Slike iz indoor uzgoja (SA KOMENTARIMA)

World of seeds je B. domina, Orginal cheese je Paradise seeds. Ove u 120ki su na diy autopotu. Kupio sam tlačnu bocu od 16L i doveo po jednu cijev, do svakog pota i kad nemam vremena, samo ju upalim(akomulator) Akumulatorska prskalica 16 L | Superklik

. Gledao sam autopotove, ali tu biljka bude u vodi, cijelo vrijeme. Naravno, da se to složit, ali ja nemam špricajke i sl. Nema se što zaštopat… Jedino, ne zaljeva ravnomjerno, jer voda dolazi iz jedne cijevi. Sad, kada završe, složit ču to malo bolje. Vjerojatno, pvc cijevi i oni zeleni tanjuri, što idu na pot i sporootpuštajuče gnojivo, da ih rokam, samo vodom. Ionako gnojim, samo u cvatu za vegetaciju, koristim jače zemlje(Kilomix) i presadim, jednom više. Sada 3 puta presađujem, ono standard… Da se napravi korjen, pa u veči pot.

1 Like

Starije verzije autopota ja msm da se ne mogu ciljano “naštelat”, ali ima isto i verzija gdje direktno na tanku imaš tajmer (imao sam ja takav sistem), i u samom trejpotu gdje pot bude, u njemu isto možeš dodatno zavrniti/odvrniti onaj plovak na visini kojoj trebaš da ti napuni trejpot tekućinom, što se tiče te solucije za koju si se odlučio, to se može jednostavnije riješiti buraz, baciš ovo na tajmer:

https://www.gbk-shop.de/bewaesserung-sets
(ovi salju za citavu eu)

Bitno je samo da su ove cijevi gdje budu ovi kapilari da su za microdoziranje, tako da možeš pojedinačno svakoj biljci inviduelno naštimati koliko tekućine da dobiva i u kojem intervalu kroz tajmer na kojem radi pumpa ne, u suštini drip sistem…

2 Likes

3 Likes

VIOLATOR Kush, LSD, Northern light, PURPLE Queen :green_heart::seedling::seedling::v:IMG_20210527_130235

VIOLATOR KUSH​:seedling::seedling::green_heart: BARNEYS FARM​:seedling::seedling::seedling::bud:

6 Likes

@Green420 :green_heart::green_heart::green_heart::+1::+1::+1: :grin::grin::grin::grin::muscle::muscle::muscle::muscle::muscle:

A post was merged into an existing topic: Slike iz vanjskog uzgoja (SA KOMENTARIMA)

Nešto malo vege pa uskoro 12-12 :slight_smile:

3 Likes

Ljepo su krenule. Koji strainovi su igri?

1 Like

Big Bud > Sensi Seeds
Black Domina > Sensi Seeds
Mamba Negra > Blim Burn Seeds

1 Like

AUTO BLUEBERRY

5 Likes


2.5 tjedna vege, i od danas su 3. dan ispod 12-12… AN pH perfect (3part) i canna boosteri, za idući run idem sa florganics/guanokalong boosteri/fish sh!t (treset/cocos/humus) :sweat_drops:

5 Likes5 Likes

Nista posebno, rastu i dalje, 9 dan od kako su na 12-12, jedna je samo pokazala dlacice, cekamo ostale :smiley:

3 Likes

20 X Quick one auto
Šator 100x100
Paneli Zeus 308 XT

6 Likes

Oh da .kraljica bila je …kraljica

1 Like

Fina ,fina ,ljubiščastna :purple_heart: :purple_heart:


3 Likes

WW i FruitSpirit RQS, 12.dana od sviča
I BubbleGumXL:Pozdrav Ekipa!!

2 Likes

@UrbanGrower pozdrav, di si kolega. Lijepe dame imaš:green_heart::seedling::deciduous_tree:
@Smokahontas420 pozdrav, dobro došel na forum :deciduous_tree::green_heart:, keep it green

3 Likes

Hvala Green420!!
Eto,u dve sedmice me spopal problem sa ušima il spiderima.Borim se KO lav,upotrebio Neem Tonic,oil,2.put šprical pre nedelje,i još jedanput ove.Bas me satrlo,jer sam mislio od početka, da imam problem sa prehranom,dok nisam objavio problem,i dobio odgovor ,da pogledam pod lisce.
Nije da me herc nije upalio…par tu,par tamo…strah pred kolonijom,da se ne razvije…zasad je bolje.ima jih manje.neem tek poceo da prorađuje.biljka ima miris na ulje,pa se nadam da ce jih odvrnut od nadaljnog razvoja.
Eto jih z 100.ci,ww i FruitSpirit


Prošlo 3.ned.od sviča.Držim fige,da dofuram do kraja. Baš jih ne bi sad pobio.ima(š)-te,koji predlog?

2 Likes