Slike iz indoor uzgoja (SA KOMENTARIMA)

Critical Kush Barneys farm

3 Likes

Herz OG automatik, nisam se skoro ništa brinuo o biljci, znači u zadnja 2.5 mjeseca sam svega 4 puta otvorio šator, al opet se izgurala…

5 Likes

Koja lipa boja prekrasno

3 Likes

@Boskobuha kak su tvoje dame, jel pumpaju?

1 Like

Jesu nesto al sve je to od pocetka vilo slabo al imat cu dovoljno za sebe 100 tinjak grama meni dosta za cilu god

2 Likes

Jel si koristil blumat u growu?

1 Like

Jesam tebra, mjesec i 2 tjedna nisam bio doma, imao sam poplavu, kapilari bili gore previse otvoreni, to je jedina greska bila, ali poslije toga kada sam se “ushodao”, pogledao nekoliko video snimaka na yt, i dok nisam svatio neke stvari, tj da ne treba puno odvrcati gore one kapice za kapaljke, a ja sastavio blumat, i sutradan krenuo na put, tako da nisam ni imao vremena to sve testirat i kalibrirat, ali poslije kad sam se vratio, mjesec dana je radilo top kada sam sve namjestio kako treba, biljke top reagiraju, cak bolje nego autopot kada sve namjestiš kako treba…

2 Likes

Cijeli grow du niske temperature 17°-22° i evo patuljćići

Samo se Critical orange punche malo izduljio,ali kako on inače strecha,ovo je ništa…drugi ili ti treči Critical orange punche u staroj 100ki ide kako treba,jer ima grijaču foliju,ali iste temperature,pošto su u istoj sobi!

Ispod stare,dobre pile diy 121 3w dioda…

5 Likes

Super patuljci izgledaju, dobro je bilo ove zime, sjećam se ja gorih zima, ni 2x po 600w hps ne mogu zagrijat prostor :smiley:

3 Likes

A post was merged into an existing topic: Svijetla za uzgoj - Quantum Boards, LED, COB, HPS, CFL

Malasana dwarf ,:joy:

3 Likes

4 Likes

Ovo je medicinski uzgoj susjeda koji je starijih godina pa nije baš sa zdravljem, a pošto se susreće prvi put sa uzgojom, zamolio je mene da mu pomognem pri izboru opreme, sorti, gnojiva i da obiđem ga po koji put unutar tjedna, biljke se gnoje organski, autopot tank na bazi kompost čajeva i kojakvih enzyme, humic acid i vitamin boostera, znači default ono što i kod svojih dami koristim, eh još sam po njegovoj želji složio side panel od cre scienca.

Green House Geeding + Hubey + Kompost čajevi + razne baje

Vegalo se ispod cre science stripova 5000k u manjem autopot sistemu:

Presađivanje u veći autopot sistem nakon defoliranja i supstrat umixan za cvatnju:

Za 2 dana će flipat na 12-12 kad budem imao vremena da mu odem pomoći možda mrežu zategnut itd… Sve u svemu, čila i gleda kako rastu…

4 Likes

Stvarno si maher svaka cast

4 Likes

Brate ovo izgleda fantazija, setup TOP, autopot fini (jesi to išao sa 8.5l pa 15l ili direkt 15l?), Jel to dole AC Infinity vent ili mi se čini?, Side panel vrh, nešto slično imam u planu, main panel TOP… :heart_eyes::heart_eyes:

2 Likes

Ja mislim da ti je to honeywell ventilator,iam istog takvog,top je 3 brzine tihi full

2 Likes

Imaš link za taj honeywell? Rado bi ga naručio ako je tako dobar…

1 Like

https://www.growmart.de/Honeywell-Umluftventilator-HT-900E-40W.html Ili ovaj …mislim da je ovaj ispod jer je nova serija 25% tisi

Uglavnom u mojem boxu na prvoj brzini dosta,jedva da se cuje …al jos jedan ide svakak

2 Likes

TOP brate, hvala na info i linku, živio :beers::v::medal_sports::four_leaf_clover::green_heart:

1 Like

Nema ovdje nikakvog maherstva, izmixaj prahove u zemlju, zalij kompostnim čajevima, namudaj autopot i gledaj kako rastu, jer nemaš skoro nikako prostora za napravit grešku ako si sve odradio kako treba na početku, tj pružio biljkama osnovno (umixao prahove u supstrat), a autopot ti oduzima onu najveću grešku, a to je zalijevanje, tu udriska svaki početnik, tako da mi je autopot bila jedina solucija za frenda, jer znam da je prošli put zalijevao automata u 8l saksiji sa 3l vode svako 3 dana, pa je imao 8g suvog na kraju. A i pošto će 80% cvjetova u ulje ići, organsko gnojivo i kompostni čajevi su isto jedina opcija bili… Išao sam na 1l saksije, 2 tjedna u njima bile, u njima i klijao, onda prebacio u 15l autopot i sada su ja mislim u finalnim 25 ili 30l saksijama.

5 Likes