A post was split to a new topic: Dnevnik uzgoja Sweetseeds 6 automata +Speed i SweetSkunk by. Urbangrower
Neki dan bacili defoliranje, i biljke luduju super thrive i ovaj kompostni caj dobivaju kroz autopot tank:
Brutalne biljke, kaki je to panel?
Growers choice i sidelanes od cre scienca.
Čini se ko TOP kombinacija…
Trebao bi malu pomoć,dali da skidam…u pitanju je Medical mass CBD od RQS a i 2.dan u 9. tjednu cvata,10 na 12/12. Pitam,jel ne znam kakvi trihomi trebaju biti za CBD 1:1 Trihomi su večinom mutni,cca 80% i tu stoji več par dana…
Odrađena u 40×40×160 boxu,ispod HLG 100v2@Gasoo teski je to hibrid, a i puno vuče fenotip na indiku, ja bi to skinuo, biljka je top odradjena…
Danas autosi na "pregledu".ujutro zalijem ostalih 5.,jedan SweetSkunk imao laganiji pot.
Ove dane,LST SweetSkunkov.
Eo dosao od frenda, odradil mu danas zadnji topdress sa PK-em i cajom od phosphoderme
I kad mi reknu da se ne moze organski napumpat hedovi…
Auto Dark devil 54.dan od sjemena
Mislio sam,da su lowryderi,ali nisu Ovu zovem Svetlana
A ovu Tamara
Tamara je u početku bila svjetlija,pa od tuda ime… Tamara ima puno veče vrhove,ali nisam ljubitelj biomase,tako da mi se više sviđa Svetlana
Papaju Hesi full komplet I da, Svetlana je jednom topana,Tamara dva puta,čisto da vidim razliku! Što se mene tiče, uvijek ču topat automate,jer kad ih topnem,kroz par dana se poduplaju!
Top kolega … predivne su biljoze