Slike iz indoor uzgoja (SA KOMENTARIMA)

25/30l završni su isto autopotova serija ili?

1 Like

Jesu, isto autopot xl opcija

Da apdejtam svoje divljakuše :smiley:

3 Likes

Top, autopot xl mi je velika želja probat, ali trenutno nemam para za to…

1 Like

Došao iz posjete frenda sa malim apdejtom:

Kod svojih sutra moram još nekoliko led panela postaviti, nisam imao ovih dana vremena, ide unutra još dodatno oko 360w, ukupno 960w bi trebalo biti, u ćoškovima to izgleda mračno jer nisam išao do zida biljkama da se može oko njih radit…

3 Likes

Kopam po kompu :roll_eyes:, pa ču nabacat neke slike koje sam našel Monkey glue, Brain damage od Growers choices

Fat Blueberry Growers choice Em dog dr green by Humboltd Ayahuasca purple Mix Gorilla, cheese, critical Purple Queen Purple queen Violator Kush Northern lights - LSD

2 Likes

5 Likes

A post was split to a new topic: Dnevnik uzgoja Sweetseeds 6 automata +Speed i SweetSkunk by. Urbangrower

Neki dan bacili defoliranje, i biljke luduju :slight_smile: super thrive i ovaj kompostni caj dobivaju kroz autopot tank:

3 Likes

Brutalne biljke, kaki je to panel? :v::beers:

Growers choice i sidelanes od cre scienca.

3 Likes

Čini se ko TOP kombinacija…

1 Like

5 Likes

Dobile preksinoc topdress, uvijek sve isto…

:+1:

2 Likes

Malasaña cookies -Exotic seeds 34.dan od flipa

3 Likes

Trebao bi malu pomoć,dali da skidam…u pitanju je Medical mass CBD od RQS a i 2.dan u 9. tjednu cvata,10 na 12/12. Pitam,jel ne znam kakvi trihomi trebaju biti za CBD 1:1 Trihomi su večinom mutni,cca 80% i tu stoji več par dana…

Odrađena u 40×40×160 boxu,ispod HLG 100v2

3 Likes

@Gasoo teski je to hibrid, a i puno vuče fenotip na indiku, ja bi to skinuo, biljka je top odradjena…

2 Likes

Danas autosi na "pregledu":face_with_monocle:.ujutro zalijem ostalih 5.,jedan SweetSkunk imao laganiji pot. Ove dane,LST SweetSkunkov.

A Lavender OG, čekam ju,da je capnem…al još nisu trihomi prave boje… Peace by Urbangrower, i piknul sam par menki,teg.i jedan Lavender #1

3 Likes

:snowflake::green_heart:

2 Likes

Nisam nesto zadovoljan, al kad zbrojim sve nezgode privatno, dobro je i proslo :smiley:

5 Likes

Super Troopers Weed GIF by Rodney Dangerfield

Nema to, dok brat ne uzme u svoje ruke XD