Pozdrav ekipa… evo da probam jedan dnevnik odradit… Krecen s automatima,svaki savjet je vise nego dobro dosao…
dobio sam na poklon 2 Northerna i 1 sherbet. Planiram 1Norhern i 1Sherbet u tegle, i 1 u zemlju na njivu…
Pozdrav ekipa… evo da probam jedan dnevnik odradit… Krecen s automatima,svaki savjet je vise nego dobro dosao…
dobio sam na poklon 2 Northerna i 1 sherbet. Planiram 1Norhern i 1Sherbet u tegle, i 1 u zemlju na njivu…
…
Od zemlje cu korstit
Pitanje koje me muci a mislim da znam i odg, automati idu odmah izravno u teglu bez presadivanja,… I dali tegle napunit do vrha s zemljom il ne…
Eto drustvo nadam se da ce od ovog svega ispast nesto za osladit brk… ako sam sto zaboravio javite…
Gnojiva imaš super, zaštita je tu SMC.,zemlja TOP.
Možeš pikat direkt u finalni pot, a možeš i presađivat, mnogi govore da treba pikat odma u pot, makar ja radim prvo u manji pa u finalni, to je do tebe da izabereš.
Ako znaš napiši čiji je Sherbert.
Prebacio sam ti dnevnik tu u odgovarajuću temu, jer si ga otvorio u temi “Pitanja o uzgoju”.
Sretno, debelo, masno ti želim.
Presadjivanje je najbolja stvar sto mozes uciniti za korijen biljke
Napuni tegle do vrha, i zakopaj biljke do prvih listova, dlacice na stemu budu poslije korijen
Sori nisam nikak mogao dnevnik slozit normalno… Procitao sam negdje da automatima nije dobro presadivanje…,pa reko da pitam jos jednom. Ovo su banke i sjemenke
Op Anaconda seeds, nešto nove kod Hempatije vidio u ponudi, pa da vidimo i to.
Sve one kaj ste mi predlozili nisu imali na stanju,a vrijeme je
samo strpljena i puno srece ti zelim!!
Pricekaj do 2. node pa onda presadi
Dok se ne osuši zemlja u tim čašicama, i ne zalijevaj previše