Slike iz indoor uzgoja (SA KOMENTARIMA)

A post was split to a new topic: Dnevnik uzgoja Sweetseeds 6 automata +Speed i SweetSkunk by. Urbangrower

Neki dan bacili defoliranje, i biljke luduju :slight_smile: super thrive i ovaj kompostni caj dobivaju kroz autopot tank:

3 Likes

Brutalne biljke, kaki je to panel? :v::beers:

Growers choice i sidelanes od cre scienca.

3 Likes

Čini se ko TOP kombinacija…

1 Like

5 Likes

Dobile preksinoc topdress, uvijek sve isto…

:+1:

2 Likes

Malasaña cookies -Exotic seeds 34.dan od flipa

3 Likes

Trebao bi malu pomoć,dali da skidam…u pitanju je Medical mass CBD od RQS a i 2.dan u 9. tjednu cvata,10 na 12/12. Pitam,jel ne znam kakvi trihomi trebaju biti za CBD 1:1 Trihomi su večinom mutni,cca 80% i tu stoji več par dana…

Odrađena u 40×40×160 boxu,ispod HLG 100v2

3 Likes

@Gasoo teski je to hibrid, a i puno vuče fenotip na indiku, ja bi to skinuo, biljka je top odradjena…

2 Likes

Danas autosi na "pregledu":face_with_monocle:.ujutro zalijem ostalih 5.,jedan SweetSkunk imao laganiji pot. Ove dane,LST SweetSkunkov.

A Lavender OG, čekam ju,da je capnem…al još nisu trihomi prave boje… Peace by Urbangrower, i piknul sam par menki,teg.i jedan Lavender #1

3 Likes

:snowflake::green_heart:

2 Likes

Nisam nesto zadovoljan, al kad zbrojim sve nezgode privatno, dobro je i proslo :smiley:

5 Likes

Super Troopers Weed GIF by Rodney Dangerfield

Nema to, dok brat ne uzme u svoje ruke XD

:cookie::green_heart:

1 Like

Cooookieeesss :snowflake::green_heart: jedva čekam da me opet lobotomira ,:grin:

Pada danas, za domovinu(pljuća) i …i…predivna je.64.dan na 12.ki…

4 Likes

Eo dosao od frenda, odradil mu danas zadnji topdress sa PK-em i cajom od phosphoderme

I kad mi reknu da se ne moze organski napumpat hedovi… :smile:

5 Likes

Auto Dark devil 54.dan od sjemena

Mislio sam,da su lowryderi,ali nisu Ovu zovem Svetlana

A ovu Tamara

Tamara je u početku bila svjetlija,pa od tuda ime… Tamara ima puno veče vrhove,ali nisam ljubitelj biomase,tako da mi se više sviđa Svetlana

Papaju Hesi full komplet I da, Svetlana je jednom topana,Tamara dva puta,čisto da vidim razliku! Što se mene tiče, uvijek ču topat automate,jer kad ih topnem,kroz par dana se poduplaju!

3 Likes

Top kolega … predivne su biljoze :muscle::green_heart:

1 Like