Evo malo novih strainova u mojoj bašti…
L.S.D.
North tunderfuck sam morao ponovit…jak dim i sladak miris i okus
Purple queen i Special Queen iza…
Ova mala je iz malog boxića Special Queen od RQSa, najjeftinije njihove sjemenke i opet sam ju ponovio …
Baš to, mnogo puta sadil RQS kraljicu fakat cijena jeftina , Purple queen 3 puta u mom boksu super strejn, finih aroma.LSD od barneya isto sadil brutala strejn pržiona u glavi. Svaka čast na raketama od hedova
Baš sam se i sjetio foruma,kad sam krenuo sa Purple queen, L.S.d em , Special Queen i North tunderfuck… North tunderfuck ima blesavo ime,ali najbolji i najlakši strain koji sam imao prilike uzgojit!
@Green420 baš sam čitao tvoj dnevnik,jer sam zamjenio kraljice i nisam znao koja je koja
Northtunderfuck bi preporučio svakome,tko ne voli disel strainove,više slatkaste(sladoled,bomboni,još nisam skužio),ali jedan od naj strainova za pušit(barem meni,jer ne volim disel strainove)
Northtunderfuck,samo jednom topan i sam se popuni. Nakon 8.tjedna počne bacat jesenje boje i ne treba mikroskop i sl.fa bi znao da je gotova. Imao sam 3 sjemenke i sve 3 su bile identične
Kolko dugo ih držiš u vegetaciji?
Ja ti to držim u vege boxu i odradim seedeling fazu i ranu vegetaciju u drugom boxu. 45 dana odprilike im treba,jer mi grow ne ide preko 4 mjeseca(2 mjeseca±sitno su na 12/12) !
Ima mjesta za 30-40% garant…
Još ih ogulim cca 20. dan os swicha
Prije bi ih topao iznad drugog noda,dobio 4 glavne grane,pustio ih da se lagano izdulje i onda ih rastvorio…sad više topam,idem na dulju vegetaciju,ali nikad preko 2 mjeseca!
Da tak sam i ja za taj neki period…6 tjedana od kad izađu iz zemlje pa 8 tjedana flower…al mislim da budem probal malo vise vege ovaj grow mozda kojih 8 tjedana( al vidjet cu kak ce se razvijat i kolko prostora budem imal nakon 6 tjedana) …biljoze su ti vrhunske sve tvoje slike i dnevnike dok pogledam sve su ko po spagi…nema greske.
Vrhovi su uvijek rakete
Naletio na moje prve growowe…
Ovo je drugi grow,2 Blue cheesea
Onda sam večinu ormara,pretvorio u boxeve,oa je došlo vrijeme za šator
I jedan od boljih strainova,Laughing budda
Isto favorit, Liberty haze
I u drugoj turi
Evo još koja
Ovo je kad natrpaš box,da ni igla ne stane

Ljepa vremena

Pozdrav @Green420!
Daj mi piši pp,“zaboravio postupak”(uvjek me baca na temu “Soma Lavender i dva Somanga”)
Pa da popricamo malo oko uzgoja
Prvi uspjeli klon

I SweetSkunk auto SS …pre što je pao; pre neki dan…
Ej moj Urbane, haha imaš i chat gore desno u kutu pa se javi tako, evo na slici vidiš koju ikonu kliknut
Super su ti dame
Critical Kush Barneys farm
2 sam još ova 2 ostala
Hebe me zima, sve se pošamerilo sa biljkama , nemogu ni sa električnim radijatorom dić temp, slaba mi izolacija, srećom pri kraju sam s damama
Moj boze lipote kad cu ja vako
Budeš sve pohvato, nije ovo moje savršeno, daleko od toga, al šta ću, baš ih je zima zeznula u boksu 15C i radi probleme, lock out je krenuo, pa sam nekako uspio dalje dovest u red, ali nahebale su vidi se.
@Boskobuha imaš hubey gnojiva, nebi trebo imat velikih frka, namiksaj sve u substrat i rokaj vodu i čajeve. Imaš od anarhiste par dnevnika i miksaj kako je napiso.
Kako je moglo biti, super ovo izgleda, keep it up.
Moja prva CBD biljka, Medical mass CBD 1:1 od RQS Boxić 40-40-160
Taman ušla u cvat,9 dana na 12/12 Za cca 10ak dana ide defoliacija