu uzet vise komada i spojit ih. Evo vam par linkova pa vas molin da mi date misljenje ili neku preporuku.

https://www.led-tech.de/de/50cm-Alustreifen-mit-98x-Samsung-LM301B-LEDs-3500k-und-Steckerbuchsen

https://www.led-tech.de/de/50cm-Alustreifen-mit-98x-Samsung-LM301B-LEDs-3500k

Jel se mozda bolje opredjelit za cfl zarulje tako da mi ujedno i griju box?

1 Like

Uzmi od crescience flux shield gold i neces pozalit…crescience paneli proizvode minimalnu temperaturu tak da si i sa temperaturom na sigurnom,nece biti prevruce u boxu…ako kupujes opremu kupis jednom posteno i na miru si… moje mišljenje

ÄŚak mislim da bi ti za 80x80 i fluxshield silver bil dosta

2 Likes

Da ali ja to gledan ovako, silver ima 192 samsung lm301h diode a ako npr uzmen 2 fluxengine evo svitla ima bi 280 dioda za manje novce. Sta mislis bili to zadovoljilo?

2 Likes

A iskreno neznam po meni barem 3 takva stripa…al da ti ne govorim krivo

@Flo ti bude znal reći više

1 Like

Ma treba taj fluxengine hladit, opet se na kraju potrosis, drzi se shieldova, ili stripova, imas na cre science shopu isto gotovih bundlova sa stripovima

1 Like

Znaci tu je zajeb. Fala puno prijatelju